Шта је СНС и Вучић урадио за Србе и Србију?

Ne treba to uopste gledati - to je zamka za pecanje naivnih.

Posto je *nas* BDP fiktivan (inflatorno naduvan i neadekvatan realnom) a, jos vaznije, i nije stvarno nas (jer mi nismo vlasnici vecine *srpske* ekonomije).
A dug JESTE NAS...Mi cemo ga vracati ...

Tako da je u zemljama poput nase situacija uzasna pa cak i da je dug *na papiru* samo 30% BDP-a
Potvrdila Svetska Banka, dabome.

Ako bih pričao neostračćeno Vučić je bolji od dosovaca to se mora priznati (napravio puteve, sredio vojsku, .... ), ali za vreme njegove vladavine desili su se sledeći dogadjaji: Jovanjica, Velja Nevolja, Ribnikar, Nadstrešnica, ... i mnogi drugi... Ne živimo baš u dovoljno bezbednoj niti sredjenoj zemlji
Колико путева и по којој цени? Квалитет, држи буре воду...
Средио војску? На који начин? Српска војска је сведена на ловачко друштво, и много је јака, али на фоткама, одлична за рејтинг врховног мамлаза.
Живимо у колонији, под контролом мафије, тајкуна и страних компанија.

Uradio je sve ono što dušmani Srbije nisu mogli, ali su se nadali i potajano priželjkivali.
Ekonomski je uništio, nacionalno je izdao, zatrovao bukvalno svaku poru srpskog društva, kriminalizovao čak i obdaništa po Srbiji. Napustio pravoslavno hrišćanstvo i ustoličio religiju laži.
Bonus za one posebne ljubitelje kobasičara, ostvario je tako što je posejao seme mržnje između Srba sa ove i sa one strane Drine.
Sutra da neka "Oluja" sevne po Republici Srpskoj, Srbijanci bi podržavali i navijali za Bošnjake i Hrvate. Vojvođani mrze slovo S.
Nije malo.

Не можеш ни сад да се запослиш а да ниси у странци, осим ако нећеш неки посао од којег не можеш да живиш. Пропаганда је узела своје колико видим. Плате су беда, и чак и да су порасле као што нису, данас за 100 евра не можеш да купиш шта си могао пре годину дана, две године и слично.
Радио си са Синишом Малим? Пре него што је купио диплому, или?
Па и сад су запослени технолошки вишак после 6 месеци, када истекне радни уговор и државне субвенције за сваког новог радника.
Шта је урадио осим што се задужио као Грчка, са ненормалним каматним стопама, што је приватизовао, присвојио или предао све што је могао себи, тајкунима и странцима, и сад се кези на телевизији као је Србија никад јача, док буквално све пропада, само једино је остала шминка да све изгледа бајно сјајно.
Која необјектиност? Ово што ти пишеш није објективно, ти само релативизујеш ситуацију која је критична.
Bogu hvala izgleda nisi bio u poziciji da izgubis posao u to vreme. Ja jesam ,osecaj nemoci a u punoj si snazi. Ne znas gde ces,dostojanstvo ti ne dozvoljava da se ponizavas,depresija,osecaj nemoci,ne mozes ni u inostranstvo.
Najgorih par godina u zivotu a bio sam clan DS. ,Mislis da je neko hteo da pomogne.Niko .Dolazio je Vesic ,ovaj sada u SNS ,jedna zena otpustena,ga je isprozivala i otisla sa sastanka DS ,on kaze pomogao bih joj da nije bezobrazna,nikom nije pomogao. Vodi racuna kad biras ljudi su kvarljiva roba.

Smanjili su nezaposlenost sa 25.9% na 8.2%.Stabilizovali su drzavne finansije. Povecali su strane investicije na 4.8 milijardi evra.Otvorili fabrike,izgradili stotine km autoputeva,zapoceli masovnu stambenu i poslovnu izgradnju,resili pitanje drzavnih gubitasa Zelezare Smederevo i basena Bor i Majdanpek. Sve dobro se odnosi na ekonomiju. Ostalo su negativne stvari ,koje nisu tema posta.
Zaduzili zemlju na 110 milijardi evra sa unutrasnjim i spoljasnjim dugovima, ne znam koje fabrike su otvorili kad su to strane fabrike koje su izgradjene nasim parama i kreditima koje su uzeli od stranaca i opet sav kapital odlazi kod njih, puteve nisu izgradili vise od zutih iako su vec duze na vlasti.
Zelezara, Bor, i Majdanpek, Linglong to necu ni da komentarisem pa i prodaju dela SrbijeSume....

Колико путева и по којој цени? Квалитет, држи буре воду...
Средио војску? На који начин? Српска војска је сведена на ловачко друштво, и много је јака, али на фоткама, одлична за рејтинг врховног мамлаза.
Живимо у колонији, под контролом мафије, тајкуна и страних компанија.
Nisi u pravu za vojsku. Vojska je modernizovana. Ne mozes da kazes da FK 3 nije mocno oruzije, kao i Pancir, HQ 17, kao i helikopteri Mi 24, Kornet, tenkovi T72 ruski, Lazar 3, Passars, Miloš, Mali Miloš, Nore, Mistral sistemi a i druge stvari, na primer dronovi koje smo nabavilii koje sami proizvodimo i novi radari. Sve je to sofisticirano.Naravno, nije idealno u vojsci ali je bolja sigurno nego ranije.

Poslednja izmena:
Druga Srbija baš uopšte ne zaslužuje bolje od vladavine SNS-a, čisto da i vi malo uživate, kao što smo mi ostali uźivali u onom vašem žutom ekonomskom čudu iz 2008.
otkad sam ja druga Srbija? Ja sam glasao za ludog Nestora, pre toga za Sašu Radulovića...žuti su mi bili ogromno razočaranje odavno...sad čekam da se pojavi neka normalna opcija koja nije na linku domaćih i stranih službi da bi imao za koga da glasam.. ne vidim razliku između žutih i naprednjaka...lopovi jedni, lopovi drugi...katastrofalna liberalna ekonomska politika i jedni i drugi...spoljna politika ista služenje zapadu pod maskom neutralnosti...jedina razlika je što ovi više lažu i demonizuju protivnike...

Potvrdila Svetska Banka, dabome.
Je l ce Svetska banka da vraca dugove Srbije?
Kao i Argentine sto je vracala (vise puta)

Osim što je dug u odnosu na BDP 30% niži nego za vreme zlatnog doba fašističke DS....kojima je EU morala da ukine pristupne fondove zbog kradje....
Ko o cemu, neznalice ekonomije o *odnosu* duga i BDP-a? Nagradno pitanje za iste (neznalice i podrzavaoce veleizdajnika) - CIJI je *srpski* BDP (pored toga sto je inflatorno naduvan i nema veze sa stvarnim, naturalnim BDP-om)... Dok dugovi (SVI a ne samo javni) naravno, zaista jesu samo nasi - placacemo ih bednim i ropskim zivotom decenijama posle kraha veleizdajnicke bande

"Зашто студенти долазе да ми пишу испред прозора ако нисам важан", упитао је већ видно психички поремећен Александар Вучић током синоћње нове психотерапије на ТВ Пинк.​

:balavi::balavi::balavi:https://srbin.info/politika/psiho-v...menicemo-sve-direktore-u-srbiji-nema-strajka/

„Децо, вратите се да учите, показали сте да можете да мењате ствари, показали сте много тога, много добре енергије. :balavi: Немојте да вас искоришћавају најгори у земљи“, поручио је Вучић, :besna::rida::rida::rida:

Sve sto je ekonomski napredovao, to je uradio zato sto mu je zapad nacrtao sta i kako se to radi.

Ovo ostalo, produbio je nekoliko puta bolesnu patologiju srpskog drustva. Srbijom vladaju ubice, nasilnici, dileri, makroi, olosi i ljudska gvna. Vucic je autokrata, i sef kriminalne organizacije koja je okupirala gradjane Srbije. Ti ljudi bi sutra bacili H bombu na gradjane Srbije ako im je to nacin da sacuvaju vlast. Postast, kuga, banda i olos. Njegovo antiustavno urusavanje demokratije u Srbiji je ozbiljno krivicno delo. Njegova kontrola i reketiranje 100+ milijardi srpskog kapitala je krivicno delo.

Nasilnik i bandit.

Zato ga svi glasamo a te vaśe dobrotvore vodi kod sebe kući al nemoj posle da kukaš kako ti nestale stvari :D
Glasaju ga kukavice koje misle da je sve dobro ako se sagnu....ali pre ili kasnije dodje to na naplatu , dosadi bandi samo nezavisne da kinje, pocnu i ulizice i kukavice da kinje, kukavice su ionako za vecinu ljudi bezvredna stvar...

Glasaju ga kukavice koje misle da je sve dobro ako se sagnu....ali pre ili kasnije dodje to na naplatu , dosadi bandi samo nezavisne da kinje, pocnu i ulizice i kukavice da kinje, kukavice su ionako za vecinu ljudi bezvredna stvar...
pa jel rekao da su i njegovi korisni idioti, tj,. vlasti:

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govori rekao je na tribini "Budućnost, a ne prošlost!" da je Zoran Ćirjaković, novinar i publicista, napisao izvanredan tekst o koristnim idiotima,

a sta je cira rekao? evo:
Слободан Антонић је дан касније, текстом који је насловио „Не бити никоме корисни идиот“, постао корисни идиот власти.

Back