gost 435342
Domaćin
- Poruka
- 3.177
Nažalost, ali veći krivci su muskarci nego zene, ali ima i onih emotivnih oba pola još.Iygubio se romantiyam, a samim tim i divota
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nažalost, ali veći krivci su muskarci nego zene, ali ima i onih emotivnih oba pola još.Iygubio se romantiyam, a samim tim i divota
Ja trazim da se udam za popa. Krivac je Vuk Karadjic koji je pogresno preveo bibliju pa muskarac treba da muci svoju suprugu. Unistio nam je porodice. Haver Srbija ima svoj kanala na yt i odlicno objasnjava Stari ZavetNažalost, ali veći krivci su muskarci nego zene, ali ima i onih emotivnih oba pola još.
Nemoj za popa, ako hoćeš finog muškarca bolje ga trazi u biblioteci koji bira Dostojevskog, Getea i dubokoumne pisce.Ja trazim da se udam za popa. Krivac je Vuk Karadjic koji je pogresno preveo bibliju pa muskarac treba da muci svoju suprugu. Unistio nam je porodice. Haver Srbija ima svoj kanala na yt i odlicno objasnjava Stari Zavet
Bila sam sa takvima, vole i Bukovskog i to ne pesme,već knjige. Ja takvog ne želim pored sebe. Nego nekog ko će da me poji ljubavlju, smirenošću i molitvama.Nemoj za popa, ako hoćeš finog muškarca bolje ga trazi u biblioteci koji bira Dostojevskog, Getea i dubokoumne pisce.
sta znaci,,vizuelan.."A gde su emocije u 21 veku, zar je toliko postao vizuelan.![]()
Ljudi cene ljubav i lepotu na osnovu spoljašne lepote jedino.sta znaci,,vizuelan.."
Sve manji broj ljudi ima emocije. Ako ih ima vecina su fake radi koristi.
A onda se ona zaljubi i pati kada je dragi ostavi....meni je to crnje nego nasilno odvodjenje zene kuci...Malo je reći. Zamisli, kao, neka još i neće i ti je još nalupaš i odvedeš... A to se dešavalo znači i pre 50 godina ovde.
Otisle u vrazju mater.A gde su emocije u 21 veku, zar je toliko postao vizuelan.![]()