Šta je stvarno zapravo EMO?!

На овом свету има толико лепих ствари и разлога за живот и радост, а ти емоси су као у депресији са 16-17 година, разочарани у све и још се и секу жилетима итд...то је болест нека ја бих рекао

а ови наши србски емоси, то су само позери, ништа друго..како их ја зовем WEMO - wanna be emo

Daj to su deca kojima je dosadno u zivotu pa ne znaju sta da rade.Izigravaju neke mnogo pametne likove koje niko ne razume.Kolko ne volim dizelase i ljaljane tolko ne volim i njih (mozda cak i vise).Mislim ne kapiram taj mozak da sa 15 godina misli da mu je zivot propao i da je on sam na svetu.Treba da uziva u detinjsvu,zivot je pred njim.

EMO = foliranje, lazna depresija nastala kao rezultat zelje da se bude u centru paznje. Klinci se bedache zbog toga shto im je hrchak uginuo, shto im mama i tata nisu dali 1000 dinara da idu u grad nego 950, zato shto ne mogu da nameste shishke kao njihov idol iz My Chemical Romance-a ili nekog slichnog gay/antiheterosexual benda itd. Da ne pominjem tu celu homosexual prichu, kod njih je u modi da se tipovi tucaju sa tipovima a ribe sa ribama, iako se ne vidi neka znatna razlika, i tipovi i ribe su nashminkani, nose one manga crtac shishke, istu odecu i istu obucu, chak ni po glasu se ne razlikuju, jer u glavnom tipovi naginju ka tome da vezbaju feminizirani stil prichanja kao da su na prinudnom radu u hot-line agenciji. Na kraju krajeva, jedna pesmica lepo kaze: EMO IS CHEAP IMITATION OF GOTH. DUDES LOOK LIKE CHICKS, CHICKS LOOK LIKE DYKES AND EMO IS ONE STEP BELLOW TRANSVESTITE!!!!!!!!!!

ovo sam i ja htela rechji ali nisam znala tachno kako!svaka chast!

Ima par emovaca kod mene u gradu,idu zajedno u grupici i nikog ne diraju i ne smaraju, a koga zabole za njih? Jedino no lifere sa krste koji misle da su popili svu pamet sveta i da mogu da serendaju o necemu, a juce su poceli da slusaju neke komercijalne bendove! Najjaca je ova mala grupa klinaca koji sebe smatraju ekspertima za muziku i koji ne znaju sta da kazu pa moraju da se uvlace u bulju starijima i misle da par prostackih i nebuloznih reci su vrhunac neke inteligencije! da dodamo jos tu i internetsku zajebanost (kako bi ih ubili/osakatili a nebi smeli da im pridju i da im kazu da su fegeti,a kamo li da im lupe sljagu)! Muzika mi se ne svidja i ne mogu da je slusam,stil mi je nekako fensi i malo fegetski (za muskarce,ali devojke su slatke)! Ima dosta novih boy klinackih bendova koji su sramota za ovaj muzicki pravac tipa MCR,FOB,TH... Ima tu i ok stvari od kojih nesto moze i da se preslusa (neka pesma od BMTH-a,ostalo mi je totalno antipaticno) i ne vidim nista zanimljivo u seckanju sebe! Ili imas muda da se ubijes ili ne,nema improvizacije!

На овом свету има толико лепих ствари и разлога за живот и радост, а ти емоси су као у депресији са 16-17 година, разочарани у све и још се и секу жилетима итд...то је болест нека ја бих рекао

а ови наши србски емоси, то су само позери, ништа друго..како их ја зовем WEMO - wanna be emo

Depresija je bolest i veliki je broj ljudi ima,ona ne bira godine niti ljude,ona kad te uhvati uhvatila te! Imas vise vrsta depresije i jacine,kod jakih depresija ljudi mogu da se ubiju i leci se lekovima!:) Za ovo poslednje se slazem,vecina likusa to furaju jer im se svidja stil a muziku ne slusaju!

Emo su većinom maloletne osobe koje misle da su face tako što npr. nacrtaju kapljicu krvi na obrazu, seku se žiletom, pale kosu, uvek je to nešto oko fizičkog izgleda da bi privukli pažnju.
Uglavnom misle da su mnogo cool i da su najpametniji, da slušaju najbolju muziku (black and shit) i smatraju da su EMO likovi koji recimo slušaju Rock muziku i koji se za razliku od njih oblače "normalno". :)
Emo kids epic fail. :P

Ma koji crni emo ima veze sa depresijom da su u depresiji ne bi vodili racuna o svom izgledu i kojekakim zajebancijama koje rade. Njima je najbitnije kako izgledaju tako ako je neko u depresiji ne verujem da bas brine o svom izgledu jer ako je u depresiji izgled im bi bio najmanje vazan a njima je najbitniji. To su debili koji zele nesto, a opet ne znaju ni sta zele. Nije mi jasno to kao suicidne tendencije i te fore ma daj za to treba imati muda a verujem da su oni zadnji koji to imaju!

Ma koji crni emo ima veze sa depresijom da su u depresiji ne bi vodili racuna o svom izgledu i kojekakim zajebancijama koje rade. Njima je najbitnije kako izgledaju tako ako je neko u depresiji ne verujem da bas brine o svom izgledu jer ako je u depresiji izgled im bi bio najmanje vazan a njima je najbitniji. To su debili koji zele nesto, a opet ne znaju ni sta zele. Nije mi jasno to kao suicidne tendencije i te fore ma daj za to treba imati muda a verujem da su oni zadnji koji to imaju!

Za to ne trebaju velika muda,vec samo jaka zelja da okoncas svoj zivot!

Emo je cisto sranje. I muzika i sve... Emosi su odvratni!
Kao tipa sto su dosle 5 emo devojaka da se pozerisu kako one slusaju metal,usput su i pokazivali njihoe divne rucice isecene. Ako to nije pozerisanje,onda ne znam sta je. Tako mi se gadi. Jer su kreteni. Obicne pic*ke koje nemaju hrabrosti da se ubiju! I ja sam ovih dana u strasnom bedaku,al se nisam sekla i izigravala ludilo nego se samo nosila sa svojim bolom.

ma emosi su shit... ja sam u jednom filmu gledao nesto o onim darkerima, to je nesto u tom fazonu tj. slicni su emosima, samo jedan stepen iznad... i bas mi se gadi... kao momak i devojka leze na krevetu i dogovaraju se kako da se ubiju jer je zivot *****, a nemaju ni 20 godina:dash::dash::dash:
jeste da zivot ponekad zna da bude *****, ali da si ti 24/7 u depresiji... e pa onda idi i ubi se, a ne ti uzmes one plasticne makazice (za decu do 10 godina) i kao seces vene i kukas:rtfm:

ma emosi su shit... ja sam u jednom filmu gledao nesto o onim darkerima, to je nesto u tom fazonu tj. slicni su emosima, samo jedan stepen iznad... i bas mi se gadi... kao momak i devojka leze na krevetu i dogovaraju se kako da se ubiju jer je zivot *****, a nemaju ni 20 godina:dash::dash::dash:
jeste da zivot ponekad zna da bude *****, ali da si ti 24/7 u depresiji... e pa onda idi i ubi se, a ne ti uzmes one plasticne makazice (za decu do 10 godina) i kao seces vene i kukas:rtfm:

ma chetku za kosu :) :) :)

Emo-sto bi nasi stari rekli SENTIŠ.
I ono sto je Emo bio nekada i od kojih je bendova potekao, i ono sto je on danas, to su dve potpuno neuporedive stvari.
Danasnji Emo je klonovska postmoderna industrijalizacija i obezvredjivanje slobodarskog Punka, Metala, Grinda; preformulisano u neki nepregledan niz izdizajniranih "profinjenih" i neobrazovanih, neinformisanih, fensi klinaca koji misle da je osecanje njihova ekskluziva.

Ne vide da ih je neko osmislio od glave do pete, da ih je nafilovao slobodarskim devizama i simbolima, koje je neko brendirao.
Pirs, palestinka, sminka, kapulja, siskice, fredi kruger straftice, kosturske glavice, cheguevarice, sljokice...skate tike, sve to kosta, i nije ni malo punki, niti talme, vise je Zira i TeraNova ... Jedna od globalistickih tekovina. Po meni se oni na razlikuju po mnogo cemu od burzoaske omladine koja se krece po splavovima....Jednako su praznoglavi i povrsni...
Neko je nasao dobar nacin da im proda zvaku...a oni ocigledno imaju para za skupe zvake...
Emo je zvaka za seljaka sa problemom identiteta, alternativnim duhom i dosta inercije.
Bilo bi dobro da svi ti klinci to shvate, da njihov cin prisvajanja Emo fazona nije Bunt vec solidarnost sa korporativnim kapitalizmom i kupoholijom. Mogli bi malo da zagrebu po povrsini cele stvari, mislim da bi naisli na mnogo toga...trulog..

Back