Шта је СНС и Вучић урадио за Србе и Србију?

Je l ce Svetska banka da vraca dugove Srbije?
Kao i Argentine sto je vracala (vise puta)

Ko o cemu, neznalice ekonomije o *odnosu* duga i BDP-a? Nagradno pitanje za iste (neznalice i podrzavaoce veleizdajnika) - CIJI je *srpski* BDP (pored toga sto je inflatorno naduvan i nema veze sa stvarnim, naturalnim BDP-om)... Dok dugovi (SVI a ne samo javni) naravno, zaista jesu samo nasi - placacemo ih bednim i ropskim zivotom decenijama posle kraha veleizdajnicke bande
Čedizam i SPS se ne vračaju, a pridružiće im se i Vučko, sledeće pitanje?

P.S. Ljubitelji žutih Dosmanlija tako vole da okolo lepe etikete “SNS-ovac”, krivo vam što vas nisu sve primili kod sebe, kao Zoku, Bakareca i Gmaza Šormaza? To raspraviti sa ovom dvojicom:

470BFCFE-67A6-4AA1-ADE3-3BF730F1A329.jpeg

Nisi u pravu za vojsku. Vojska je modernizovana. Ne mozes da kazes da FK 3 nije mocno oruzije, kao i Pancir, HQ 17, kao i helikopteri Mi 24, Kornet, tenkovi T72 ruski, Lazar 3, Passars, Miloš, Mali Miloš, Nore, Mistral sistemi a i druge stvari, na primer dronovi koje smo nabavilii koje sami proizvodimo i novi radari. Sve je to sofisticirano.Naravno, nije idealno u vojsci ali je bolja sigurno nego ranije.
Ima ovde i puno ljubitelja lika i dela Čede Jovanovića koji bi da se vrate da još malo privatizuju.

otkad sam ja druga Srbija? Ja sam glasao za ludog Nestora, pre toga za Sašu Radulovića...žuti su mi bili ogromno razočaranje odavno...sad čekam da se pojavi neka normalna opcija koja nije na linku domaćih i stranih službi da bi imao za koga da glasam.. ne vidim razliku između žutih i naprednjaka...lopovi jedni, lopovi drugi...katastrofalna liberalna ekonomska politika i jedni i drugi...spoljna politika ista služenje zapadu pod maskom neutralnosti...jedina razlika je što ovi više lažu i demonizuju protivnike...
Koja “normalna opcija” kad je Miloš Jovanović sve glasove pokorno bacio pred noge Mašinskom Mozgu, kao AVetnica pre njega Velikom Vođi?

Što se tiče Nestora, treba biti ili očajan ili potpuno bez ikakve sposobnosti da se oseti manipulacija pa onda žmureći glasati. Kad se Miki Jovanivić bude opametio ili ga najure, do tada bez mene.

Koja “normalna opcija” kad je Miloš Jovanović sve glasove pokorno bacio pred noge Mašinskom Mozgu, kao AVetnica pre njega Velikom Vođi?

Što se tiče Nestora, treba biti ili očajan ili potpuno bez ikakve sposobnosti da se oseti manipulacija pa onda žmureći glasati. Kad se Miki Jovanivić bude opametio ili ga najure, do tada bez mene.
Ali zato nemaš primedbi na Vladimira Gajića, egzemplara lažne opozicije današnjice

Знам да се нећемо сложити али...

Жутима можемо замерити високу незапосленост, зашто?
Покушао сам да објасним у предходном посту.

Афере су имали две за све четири године, упоредбом са данашњима се може рећи испод просека z:mrgreen:

Наравно да су имали путера на глави,
после слобиних мафијаша су морали испливати " сналажљиви", а након њих напредни разбојници....
Никако ти није у интересу да поредиш жуте и ове, веруј ми, тако само жутима дижеш цену, а сигуран сам да то не желиш.
Tebe baš svrbi da se vrate Čanak i Čeda. Providno.

Ali bi da ih vratiš na vlast? Pa AV je primio u SNS baš svakog njihovog preletača.
Ključni deo režima je sam Adolph VuqIer

To što je bolesnik Vesić nekada bio u DS je relativno nebitno

Ne možemo na osnovu toga da kažemo da je trenutno na vlasti DOS i Goran Marković

Pa Đilas nije na vlasti, on tek dolazi a prethodnih 13 godina ste vi radikali.

Kao i 1991-2000. što ste dosađivali i unazađivali
DŽegi, Laza Lazarević ima sreće što nisam na vlasti, za svako ovakvo bežanje pacijenata bih tamo zatvorio po nekog od neodgovornih. Sve dok se dotični pacijenAt ne vrati sam. :D

DŽegi, Laza Lazarević ima sreće što nisam na vlasti, za svako ovakvo bežanje pacijenata bih tamo zatvorio po nekog od neodgovornih. Sve dok se dotični pacijenAt ne vrati sam. :D
Negiraš dakle da je tvoj Vučko bio ministar 1999

Negiraš da je promenio ime stranke iz Radikalna u Napredna 2008

Imaš ti još mnogo da učiš od Baba Nevenke, grasshopperu

Smanjili su nezaposlenost sa 25.9% na 8.2%.Stabilizovali su drzavne finansije. Povecali su strane investicije na 4.8 milijardi evra.Otvorili fabrike,izgradili stotine km autoputeva,zapoceli masovnu stambenu i poslovnu izgradnju,resili pitanje drzavnih gubitasa Zelezare Smederevo i basena Bor i Majdanpek. Sve dobro se odnosi na ekonomiju. Ostalo su negativne stvari ,koje nisu tema posta.
Koliko covjek mora da je slijep kod ociju da ovako rezimira? Koliko je (prije kieza) miliona eu nepomenik platio nekom danskom nenadjmentu da vodi Smederevo, koliki su dug ostavili amerikanci? Za najbogatije nalaziste zlata, bakra i srebra, Bor i Majdanpek dobili 400 miliona eu, taman da se zakrpi korupcija sns-a, ali zato kinezi placaju 1% rudne rente od prikazane dobiti, miniraju svakodnevno i raseljavaju sela, truju rijeke i imaju svoje policajce, radno roblle, po novom zakonu postaju i vlasnici zemlje koju exploatisu. Mi kupujemo svoje zlato po trzisnim cjenana, eto koliko dobro zvaljavi lazov stvara ekonoskog tigra. Da ne spominjem unistenje PKB-a i rasprodaju hiljada hektara najplodijeg zemljista arapima, da bi poslije otkupljivali od njih za desetorostruku cijenu, Prodala nesposobna stoka i aerodrum sa okolnim zemljistem francuzima, tako dobro unistavaju Srbiju, Unistise i IMT, pa seljaci ostase bez jeftinih traktora, a sta ono bi sa Etihadom, koliko stotina miliona eu izgubismo sa poslom stoljeca? Srbija zivi i prezivljava od podizanja novih kredita, od kojih pola zavrsi u sns privatim djepovima . . .

Vidiš kako je tvom fireru tanak ram naočara, to je nosio samo do 2013

Sada je 2024, godina kada pesničite Đilasa u mračnoj aleji
samo spamuje za sefa, od kada su ga zuti najurili

1735615085609.png

P.S. Ljubitelji žutih Dosmanlija
dos ne postoji, a sorosevi agenti i dalje vrsljaju, tek smo ih se otarasili u usa, sad dolazi na red srbija

LAWFARE: George Soros’ Heir Alex Soros Urges Democrats to Consistently Call Trump as a “Convicted Felon at Every Opportunity”​

e, taj istii aleks trpa reci aljeku u usta, a on tebi, cekaj samo 20 januar, bezaces i opet ces kukati, oterali me - nisi bre dorastao poslu, daj otkaz

Poslednja izmena:
Подржавају јер и они су под утицајем медија, само у мањој мери него што су то Срби у Србији. Они тамо добијају слику да је Вучко националиста и да гради неку Велику Србију, а при томе њихови медији користе исту тактику плашења и хушкања, па наравно да ће да буду против њега. Мада, ко је тачно објавио да су против њега? Медији?

Модернизована? Ок. Купили су на пример панцир, па су један од њих преврнули на кривини. Већина оружја је купљена, а муниције нема. Имаш доста можда за један дан, ако имаш и толико, и шта после?
Онај исти Лазар који је завршио доле на КиМ па и Шиптари имају своју верзију?
У преводу, све што је купљено, звучи моћно али је само лоша глума. Србија нема капацитет то да користи, и понајвише нема војску, нема људи. Обука је смешна, и од ње мала корист. Кад буде била парада опет, погледај целу поставу, видећеш много префарбаних старудија.
И на крају, НАТО седи у генералштабу, и он мора да се слуша, толико о томе.
od 2025. te godine obavezna vojska pa ce biti ljudi.. Pancir se prevrnuo zbog vozaca kao i Passars koji je usmrtio troje ljudi zbog pijanog vozaca. Nije gluma naoruzanje nego los kadar, ali se kadar iz godine u godinu poboljsava.

Koliko covjek mora da je slijep kod ociju da ovako rezimira? Koliko je (prije kieza) miliona eu nepomenik platio nekom danskom nenadjmentu da vodi Smederevo, koliki su dug ostavili amerikanci? Za najbogatije nalaziste zlata, bakra i srebra, Bor i Majdanpek dobili 400 miliona eu, taman da se zakrpi korupcija sns-a, ali zato kinezi placaju 1% rudne rente od prikazane dobiti, miniraju svakodnevno i raseljavaju sela, truju rijeke i imaju svoje policajce, radno roblle, po novom zakonu postaju i vlasnici zemlje koju exploatisu. Mi kupujemo svoje zlato po trzisnim cjenana, eto koliko dobro zvaljavi lazov stvara ekonoskog tigra. Da ne spominjem unistenje PKB-a i rasprodaju hiljada hektara najplodijeg zemljista arapima, da bi poslije otkupljivali od njih za desetorostruku cijenu, Prodala nesposobna stoka i aerodrum sa okolnim zemljistem francuzima, tako dobro unistavaju Srbiju, Unistise i IMT, pa seljaci ostase bez jeftinih traktora, a sta ono bi sa Etihadom, koliko stotina miliona eu izgubismo sa poslom stoljeca? Srbija zivi i prezivljava od podizanja novih kredita, od kojih pola zavrsi u sns privatim djepovima . . .
Pazi nisam njegov fan. Prvo nije covek gospodin,dzentlmen vec opsesivni kolerik. Medjutim objektivno postavio je ekonomiju na noge. Sve ove firme nisu bile ni za q. neke su i dalje gubitasi kao zelezara Smederevo ali mali. Plate u Boru i Majdanpeku su preko 1200 evra a gradske kase pune. Doveo Kineze,odlicno vode posao.Seti se USS STIL prodali Srbiji za 1 dolar. Ne vredi nisu mogli,Kinezi mogu. Tako nemoj da pricas kad ne znas. Ekonomski Vucic je bolji od prethodnika. Aerodrom procvetao sa 2 m.sada otisao na 5m.jel si bio skoro, sta je sve uradjeno tamo?

od 2025. te godine obavezna vojska pa ce biti ljudi.. Pancir se prevrnuo zbog vozaca kao i Passars koji je usmrtio troje ljudi zbog pijanog vozaca. Nije gluma naoruzanje nego los kadar, ali se kadar iz godine u godinu poboljsava.
Ма то могу да окаче мачку о реп.
Ко је министар за војску сад а ко је био пре? Све стручњак до стручњака.
Док је НАТО у генералштабу, обука српске војске ће бити копање ровова и клозета.

Back