Malo više obrati pažnju na pravopis, a pogotovu na tvoje drsko, nedolično i patetično ponašanje prema starijoj osobi.
Ovaj deo je...jako zanimljiv...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo više obrati pažnju na pravopis, a pogotovu na tvoje drsko, nedolično i patetično ponašanje prema starijoj osobi.

...batinjala...
Takođe, ti si nepismena, ne kaže se zelija, već zrelija!
...tvoje drsko...

...Nemojte Đeco,to je samo R'N'R!danas citam u novinama da je EMO sekta,i da inspektori policije za sekte se bave njima....tako i treba...

danas citam u novinama da je EMO sekta,i da inspektori policije za sekte se bave njima....tako i treba...

danas citam u novinama da je EMO sekta,i da inspektori policije za sekte se bave njima....tako i treba...
I treba,Vreme ''Riba'' je završeno......ROFLBATTLECOPTER!
holy Orc, gde je ovaj svet otisao?
samoubice, sektasi...plasim se :O

I treba,Vreme ''Riba'' je završeno...![]()
Do what thou willt shall be the whole of the lawma do jaja...xD

Ajle lauleee.![]()
Koliko se ja sećam, nit' sam ti upala u pola reči,nit' sam mogla da ti upadnem u pola reči.. To je pod 1. Pod 2. Moje patetično ponašanje. Samo ću reći "Hhaha."
Next.
Da bih ti se obraćala sam nekim poštovanjem,poštovanje pre svega treba da zaslužiš,a ti nisi dostojna ni moje pljuvačke.
Аман, где нападе девојку да је неписмена?
Одмах се види да је у питању грешка приликом куцања.
И каже се ''батинати''.
И не каже се ''Обрати пажњу на ТВОЈЕ дрско.....'', већ ''Обрати пажњу на СВОЈЕ дрско.....''
И извињавам се због офтопика, али је било јаче од мене.![]()

To je zato što si TI glupa i zato što ne bi stvarno umela da mi objasniš, a ne zato što te mrzi da mi objasniš! Ali sad stvarno odjebi, ako ti smetam, i ako hoćeš da komentarišeš moje postove, onda nemoj.Pre svega ti si nezrela zato što vređaš osobu koja je mnogo pametnija i iskusnija od tebe.Ja pokušavam čoveku da pomognem i da ga savetujem, a ti mi upadaš u reč, što je stvarno nepristojno.Takođe, ti si nepismena, ne kaže se zelija, već zrelija! Malo više obrati pažnju na pravopis, a pogotovu na tvoje drsko, nedolično i patetično ponašanje prema starijoj osobi.

Ovo je jedan pokret nekolicine budala,isto ko sto su pank napravili neki bivoli kojima je bilo lepse da prkose zakonu i drustvu nemajuci prebijenu paru tako su i emo napravili svoj pokret koji vise nije znao kako da se obuce jer nas ima raznih danas,pa su ukombinovali kojekakve cirkuske posteljine,pustili kosu kao divljaci sa kamcatke,aj da se tripujemo da smo depresivni i da nas mama ne voli pa cemo biti kul.Toliko su kul da ih sad mlate sve redom,od njih su ugrozeniji samo homoseksualci,inace su tu negde.
Ima dobrih emo riba,za bambusanje dusu dale samo da im seksualni cin ne bude kao poslednji,zbog tog depresivnog tripa jelte.Onda treba da joj opaucis kilo samara pa da je izmotas po krevetu ko bregastu osovinu,da skici ko prase kad ga krmaca nagazi u oboru.
A ovi muskarci emosi,pa to treba zabraniti zakonom,obuku neke uske 'aljine da izgleda ko turski odzacar ometen u razvoju a da razmislja ko bantu crnac,to je danas tako kul.
Mesaju se sa metalcima pa slusaju one pomije tipa bullet for my valentine i sta te ja znam one hibridne mentole tokio bordel,pa ih metalci obicno lemaju,a koji nisu nista bolji od njih ali ajde metal je ipak naprednija muzika od ovih srceparajucih ciganskih melodija koje mozes da cujes na kineskim satovima na pijaci kad im se upali alarm.

Ovo je jedan pokret nekolicine budala,isto ko sto su pank napravili neki bivoli kojima je bilo lepse da prkose zakonu i drustvu nemajuci prebijenu paru tako su i emo napravili svoj pokret koji vise nije znao kako da se obuce jer nas ima raznih danas,pa su ukombinovali kojekakve cirkuske posteljine,pustili kosu kao divljaci sa kamcatke,aj da se tripujemo da smo depresivni i da nas mama ne voli pa cemo biti kul.Toliko su kul da ih sad mlate sve redom,od njih su ugrozeniji samo homoseksualci,inace su tu negde.
Ima dobrih emo riba,za bambusanje dusu dale samo da im seksualni cin ne bude kao poslednji,zbog tog depresivnog tripa jelte.Onda treba da joj opaucis kilo samara pa da je izmotas po krevetu ko bregastu osovinu,da skici ko prase kad ga krmaca nagazi u oboru.
A ovi muskarci emosi,pa to treba zabraniti zakonom,obuku neke uske 'aljine da izgleda ko turski odzacar ometen u razvoju a da razmislja ko bantu crnac,to je danas tako kul.
Mesaju se sa metalcima pa slusaju one pomije tipa bullet for my valentine i sta te ja znam one hibridne mentole tokio bordel,pa ih metalci obicno lemaju,a koji nisu nista bolji od njih ali ajde metal je ipak naprednija muzika od ovih srceparajucih ciganskih melodija koje mozes da cujes na kineskim satovima na pijaci kad im se upali alarm.

Odma sam dodao reputaciju
Ovo je bre za citiranje xD Ma za potpis xDTi imas najmanje 40 godina,
i emo si..?![]()
Drugo, ja uopšte nisam emo