Mrzim_narodnjake
Početnik
- Poruka
- 42
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ako hocesh shtampaj tekst i izlepi ga po gradu kao gomilu plakata.... dok josh nisam zashtitio autorska prava na text
![]()
EMO = foliranje, lazna depresija nastala kao rezultat zelje da se bude u centru paznje. Klinci se bedache zbog toga shto im je hrchak uginuo, shto im mama i tata nisu dali 1000 dinara da idu u grad nego 950, zato shto ne mogu da nameste shishke kao njihov idol iz My Chemical Romance-a ili nekog slichnog gay/antiheterosexual benda itd. Da ne pominjem tu celu homosexual prichu, kod njih je u modi da se tipovi tucaju sa tipovima a ribe sa ribama, iako se ne vidi neka znatna razlika, i tipovi i ribe su nashminkani, nose one manga crtac shishke, istu odecu i istu obucu, chak ni po glasu se ne razlikuju, jer u glavnom tipovi naginju ka tome da vezbaju feminizirani stil prichanja kao da su na prinudnom radu u hot-line agenciji. Na kraju krajeva, jedna pesmica lepo kaze: EMO IS CHEAP IMITATION OF GOTH. DUDES LOOK LIKE CHICKS, CHICKS LOOK LIKE DYKES AND EMO IS ONE STEP BELLOW TRANSVESTITE!!!!!!!!!!
На овом свету има толико лепих ствари и разлога за живот и радост, а ти емоси су као у депресији са 16-17 година, разочарани у све и још се и секу жилетима итд...то је болест нека ја бих рекао
а ови наши србски емоси, то су само позери, ништа друго..како их ја зовем WEMO - wanna be emo
Za ovo poslednje se slazem,vecina likusa to furaju jer im se svidja stil a muziku ne slusaju!

haha jes' pa u glavnom onaj koji zeli da se ubije ne pravi press konferenciju i ne pishe kilometarske blogove o tome, jednostavno to uradi i ajde zdravo, a ovi klinci GLUME DEPRESIJU a pravu depresiju ne bi ni prepoznali!!!!Ma koji crni emo ima veze sa depresijom da su u depresiji ne bi vodili racuna o svom izgledu i kojekakim zajebancijama koje rade. Njima je najbitnije kako izgledaju tako ako je neko u depresiji ne verujem da bas brine o svom izgledu jer ako je u depresiji izgled im bi bio najmanje vazan a njima je najbitniji. To su debili koji zele nesto, a opet ne znaju ni sta zele. Nije mi jasno to kao suicidne tendencije i te fore ma daj za to treba imati muda a verujem da su oni zadnji koji to imaju!

ma emosi su shit... ja sam u jednom filmu gledao nesto o onim darkerima, to je nesto u tom fazonu tj. slicni su emosima, samo jedan stepen iznad... i bas mi se gadi... kao momak i devojka leze na krevetu i dogovaraju se kako da se ubiju jer je zivot *****, a nemaju ni 20 godina
jeste da zivot ponekad zna da bude *****, ali da si ti 24/7 u depresiji... e pa onda idi i ubi se, a ne ti uzmes one plasticne makazice (za decu do 10 godina) i kao seces vene i kukas![]()

TI SI EMO, a to nije fino, ne, ne...
Vise zvuci kao uvreda, zar ne?
Putin je zabranio Emo u Rusiji haha
kakav car!
Šta car?Svetac!Putin je zabranio Emo u Rusiji haha
kakav car!