Šta je stvarno zapravo EMO?!

Prilozi

• HW-EMODUDEfront.jpg
    HW-EMODUDEfront.jpg
    29,3 KB · Pregleda: 12
...batinjala...

Takođe, ti si nepismena, ne kaže se zelija, već zrelija!
...tvoje drsko...

Аман, где нападе девојку да је неписмена?
Одмах се види да је у питању грешка приликом куцања.
И каже се ''батинати''.
И не каже се ''Обрати пажњу на ТВОЈЕ дрско.....'', већ ''Обрати пажњу на СВОЈЕ дрско.....''
:mrgreen:

И извињавам се због офтопика, али је било јаче од мене.:)

Ajle lauleee. :roll:
Koliko se ja sećam, nit' sam ti upala u pola reči,nit' sam mogla da ti upadnem u pola reči.. To je pod 1. Pod 2. Moje patetično ponašanje. Samo ću reći "Hhaha."
Next.
Da bih ti se obraćala sam nekim poštovanjem,poštovanje pre svega treba da zaslužiš,a ti nisi dostojna ni moje pljuvačke.
:bye:

Možda nisam zaslužila poštovanje, ali i nisam zaslužila da me vređaš!

Аман, где нападе девојку да је неписмена?
Одмах се види да је у питању грешка приликом куцања.
И каже се ''батинати''.
И не каже се ''Обрати пажњу на ТВОЈЕ дрско.....'', већ ''Обрати пажњу на СВОЈЕ дрско.....''
:mrgreen:

И извињавам се због офтопика, али је било јаче од мене.:)

Možda sam i ja žurila, pa sam grešila :mrgreen:

To je zato što si TI glupa i zato što ne bi stvarno umela da mi objasniš, a ne zato što te mrzi da mi objasniš! Ali sad stvarno odjebi, ako ti smetam, i ako hoćeš da komentarišeš moje postove, onda nemoj.Pre svega ti si nezrela zato što vređaš osobu koja je mnogo pametnija i iskusnija od tebe.Ja pokušavam čoveku da pomognem i da ga savetujem, a ti mi upadaš u reč, što je stvarno nepristojno.Takođe, ti si nepismena, ne kaže se zelija, već zrelija! Malo više obrati pažnju na pravopis, a pogotovu na tvoje drsko, nedolično i patetično ponašanje prema starijoj osobi.

Ti imas najmanje 40 godina,
i emo si..?:eek:

Vidim dosta se raspravlja o tome da deca od 12 - 16 godina ne bi trebalo da imaju razloga za depresiju....

Evo da dam moje strucno psiholosko misljenje........Nije sve tako crno belo.....Jeste da deca u tom periodu nemaju velike obaveze,prave zivotne probleme,porodicu......ali ipak ovo je najkriticnije doba za razvoj jedne licnosti......i tu se javlja decija depresija potistenost otudjenost,crna slika zivota.....
Zasto se ovo desava?Zato sto u ovom periodu polako sazreva decija psiha i sledi period potpunog sazrevanja i ukljucivanja u svet kao zrele odgovorne jedinke.....Mladi ljudi se ovde suocavaju sa mnogim problemima - psiholoskim,socioloskim itd.
U ovom periodu se formira identitet osobe i svaki tinejdzer stremi pripadanju grupi.Ukoliko se ne uklopi u vrsnjacku grupu i izgradi svoj identitet on se nalazi u tinejdzerskom corsokaku.....i pocinje da se bavi pitanjima : Ko sam ja,zasto zivim,koja je moja svrha postojanja,sta ocekuje zivot od mene,sta ja da ocekujem od zivota........Kako jedinka sazreva tako polako pronalazi pitanja na svoje odgovore i shvata sta je zivot (zato se i kaze za nekog je majka a za nekog maceha - zavisi kako je ko shvatio zivot)
Tinejdzeri su u ovom periodu najugrozeniji i najpovoljniji za psiholosku manipulaciju.....Oni jos uvek uce "Ucenjem po modelu" i treba obratiti paznju kakva im je porodicna struktura,ko su im idoli jer oni u ovom periodu jos uvek oponasaju jer nisu izgradili sopstveni identitet....jos se nisu uhvatili u kostac sa zivotom.......
E sad neko prodje ovu fazu veoma lako u 15 god neko je prodje u 14 sa pokusajem ubistva neko je prodje tek u 28. sve to zavisi od mnogo faktora sto od psiholoskih,sto od socioloskih sto od pedagoskih sto od genetike..........
E sad sto se tice EMOSA oni kao da zastupaju sve tinejdzere kojima se odrastanje i prilagodjavanje zivotu cini teskim.Kao da kroz ovaj sociolosko-kulturoloski pokret koji je maskiran kroz muziku kazu Pomozite nam,tesko nam je nemamo identifikaciju,asocijalni smo,vrsnjacka grupa nas iskljucuje.........
Tako da bih ja pre pomogao toj decici nego da ih bijem jer se tako obukli,njima je potrebna lepa rec,i pronalazenje svog identiteta pri odrastanju......Inace njihov sistem vrednosti ne ugrozava neEMOVCE tako da nisu opasni po drustvo.....Oni se pre kriju od drustva a svojim imidzom podsvesno porucuju POMOZITE NAM TESKO NAM JE.......
Inace karakterise ih visok stepen superega (morala) i pojacana osecanja,obicno su kolericnog ili melanholicnog temperamenta (brzo smenjivanje jednog i drugog) i cesto reaguju u afektu......
Tesko se kod njih stice poverenje i obicno su introvertni (sanjalice,pisu dnevnike,idealizuju svet itd)
Nazalost bilo koja socijalna pojava da se desi ona odmah poprima oblike oponasanja pa i oni koji nisu takvi vrse identifikaciju sa tom grupom,ili laicki receno pozeri su.....
Kao sto ste i rekli neko nema nikakvih problema ali voli taj "Trip" jer se nije pronasao u nekoj drugoj vrsnjackoj grupi pa onda ajde u ovoj.....Komentar(primetite kako se tinejdzeri dele u razl.vrsnjacke grupe i kako se formiraju razl."klanovi" u kojima vlada piramidalna struktura,i svako tezi da bude na vrhu te piramide tj. da on bude uzor vrsnjackoj grupi)......
Inace tinejdzerska problematika je jako duboka nije to samo ima on/ona 14 godina kakve probleme on moze da ima.....
Mogao bih da pisem do prekosutra al me mrzi vise........

Ovo je jedan pokret nekolicine budala,isto ko sto su pank napravili neki bivoli kojima je bilo lepse da prkose zakonu i drustvu nemajuci prebijenu paru tako su i emo napravili svoj pokret koji vise nije znao kako da se obuce jer nas ima raznih danas,pa su ukombinovali kojekakve cirkuske posteljine,pustili kosu kao divljaci sa kamcatke,aj da se tripujemo da smo depresivni i da nas mama ne voli pa cemo biti kul.Toliko su kul da ih sad mlate sve redom,od njih su ugrozeniji samo homoseksualci,inace su tu negde.
Ima dobrih emo riba,za bambusanje dusu dale samo da im seksualni cin ne bude kao poslednji,zbog tog depresivnog tripa jelte.Onda treba da joj opaucis kilo samara pa da je izmotas po krevetu ko bregastu osovinu,da skici ko prase kad ga krmaca nagazi u oboru.
A ovi muskarci emosi,pa to treba zabraniti zakonom,obuku neke uske 'aljine da izgleda ko turski odzacar ometen u razvoju a da razmislja ko bantu crnac,to je danas tako kul.
Mesaju se sa metalcima pa slusaju one pomije tipa bullet for my valentine i sta te ja znam one hibridne mentole tokio bordel,pa ih metalci obicno lemaju,a koji nisu nista bolji od njih ali ajde metal je ipak naprednija muzika od ovih srceparajucih ciganskih melodija koje mozes da cujes na kineskim satovima na pijaci kad im se upali alarm.

Poslednja izmena:
Ovo je jedan pokret nekolicine budala,isto ko sto su pank napravili neki bivoli kojima je bilo lepse da prkose zakonu i drustvu nemajuci prebijenu paru tako su i emo napravili svoj pokret koji vise nije znao kako da se obuce jer nas ima raznih danas,pa su ukombinovali kojekakve cirkuske posteljine,pustili kosu kao divljaci sa kamcatke,aj da se tripujemo da smo depresivni i da nas mama ne voli pa cemo biti kul.Toliko su kul da ih sad mlate sve redom,od njih su ugrozeniji samo homoseksualci,inace su tu negde.
Ima dobrih emo riba,za bambusanje dusu dale samo da im seksualni cin ne bude kao poslednji,zbog tog depresivnog tripa jelte.Onda treba da joj opaucis kilo samara pa da je izmotas po krevetu ko bregastu osovinu,da skici ko prase kad ga krmaca nagazi u oboru.
A ovi muskarci emosi,pa to treba zabraniti zakonom,obuku neke uske 'aljine da izgleda ko turski odzacar ometen u razvoju a da razmislja ko bantu crnac,to je danas tako kul.
Mesaju se sa metalcima pa slusaju one pomije tipa bullet for my valentine i sta te ja znam one hibridne mentole tokio bordel,pa ih metalci obicno lemaju,a koji nisu nista bolji od njih ali ajde metal je ipak naprednija muzika od ovih srceparajucih ciganskih melodija koje mozes da cujes na kineskim satovima na pijaci kad im se upali alarm.

zbog ovoga imash kilu vinjaka i gajbu piva od mene, sve ovo sam ja odavno rekao ali ne sa ovoliko opisnih prideva i ostalih aditiva :hahaha::hahaha::worth:

hahahahahahhaha :worth::worth::worth::worth: Odma sam dodao reputaciju :worth: Ovo je bre za citiranje xD Ma za potpis xD

PA znas kako danas svaki nafrakani muflon se tripuje da je emo,mislim budi ti emotivan kad ti crkne macka ili papagaj,al da tripujes ljude kako si depresivan je ozbiljan problem,ja bi te emose poslao na njivu da okopaju celo drzavno zemljiste,u ovom slucaju pojas od vrsca do rumunske granice,tu ima njiva kolko oces,a blizu je i deponija cisto kad ogladne.Da vidis kakvi bi se vratili,oceliceni,onda bi se prijavili da ratuju u iraku,ko zna mozda bi i do avganistana stigli da uhvate onog zadriglog bin ladena.

I hvala na reputaciji,ocekujte jos ovakvih opisa :D

Back