Šta je stvarno zapravo EMO?!

Aaaaaax....
Pa da pocnem. Od tog vaseg trtljanja kako "mrzite" emo, pripalo mi je muka....:|
Tako da me sad boli doope, pricajte sta ocete, a evo ja cu da napisem "par" reci o tome.
Axem, axem....
Znaci, EMO nije neka novost. To je nastalo jos u '80... kao neka verzija punka...
Znaci radi se o tom stilu, da cesto razmisljamo, tuzni smo itd.(s'a je to tolko lose, do mojega?!:-|)Anyway, odeca je uglavnom sarena, sto ostavlja potpuno pogresan utisak na ljude. Znaci zika je slicna rocku i punku. Malo depresivnija, znate vec.....
Zašto ljudi mrze emo?
Ljudi se plaše nepoznatog i ljudi se plaše onog što ne razumeju.
Mnogi ljudi ne razumeju emo stil ne razumenju kako neko može da bude tako osećajan i stidljiv. Kada emovce ljudi vređaju to je na neki naćin odbrana od njih. Oni se plaše i to ne razumeju. Takođe ima ljudi koji kažu da ih provocira emo stil oblačenja. I da dodamo na to da ne vole svi emo muziku.

Ovo zadnje nisam bogme ja napisala, ali POSLUZICE...
Za sada toliko o tome....
Xe, xe shvatam da sledi ban, ali ako.....:lol:Uzivajte u jadnim zivotima....:eek:
Peace \m/

ja slusam metal i bas me briga da li me neko vredja,da li me se neko boji ili me se plasi kako si ti to rekla za emose!!!meni je super sto slusam muziku koju slusam i ne obazirem se na druge........pa i ne cudi me sto ste toliko depresivni ja sam uvek u zeza fazonu i extra mi je......
ne valja biti depresivan, be cool!be crazy!z:D

ljudi ja ne razumem zasto svi mrzite emose...i ja sam emo pa sta?
i procitala sam prvu stranu i videla da je tema bila rezanje,ne rezu se svi emosi,i emosi ne moraju uvek biti depresivni,imaju i oni srecne trenutke.....

pa sigurno ima istine u tome,i ja realno nemam lose misljenje o svim emosima
samo ima jedna klinka u mom kraju koja je emo a koja me mrzi i proziva.......pa sam zato stekla bzvz utisak o njima......a i kad god prolazim sa majicom metallice ili maidena emosi me gledaju kao da sam neki jadnik.........

ja sam u jednoj temi rekla da najmalje psotujem emo subkulturu... al nisam nazalost mogla da objasnim..samo da ovo razjasnimo ne mrzim ih niti im zeim smrt.. daleko od toga.. ovako kad posetim blog nekog ko je emo on obicno pise o tome kako ce se ubiti jer ga neko kog on voli ne voli, slike stila cupanja svog srca i grudi za nekog, i svodjenje svega na suicidalnost, ne postujem slabe ljude koji se boje zivota, zao mi je al to je tako, ja sam bila neko takav i mrzim samo sjecanje sebe iz tog perioda. Svi koji su emo nose ist frizure, isto se sminkau, i ako se neko ne oblaci i ne sminka kao emo oni ga iskljucuju, Svaka cast izuzetcima, al mnogi to danas svacaju samo kao stil oblacenja, i mnogi su samo pozeri,a to opcenito ne volim ni u kojem stilu muzike ni zivota.

pa bas ljepo, jedno je iznositi svoje misljenje o necemu a drugo je vredjanje, ovde sada svi mrze emo, tamo negde pljuju po rocku, pa onda po metalu, pa panku, pa repu, pa gothicu i onda se svi zajedno skupe u raspravi o Grandu i cude se zasto njih ima vise. Pa oni se medjusobno ne ubijaju. Emo,Rokeri, Gothi, Metalci, Pankeri, reperi... svi su oni outsideri i umjesto da se svi zajedno udruzimo i postujemo jedni druge i misljenje jedni drugih i da sebi ne otezavamo mi ovamo...pa dobor ne svidja se ni meni sve i ja objasnim zasto, al vredjanje i komentari tipa -samo zaklati, su suvisni, i nimalo inteligentni, ajde sad ti ljepo i obrazlozi zato bi ti to samo zaklao, kad si vec tako pametan.

EMO = foliranje, lazna depresija nastala kao rezultat zelje da se bude u centru paznje. Klinci se bedache zbog toga shto im je hrchak uginuo, shto im mama i tata nisu dali 1000 dinara da idu u grad nego 950, zato shto ne mogu da nameste shishke kao njihov idol iz My Chemical Romance-a ili nekog slichnog gay/antiheterosexual benda itd. Da ne pominjem tu celu homosexual prichu, kod njih je u modi da se tipovi tucaju sa tipovima a ribe sa ribama, iako se ne vidi neka znatna razlika, i tipovi i ribe su nashminkani, nose one manga crtac shishke, istu odecu i istu obucu, chak ni po glasu se ne razlikuju, jer u glavnom tipovi naginju ka tome da vezbaju feminizirani stil prichanja kao da su na prinudnom radu u hot-line agenciji. Na kraju krajeva, jedna pesmica lepo kaze: EMO IS CHEAP IMITATION OF GOTH. DUDES LOOK LIKE CHICKS, CHICKS LOOK LIKE DYKES AND EMO IS ONE STEP BELLOW TRANSVESTITE!!!!!!!!!!

ma dajte ljudi...emosi su taaaako fuj...nije mi jasno zasto se jos sada truju laznim problemima kao da ne znaju kakvi ce tek da ih snadju...tako su mi jadni da mi dodje da poslusam prijatelja i otvorim anti emo savetovaliste...kad budu shvatili kuda to vodi, bice kasno...

ma dajte ljudi...emosi su taaaako fuj...nije mi jasno zasto se jos sada truju laznim problemima kao da ne znaju kakvi ce tek da ih snadju...tako su mi jadni da mi dodje da poslusam prijatelja i otvorim anti emo savetovaliste...kad budu shvatili kuda to vodi, bice kasno...

lol, kako mi je smesno kad se neki seljak nadje
kad npr. kazem da ponekad placem
(nije bitno zbog cega,
ali u pitanju je ista stvar)
kaze: PA TI SI EMO!
-_-
:ukras5::ukras4::ukras3::ukras2::ukras:
meh, sad su emosi i babe koje placu
zbog bolova :-|

Dakle, sta je zapravo EMO?

Kako sam ja shvatio, nedostatak mozga.
Ocigledno je zar ne? Ti emosi, kako se nazivaju, "odlucuju" ili "biraju" (kako hocete) da se osecaju depresivno, tuzno ili sta vec bez bilo kakvog razloga... Ja ne volim ni don't worry be happy tripove, ali ovo je mnogo gore...

lol, kako mi je smesno kad se neki seljak nadje
kad npr. kazem da ponekad placem
(nije bitno zbog cega,
ali u pitanju je ista stvar)
kaze: PA TI SI EMO!
-_-
:ukras5::ukras4::ukras3::ukras2::ukras:
meh, sad su emosi i babe koje placu
zbog bolova :-|
normalno je da ce i nama metalcima da se desi da zaplacemo, ali razlog sigurno nece biti ona jbn ljubav...skoro sam imala otvoreni prelom malog prsta, imala sam uzasne bolove normalno je da su mi isle suze...zensko sam...ali dok jos imam ovu pamet emo ce mi biti naaaaaaaaajvece sranje,i uvek cu ponizavati emovce sve dok se ne opamete...iskreno, vise podrzavam narodnjake nego njih...

ljudi ja ne razumem zasto svi mrzite emose...i ja sam emo pa sta?
i procitala sam prvu stranu i videla da je tema bila rezanje,ne rezu se svi emosi,i emosi ne moraju uvek biti depresivni,imaju i oni srecne trenutke.....
razmisli malo zasto vas mrzimo...valjda si do sad ukapirala zasto nas nerviraju placljiva deca...evo ovog puta cu se sazaliti na tebe i dacu ti drugarski savet da batalis te gluposti...mani se toga i vec niko te vise nece smatrati utripovanim detetom...odrasti ali bez emo day uticaja...

normalno je da ce i nama metalcima da se desi da zaplacemo, ali razlog sigurno nece biti ona jbn ljubav...skoro sam imala otvoreni prelom malog prsta, imala sam uzasne bolove normalno je da su mi isle suze...zensko sam...ali dok jos imam ovu pamet emo ce mi biti naaaaaaaaajvece sranje,i uvek cu ponizavati emovce sve dok se ne opamete...iskreno, vise podrzavam narodnjake nego njih...

Ju! Ovo po meni dodje k'o da sama sebe prozivas...Metalci ili ne,svi smo ljudi i svi placemo. I nismo emosi ako plačemo..Ja sada ne smem da plačem da me slučajno ne bi neko nazvao emosem...Mislim... : )

Back