Orgasmatron
Aktivan član
- Poruka
 - 1.030

Ti si kralj...
Hvala hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si kralj...
nije fora.. tako ja pricam... sto oce propasti sprska imperija zbog toga?
rocket queen ... sto da ti recem... 14...meni je tekst tipa "bila sam sa 11 fenser, pa onda panker, jer fenseri nevaljaju, al ni pankeri nevaljaju pa sam rokerka, hel fakin jea" mnogo... kahm0... "nazadniji" nego tekst sa namernim pravopisnim greskama, a pravim ih jer mi se oce... al ono, slatka si pa ti se oprasta
![]()
![]()
![]()

To je tacno, kao sto sam rekla to jeste stanje duha i posledica mezohizma, ovo ostalo je pozeraj.Hmmmm,pa ja nemam nista protiv ,,emosa''...samo sto takvi ne postoje.To je sve cista foliraza.Kao jedan dan sam emo drugi dan nisam,nosim takvu odecu da bi me neko primetio,placem zbog svake sitnice...Neka radi svako ono sto mu se svidja,ali budi ono sto jesi...
hahahahahaHHAHA ona je bila fense pa panker a sada JE ROKER FAK DA !!
AJ PISI JOS MALO DA MOGU DA PRINT SCREENUJEM SVE TVOJE POSTOVE PLZ PLZ HAHHAHA
Vec sam negde napisao shta je zapravo EMO ali ajde da se malo podsetimo:
EMO- MUZIKA ZA HOMOSEXUALCE I ONE KOJI SE TAKO OSECAJU!
EMOSI- Isfolirani depresivci koji misle da je ceo svet okrenut protiv njih jer su "drugachiji". Sami u svojoj glavi prave iluziju kako su oni neki uzvisheni oblici zivota i kako je jedini lek da vide da li su josh uvek zivi i da li njihova "mrznja" zaista nema neki drugi nachin da izadje iz njih pa piskaraju "mrachnu poeziju" i seku svoje zile ( do dushe na pogreshan nachin ali nema veze, bitno je da se sakate)! Mnogi od njih su chak i homosexualci, ali ne zato shto su jednostavno takvi nego zato shto je po njima COOL biti homic i trpati se u guzicu neopranu kao i 'vatati se sa personom istog pola na javnom mestu! Njihova muzika samo njima ochigledno prija jer svakog normalnog navodi samo u pravcu WC-a (bilo da ima dijaretichko/laksativno dejstvo ili jednostavno izaziva natprirodni nagon za povracanjem)!! Najsmeshniji su kad krenu da mi prodaju prichice BASH SI GLUP NISHTA TE NE RAZUMEM kao i njihovim MTV tripovima DA SMO SVI MI JEDNAKI NA OVOM SVETU I DA HOMOSEXUALCI IMAJU ISTA PRAVAO KAO I MI NORMALNI LJUDI itd!
OVO JE UPUCENO EMOSIMA: dragi IMBECILI vi o depresiji pojma nemate, za vas je smak sveta i dokaz da su svi na planeti protiv vas onda kad matorci odbiju da vam daju pare da kupite sladoled ili kartu za koncert Tokio Hotel-a, glumatate tu neku kao emotivnu nestabilnost i mislite da ste cool shto se tucate sa osobama istog pola pritom postajuci sidonoshe i praveci kompilaciju BEST OF VENERICHNE BOLESTI! Isto shto se tiche vashe depresije, ako je prema vama, a najstariji emo ima 15 godina, zivot bio surov shta onda treba da kaze chovek koji je izgubio sve shto je imao i sve koje je voleo u nekom ratu? Neko ko je izgubio neki deo tela, ostao invalid, rodjen takav, oslepeo, rodjen slep ili vec neshto od toga tome slichnog ili gore? E, SVE SAM ZIVE IZGUBIO, SVE SHTO SAM STICAO GODINAMA SAM IZGUBIO, SLEP SAM, ZIVIM OD SOCIJALNE POMOCI JER NIKO NE PRIMA INVALIDA U KOLICIMA NA POSAO ALI SE OSECAM FENOMENALNO! LIFE IS GOOD? Jednostavno nemojte vishe da se brukate prichicama kako je zivot prema vama bio surov i da se ponashate kao ste uzvisheni oblik zivota jer "mrzite" sve shto nije isto kao i vi misleci da ste zbog toga chak i drugachiji!!! Kao shto rekoh depresiju ne dirajte, to nije stvar za pozerisanje, a mrznju isto tako, ne znate vi shta je mrznja niti kako se ona ispoljava (SIGURNO SE NE ISPOLJAVA TAKO SHTO CETE VIKATI NEKOME DA GA MRZITE A SEBI DA SECHETE VENE U ISTO VREME)!!!!!!

Da znam koga da citiram ubuduce kad me neko pita sta je emo![]()
![]()
hahahahahaHHAHA ona je bila fense pa panker a sada JE ROKER FAK DA !!
AJ PISI JOS MALO DA MOGU DA PRINT SCREENUJEM SVE TVOJE POSTOVE PLZ PLZ HAHHAHA

Zasto je tvoj problem sta je ona bila i sta je sada?![]()
Da znam koga da citiram ubuduce kad me neko sta je emo![]()
![]()
Pa nije problem,nego se ovde diskutuje o tomeko je kakav...hehe jel tako?
Salim se![]()

To sam mislio 
To i mene zanima, pogotovo ako sam imala 11 godina, msm ako sam se igrala sa barbikama u vrticu ne znaci da se njima igram sada, covek sazri...Zasto je tvoj problem sta je ona bila i sta je sada?![]()
To i mene zanima, pogotovo ako sam imala 11 godina, msm ako sam se igrala sa barbikama u vrticu ne znaci da se njima igram sada, covek sazri...

Nema takvih, nazalost.Pa realno, koliko roditelja svoju jedanaestogodisnju decu oblace kao pankere?![]()

Kao shto rekoh depresiju ne dirajte, to nije stvar za pozerisanje, a mrznju isto tako, ne znate vi shta je mrznja niti kako se ona ispoljava (SIGURNO SE NE ISPOLJAVA TAKO SHTO CETE VIKATI NEKOME DA GA MRZITE A SEBI DA SECHETE VENE U ISTO VREME)!!!!!!

Negacije se uce bre u 4. osnovne...
Sad ozbiljno,Hocete li i ovo shvatiti bukvalno?
Sto se tice ,,fensera, pankera i rokera'' covek se menja za zivota i znate vi ko za mene ne valja da se ponavljam.
I da, sta se to meni konkretno oprasta?
@Grom hell, i da mi ,,keva'' zabrani net, selim se kod caleta, ne brini nece ti se ukskratiti to zadovoljstvo da citas moje poruke....![]()
Pesma je genijalno odradjena, postavila sam ja ovde lyrics.i poslushajmo ovo...