Ulice
Aktivan član
- Poruka
- 1.773
Da, ali sve ih je vise, vise i vise...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma chetku za kosu![]()
![]()
![]()
jos bolje.... uzmu cetku za WC solju i njome seku vene
a oni ozbiljniji emosi uzmu i cetku za kosu za barbike, pa barbikama seku glave, posto sebi ne smeju
jos bolje.... uzmu cetku za WC solju i njome seku vene
a oni ozbiljniji emosi uzmu i cetku za kosu za barbike, pa barbikama seku glave, posto sebi ne smeju
![]()

da,daa...nazalostDa, ali sve ih je vise, vise i vise...![]()

Znaci, EMO nije neka novost. To je nastalo jos u '80... kao neka verzija punka...

Aaaaaax....
Pa da pocnem. Od tog vaseg trtljanja kako "mrzite" emo, pripalo mi je muka....:|
Tako da me sad boli doope, pricajte sta ocete, a evo ja cu da napisem "par" reci o tome.
Axem, axem....
Znaci, EMO nije neka novost. To je nastalo jos u '80... kao neka verzija punka...
Znaci radi se o tom stilu, da cesto razmisljamo, tuzni smo itd.(s'a je to tolko lose, do mojega?!:-|)Anyway, odeca je uglavnom sarena, sto ostavlja potpuno pogresan utisak na ljude. Znaci zika je slicna rocku i punku. Malo depresivnija, znate vec.....
Zašto ljudi mrze emo?
Ljudi se plaše nepoznatog i ljudi se plaše onog što ne razumeju.
Mnogi ljudi ne razumeju emo stil ne razumenju kako neko može da bude tako osećajan i stidljiv. Kada emovce ljudi vređaju to je na neki naćin odbrana od njih. Oni se plaše i to ne razumeju. Takođe ima ljudi koji kažu da ih provocira emo stil oblačenja. I da dodamo na to da ne vole svi emo muziku.
Ovo zadnje nisam bogme ja napisala, ali POSLUZICE...
Za sada toliko o tome....
Xe, xe shvatam da sledi ban, ali ako.....Uzivajte u jadnim zivotima....
Peace \m/
svi mi odbijamo emovce i pljujemo na njih jer se i mi osecamo kao emo i plasimo se da njudi ne provale.pa smo neke baje sto ih mlate,nebi li dokazali da je to lose i da mi nismo taki
i ako sam poljubio tipa...to ne znaci da sam gej...
smrt za emovce ce biti tada kada ih zavolimo i rasirimo nase ruke da nam pohrle u zagrljaj.u tom trenutku ce se osecati voljenima i nece seci svoje nezne rucice i plakati gorkim suzicama.nego ce ceo svet biti jedna bisexualna masina u kojoj ce ko da onanise a ko da orgija i bice kul....
a jesi li ti?![]()
em0 4ever!

da li si razmishljala da posetish psihijatra?
Ne, a ti?
Znam da verovatno jesi, pa pre nego sto odes procitaj moje prethodne postove! Hvala na razumevanju! P.S. Pokusacu naci najboljeg psihijatra u Srbiji, da ti pomognem-tesko ces sam...!
Emo je muzika koja je nastala iz punka i hardcora.Emosi su ljudi koji prave rockerske frizure, koji se oblače u crno, koji su često emotivni.Šta je zapravo EMO
Mislim da je OK, sviđa mi se veoma, što se tiče stila...kako kad.Volim darkerski stil, ali više se oslanjam ka muziciŠta mislite o Emo mjuzi
Emo je muzika koja je nastala iz punka i hardcora.Emosi su ljudi koji prave rockerske frizure, koji se oblače u crno, koji su često emotivni.
Mislim da je OK, sviđa mi se veoma, što se tiče stila...kako kad.Volim darkerski stil, ali više se oslanjam ka muzici![]()