Procito sam pola teme,pa kakve su ovde bljuvotine ispisane to je neverovatno,najvise od letnje devojcice,brani emo ko da joj je iz kuce potekao,skuvali ga ko rakiju pa brani svoje.
Neko ko ne voli emo ne moze se nazvati metalcem,ajde dete ti meni objasni kakve veze ima metal sa emo muzikom,osim sto se mozda svira na istim instrumentima i sto ga isto izvode ljudi,a ne koze i ovce sa poljoprivrednog gazdinstva,mada i to bi bilo popularnije od onih klozetara koji se pojave na stejdzu i nesto kao kukaju o ljubavnim jadima.Pa pre cu da slusam onda neki depresivni bm,bar muzika ima vise smisla.Eto slusaj Shining pa da vidis kako to rade profesionalci.kao sto vec rekoh,to treba poslati u njive,pa kad vidi da ima da okopa jedno 100 hektara zemlje e onda postani depresivan,placi jer imas mnogo da kopas,posle 20 hektara bi se navikao pa bi radio brze od dzon dira sa duplim tockovima sa trobraznim plugom.a ona odela koja furate,uzmite neke cizmetine cisto zbog blata da se ne zaglavite jer nemate sporohodan rezim.
Uz to,dnevna terapija slayerom,nile-om i eto moze Serif Konjevic,cisto da se izbalansirate izmedju muzike i njive.
Nista licno ljudi,ali neki su toliko ogrezli u ove gluposti da se stvarno ne mozes natezati,mislim slusajte sta ocete,vasa stvar al koji moj tripujete ljude,ce pomisli neko da ocete da skacete sa zgrade ili da se bacite pod gradski prevoz.
Procitao sam da je emo nastao i od panka,pa tim gore,taj pank je jedna razvratnicka muzika,ako se moze nazvati muzikom,jer valjda je to prvi 'pravac' koji tek prvo kapiras ideologiju pa onda razaznajes sta ko svira u bendu,a ono u stvari serpe i lonci ala satan panonski i lepi mario.