Šta je stvarno zapravo EMO?!

Dakota Rose... just extreme...

566G398Sv5Xo72QWenO42J8ry35G1dD2FIk.jpg

Ostale su... pa skoro iste, nema sta. :super: xD

Cccc
Bla bla....
Da vratim malo temu...
From%20First%20to%20Last.jpg

Evo ih.... FFTL...

Ovo je vec prihvatljivo samo da prestanu da pokazuju palceve!! Ne znam da li je to slucajnost ili skoro sve slike mrs. Sick sto si postavila ljudi lice na "kosooke" (Kinezi,Japanci i ostali zutaci),a stvarno blentavo svi izgledaju sa onom sarenom odecom vise izgledaju da su srecni nego depresivni!!:thumbdown:

Upravo procitah prvih nekoliko postova u temi... Mislim da ljudi treba da razgranice neke stvari - Emo jeste nastao pre mnogo godina kao podzanr hc-a ali nista ne traje vecno - emo u danasnjem smislu reci su ovi sto su kao depresivni, zivot im je mnogo tezak, seku se i tako to...

Aj mi ne povezujete emo sa pankom i hc-om.Emosi su samo plachipi*ke koje se seq cim im nesto nije po volji!Imam drugaricu koja je presekla vene zbog toga sto ju je decko ispalio, pa je zavrsila i u bolnici!To rade emosi!Eto!Aj sad recite da je emo okej!To su budale koje svojim ponasanjem ne povredjuju samo sebe, vec i ljude u svom okruzenju!Oni to rade, umesto da se suoce sa sra**ima koja se desavaju svakog dana!Bilo bi im puno bolje da prestanu da placu i da se pocnu boriti za sebe!!!

Da,čudno je to što svuda nalazim da emo ima nekakve veze sa pankom.
hm...energija?
"anti-establišment"?
muzika?
Ništa od toga.
Možda "stajling",ali ono...minimalno!
Emovci/emoi (što mrzim nesrpske reči) su izveštačeni...ono.."tattoo" (mamo ><),šminka...

ovo je tema o pozerima, a najveci pozeri danas su ovi metalci, emovci, oni dripci u crnom, pankeri, qurci palci...

zasto?

zato sto su ovi grandovi pozeri iskreniji. smeju se kad im se smeje, tuzni su kad su tuzni, seru kada nemaju pojma o stvarima, ali dozvoljavaju sebi da se izderu ili iznerviraju, a onda razvesele se ko seldzuci... ali bar hodaju kako im se hoda, a ne obavezno smoreni.

znam, znam i oni tako obuceni negde ne zele da izgube prirodnost......
ali oni nece uvek odreagovati na pravi nacin, jer su obuceni u uniforme i glume svoju ulogu, koja im to ne dozvoljava.
s druge strane, grandovci su daleko fleksibilniji ovde...

zato nije ni cudo sto su 'mracne faze', za vecinu samo faze... malo je onih koji ce do kraja zivota da se izjasnjavaju kao pobrojane grupe gore.

i samo njima treba skinuti kapu.

Which came first, the music or the misery?

danas mislim da je ipak misery... od svog sjaja sunca na ovom svetu

inace.. govorite o muzici.. kao da je to astrofizika...
yebote samo se negde zavalis i slusas je... sta ima da je raumevas koj qu.(;

Poslednja izmena:
ljudi jel vi kontate da nije stvar u oblachenju i boji kose???!stvar je u tome kako oni razmishljaju..mislim..ja zapravo pricham o pravim emosima..a ne pozeraju..pravi emosi imaju problem sa samim sobom,jer toliki izliv negativne energije i tolika depresija sa 16 godina nije normalna..treba biti veseo i potruditi se da popravimo svoj zivot...a ne jadikovati provoditi detinjstvo po cjoshkovima..

Ja i ne kontam zbog cega su oni vecito u nekoj depresiji :roll:
Pa i svi mi imamo probleme al nismo u takvom bedaku..
Dal je moguce da oni svaki dan imaju neki razlog da budu tako s*****ni od zivota:roll:
Kao sto neko rece,iliti svi zivi..
POZERCINE BRE!!!

Poslednja izmena od moderatora:
ja slusam punk xD (jes da nema veze sam temom, ali sam bar to reko :lol:)

meni to malo nesto kao ludo, depresivno, smoreno, i satanisticki, nisam uopste u tom fazonu pankera, kao luddd saaaaam, nego slusam jednostavno djasvi mi se, i nema neki uticaj na mene, mislim sta klinac 15 god. kao depresivan, jebte, retard, glumi tu nekog pozera da bi navatao ribe razumes debil ...

imao sam jednog takvog u skoli, ribe se skupile oko njega, paaa miki sta je biiloo, kad sam ga sutno martinom u vugla, nije mu palo na pamet da tako nesto istripuje vise ....

Back