Šta je stvarno zapravo EMO?!

:hahaha:jos bolje.... uzmu cetku za WC solju i njome seku vene:rotf::rotf: a oni ozbiljniji emosi uzmu i cetku za kosu za barbike, pa barbikama seku glave, posto sebi ne smeju:hahaha:

hahahahahaha sve sve ali ipak sad zamishljam, zbog ovog posta, kako se okuplja EMO ODRED SAMOUBICA (setite se LIFE OF BRIAN (Monthy Python) i odreda jevreja samoubica)!!!! Hahahaha dolaze pred nas sa ovog foruma, svi vade zilete i vodja kaze POKAZITE IM SHTA ZNATE i sami sebi prerezu zile i dok krvare na smrt POKAZALI SMO IM :rotf:

Emo nije podwrsta panka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Danasnji klinci se uglavnom loze na stil emosa.
Sto se emo muzike tice ja licno mislim da ne postoji nzm :D
E sad emose karakterisu stalne depresije,stalno kukanje i plakanje (OMG)i swi su vecinom u fazonu : zivot je sranje,nemam razoga da zivim itd..Malo je prawih emosa,kao sto rekoh klinci se loze samo na stil dok ih unutrasnjost emosa ne zanima...strasno!
A PRAVE EMOSE TREBA POBITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SMRT TAKVIM PICKAMA!!!!!!!

Aaaaaax....
Pa da pocnem. Od tog vaseg trtljanja kako "mrzite" emo, pripalo mi je muka....:|
Tako da me sad boli doope, pricajte sta ocete, a evo ja cu da napisem "par" reci o tome.
Axem, axem....
Znaci, EMO nije neka novost. To je nastalo jos u '80... kao neka verzija punka...
Znaci radi se o tom stilu, da cesto razmisljamo, tuzni smo itd.(s'a je to tolko lose, do mojega?!:-|)Anyway, odeca je uglavnom sarena, sto ostavlja potpuno pogresan utisak na ljude. Znaci zika je slicna rocku i punku. Malo depresivnija, znate vec.....
Zašto ljudi mrze emo?
Ljudi se plaše nepoznatog i ljudi se plaše onog što ne razumeju.
Mnogi ljudi ne razumeju emo stil ne razumenju kako neko može da bude tako osećajan i stidljiv. Kada emovce ljudi vređaju to je na neki naćin odbrana od njih. Oni se plaše i to ne razumeju. Takođe ima ljudi koji kažu da ih provocira emo stil oblačenja. I da dodamo na to da ne vole svi emo muziku.

Ovo zadnje nisam bogme ja napisala, ali POSLUZICE...
Za sada toliko o tome....
Xe, xe shvatam da sledi ban, ali ako.....:lol:Uzivajte u jadnim zivotima....:eek:
Peace \m/

svi mi odbijamo emovce i pljujemo na njih jer se i mi osecamo kao emo i plasimo se da njudi ne provale.pa smo neke baje sto ih mlate,nebi li dokazali da je to lose i da mi nismo taki
i ako sam poljubio tipa...to ne znaci da sam gej...:P

smrt za emovce ce biti tada kada ih zavolimo i rasirimo nase ruke da nam pohrle u zagrljaj.u tom trenutku ce se osecati voljenima i nece seci svoje nezne rucice i plakati gorkim suzicama.nego ce ceo svet biti jedna bisexualna masina u kojoj ce ko da onanise a ko da orgija i bice kul....

E vas dvoje ste se nasrali dovoljno....
Ljudi sa razlogom mrze emo...
EMO nije ni blizu punka, niti je nastalo od njega!
ti difrent from others, ako si ti emo ne znaci da su svi! Koji jos retard moze da se oseca kao emo!?! ha, ti bas volis da zasmejavas ljude! Evo odma, dodjite svi emosi kod mene u zagrljaj, a posle toga ja cu vam iseci te vase "nezne" rucice pa cete stvarno osetiti sta su gorke suzice! Onda ce tek biti kul! Pozdrav svim mojim voljenim emosima! P.S. cekam vas da mi dodjete u zagarljaj!

hitler_emo.jpg

emo-cow.jpg

Emo je muzika koja je nastala iz punka i hardcora.Emosi su ljudi koji prave rockerske frizure, koji se oblače u crno, koji su često emotivni.

Mislim da je OK, sviđa mi se veoma, što se tiče stila...kako kad.Volim darkerski stil, ali više se oslanjam ka muzici;)

Da li sam ja tebe dobro razumeo ili si to uspela da spojish darkerski stil i emo??????????????????????????????????

Back