Napravio nam više prostora, oterao pola miliona ljudi iz zemlje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo li jeNije sve ali 30% teritorije jeste.
Čedizam i SPS se ne vračaju, a pridružiće im se i Vučko, sledeće pitanje?Je l ce Svetska banka da vraca dugove Srbije?
Kao i Argentine sto je vracala (vise puta)
Ko o cemu, neznalice ekonomije o *odnosu* duga i BDP-a? Nagradno pitanje za iste (neznalice i podrzavaoce veleizdajnika) - CIJI je *srpski* BDP (pored toga sto je inflatorno naduvan i nema veze sa stvarnim, naturalnim BDP-om)... Dok dugovi (SVI a ne samo javni) naravno, zaista jesu samo nasi - placacemo ih bednim i ropskim zivotom decenijama posle kraha veleizdajnicke bande
Ima ovde i puno ljubitelja lika i dela Čede Jovanovića koji bi da se vrate da još malo privatizuju.Nisi u pravu za vojsku. Vojska je modernizovana. Ne mozes da kazes da FK 3 nije mocno oruzije, kao i Pancir, HQ 17, kao i helikopteri Mi 24, Kornet, tenkovi T72 ruski, Lazar 3, Passars, Miloš, Mali Miloš, Nore, Mistral sistemi a i druge stvari, na primer dronovi koje smo nabavilii koje sami proizvodimo i novi radari. Sve je to sofisticirano.Naravno, nije idealno u vojsci ali je bolja sigurno nego ranije.
Koja “normalna opcija” kad je Miloš Jovanović sve glasove pokorno bacio pred noge Mašinskom Mozgu, kao AVetnica pre njega Velikom Vođi?otkad sam ja druga Srbija? Ja sam glasao za ludog Nestora, pre toga za Sašu Radulovića...žuti su mi bili ogromno razočaranje odavno...sad čekam da se pojavi neka normalna opcija koja nije na linku domaćih i stranih službi da bi imao za koga da glasam.. ne vidim razliku između žutih i naprednjaka...lopovi jedni, lopovi drugi...katastrofalna liberalna ekonomska politika i jedni i drugi...spoljna politika ista služenje zapadu pod maskom neutralnosti...jedina razlika je što ovi više lažu i demonizuju protivnike...
Ali zato nemaš primedbi na Vladimira Gajića, egzemplara lažne opozicije današnjiceKoja “normalna opcija” kad je Miloš Jovanović sve glasove pokorno bacio pred noge Mašinskom Mozgu, kao AVetnica pre njega Velikom Vođi?
Što se tiče Nestora, treba biti ili očajan ili potpuno bez ikakve sposobnosti da se oseti manipulacija pa onda žmureći glasati. Kad se Miki Jovanivić bude opametio ili ga najure, do tada bez mene.
Tebe baš svrbi da se vrate Čanak i Čeda. Providno.Знам да се нећемо сложити али...
Жутима можемо замерити високу незапосленост, зашто?
Покушао сам да објасним у предходном посту.
Афере су имали две за све четири године, упоредбом са данашњима се може рећи испод просека
Наравно да су имали путера на глави,
после слобиних мафијаша су морали испливати " сналажљиви", а након њих напредни разбојници....
Никако ти није у интересу да поредиш жуте и ове, веруј ми, тако само жутима дижеш цену, а сигуран сам да то не желиш.
Đilas dolazi.Tebe baš svrbi da se vrate Čanak i Čeda. Providno.
Vidiš kako je tvom fireru tanak ram naočara, to je nosio samo do 2013
Dogovori se sa njima, OK?Vidiš kako je tvom fireru tanak ram naočara, to je nosio samo do 2013
Sada je 2024, godina kada pesničite Đilasa u mračnoj aleji
Pa Đilas nije na vlasti, on tek dolazi a prethodnih 13 godina ste vi radikali.Dogovori se sa njima, OK?
Ali bi da ih vratiš na vlast? Pa AV je primio u SNS baš svakog njihovog preletača.И ја сам тада остао без посла, па сам снизио критерије и радио, глуп посао за мале паре...
Не поновило се...
Ključni deo režima je sam Adolph VuqIerAli bi da ih vratiš na vlast? Pa AV je primio u SNS baš svakog njihovog preletača.
DŽegi, Laza Lazarević ima sreće što nisam na vlasti, za svako ovakvo bežanje pacijenata bih tamo zatvorio po nekog od neodgovornih. Sve dok se dotični pacijenAt ne vrati sam.Pa Đilas nije na vlasti, on tek dolazi a prethodnih 13 godina ste vi radikali.
Kao i 1991-2000. što ste dosađivali i unazađivali
Negiraš dakle da je tvoj Vučko bio ministar 1999DŽegi, Laza Lazarević ima sreće što nisam na vlasti, za svako ovakvo bežanje pacijenata bih tamo zatvorio po nekog od neodgovornih. Sve dok se dotični pacijenAt ne vrati sam.![]()
Koliko covjek mora da je slijep kod ociju da ovako rezimira? Koliko je (prije kieza) miliona eu nepomenik platio nekom danskom nenadjmentu da vodi Smederevo, koliki su dug ostavili amerikanci? Za najbogatije nalaziste zlata, bakra i srebra, Bor i Majdanpek dobili 400 miliona eu, taman da se zakrpi korupcija sns-a, ali zato kinezi placaju 1% rudne rente od prikazane dobiti, miniraju svakodnevno i raseljavaju sela, truju rijeke i imaju svoje policajce, radno roblle, po novom zakonu postaju i vlasnici zemlje koju exploatisu. Mi kupujemo svoje zlato po trzisnim cjenana, eto koliko dobro zvaljavi lazov stvara ekonoskog tigra. Da ne spominjem unistenje PKB-a i rasprodaju hiljada hektara najplodijeg zemljista arapima, da bi poslije otkupljivali od njih za desetorostruku cijenu, Prodala nesposobna stoka i aerodrum sa okolnim zemljistem francuzima, tako dobro unistavaju Srbiju, Unistise i IMT, pa seljaci ostase bez jeftinih traktora, a sta ono bi sa Etihadom, koliko stotina miliona eu izgubismo sa poslom stoljeca? Srbija zivi i prezivljava od podizanja novih kredita, od kojih pola zavrsi u sns privatim djepovima . . .Smanjili su nezaposlenost sa 25.9% na 8.2%.Stabilizovali su drzavne finansije. Povecali su strane investicije na 4.8 milijardi evra.Otvorili fabrike,izgradili stotine km autoputeva,zapoceli masovnu stambenu i poslovnu izgradnju,resili pitanje drzavnih gubitasa Zelezare Smederevo i basena Bor i Majdanpek. Sve dobro se odnosi na ekonomiju. Ostalo su negativne stvari ,koje nisu tema posta.
samo spamuje za sefa, od kada su ga zuti najuriliVidiš kako je tvom fireru tanak ram naočara, to je nosio samo do 2013
Sada je 2024, godina kada pesničite Đilasa u mračnoj aleji
dos ne postoji, a sorosevi agenti i dalje vrsljaju, tek smo ih se otarasili u usa, sad dolazi na red srbijaP.S. Ljubitelji žutih Dosmanlija
Твоја мантраTebe baš svrbi da se vrate Čanak i Čeda. Providno.
od 2025. te godine obavezna vojska pa ce biti ljudi.. Pancir se prevrnuo zbog vozaca kao i Passars koji je usmrtio troje ljudi zbog pijanog vozaca. Nije gluma naoruzanje nego los kadar, ali se kadar iz godine u godinu poboljsava.Подржавају јер и они су под утицајем медија, само у мањој мери него што су то Срби у Србији. Они тамо добијају слику да је Вучко националиста и да гради неку Велику Србију, а при томе њихови медији користе исту тактику плашења и хушкања, па наравно да ће да буду против њега. Мада, ко је тачно објавио да су против њега? Медији?
Модернизована? Ок. Купили су на пример панцир, па су један од њих преврнули на кривини. Већина оружја је купљена, а муниције нема. Имаш доста можда за један дан, ако имаш и толико, и шта после?
Онај исти Лазар који је завршио доле на КиМ па и Шиптари имају своју верзију?
У преводу, све што је купљено, звучи моћно али је само лоша глума. Србија нема капацитет то да користи, и понајвише нема војску, нема људи. Обука је смешна, и од ње мала корист. Кад буде била парада опет, погледај целу поставу, видећеш много префарбаних старудија.
И на крају, НАТО седи у генералштабу, и он мора да се слуша, толико о томе.
Pazi nisam njegov fan. Prvo nije covek gospodin,dzentlmen vec opsesivni kolerik. Medjutim objektivno postavio je ekonomiju na noge. Sve ove firme nisu bile ni za q. neke su i dalje gubitasi kao zelezara Smederevo ali mali. Plate u Boru i Majdanpeku su preko 1200 evra a gradske kase pune. Doveo Kineze,odlicno vode posao.Seti se USS STIL prodali Srbiji za 1 dolar. Ne vredi nisu mogli,Kinezi mogu. Tako nemoj da pricas kad ne znas. Ekonomski Vucic je bolji od prethodnika. Aerodrom procvetao sa 2 m.sada otisao na 5m.jel si bio skoro, sta je sve uradjeno tamo?Koliko covjek mora da je slijep kod ociju da ovako rezimira? Koliko je (prije kieza) miliona eu nepomenik platio nekom danskom nenadjmentu da vodi Smederevo, koliki su dug ostavili amerikanci? Za najbogatije nalaziste zlata, bakra i srebra, Bor i Majdanpek dobili 400 miliona eu, taman da se zakrpi korupcija sns-a, ali zato kinezi placaju 1% rudne rente od prikazane dobiti, miniraju svakodnevno i raseljavaju sela, truju rijeke i imaju svoje policajce, radno roblle, po novom zakonu postaju i vlasnici zemlje koju exploatisu. Mi kupujemo svoje zlato po trzisnim cjenana, eto koliko dobro zvaljavi lazov stvara ekonoskog tigra. Da ne spominjem unistenje PKB-a i rasprodaju hiljada hektara najplodijeg zemljista arapima, da bi poslije otkupljivali od njih za desetorostruku cijenu, Prodala nesposobna stoka i aerodrum sa okolnim zemljistem francuzima, tako dobro unistavaju Srbiju, Unistise i IMT, pa seljaci ostase bez jeftinih traktora, a sta ono bi sa Etihadom, koliko stotina miliona eu izgubismo sa poslom stoljeca? Srbija zivi i prezivljava od podizanja novih kredita, od kojih pola zavrsi u sns privatim djepovima . . .
Ма то могу да окаче мачку о реп.od 2025. te godine obavezna vojska pa ce biti ljudi.. Pancir se prevrnuo zbog vozaca kao i Passars koji je usmrtio troje ljudi zbog pijanog vozaca. Nije gluma naoruzanje nego los kadar, ali se kadar iz godine u godinu poboljsava.