Sta je potrebno da jedan muskarac danas osvoji devojku?

Da. I čim primetim da ga boli moj način, prestanem i uputim mu/joj izvinjenje.
Ljudi nisu otirači i nije OK tako se prema njima ponašati.
Razumeš?
Lepo sto si mu napisala ono gore. Srce za tebe.
Ipak, u zivotu ce naletati i na takve. Puno takvih. Te o kojima pricas su nevidljive, na zalost. I treba da ocvrsne kozu. A to nece nadanjem i mirom, to ce ga odvesti u osamu. Treba da ume i da bude bezobrazan i uzvrati. Takav je tjivot. Pogotovu sto je muskarac, zar ne?

Ipak, u zivotu ce naletati i na takve. Puno takvih. Te o kojima pricas su nevidljive, na zalost. I treba da ocvrsne kozu. A to nece nadanjem i mirom, to ce ga odvesti u osamu. Treba da ume i da bude bezobrazan i uzvrati. Takav je tjivot. Pogotovu sto je muskarac, zar ne?
Ali ja imam puno divnih parova oko sebe.. koji su primer onoga čemu Lazar teži.
Kada ih pitam kako su se našli, to su uvek neke zanimljive situacije koje je sudbina namestila.. nisu se čeličili niti su se nešto preterano trudili.. jednostavno su se sreli u pravo vreme na pravom mestu.
Mislim da ne mora biti zle krvi između polova, da bi čovek naparvio nešto lepo i ozbiljno na tom polju.
Da muškarci i žene i treba i mogu da budu prijatelji.. da se međusobno podržavaju.. a onda da se iz tih prijateljskih odnosa spontano razvija nešto više, tamo gde se javi obostrana hemija..

Bavimo se arhetipom balkanoidnog muskarca?
Ili se bavimo arhetipom muskarca iz globalne kulture?

Kada ih pitam kako su se našli, to su uvek neke zanimljive situacije koje je sudbina namestila.. nisu se čeličili niti su se nešto preterano trudili.. jednostavno su se sreli u pravo vreme na pravom mestu.
Mislim da ne mora biti zle krvi između polova, da bi čovek naparvio nešto lepo i ozbiljno na tom polju.
Da muškarci i žene i treba i mogu da budu prijatelji.. da se međusobno podržavaju.. a onda da se iz tih prijateljskih odnosa spontano razvija nešto više, tamo gde se javi obostrana hemija..
To je i poenta ono što smo na početku pisali, ne tražiti jer će samo doći kad bude vreme

Super je to. Prelepo. Ali to ne vazi za sve. Ima njih na kojima taj recept ne radi. Sta s njima?

normalno kada se nadju i upoznaju nomalni ljudi ali kada je suprotno...

meni je šokantna stvar koliko ima ljudi oba pola koji su sami i koliko je komplikovano nešto što treba da bude prirodno,jednostavno i dostupno svakoj osobi...

Pa citirana sam.. zar ne?
Ako želiš prekid rasprave, jednostavno prestaneš da prozivaš na repliku onoga sa kime ne želiš raspravu.
Ja se s tobom ne raspravljam trenutno, nego tebe pitam što nastvljaš raspravu ovde na temi.. Bolje reci još nešto Lazaru ako imaš, on je poenta teme tako da to će više značiti

Ja se s tobom ne raspravljam trenutno, nego tebe pitam što nastvljaš raspravu ovde na temi.. Bolje reci još nešto Lazaru ako imaš, on je poenta teme tako da to će više značiti
Eno, vidi, podvukla sam.. - ova tvoja replika nije na temu Lazara, nego je pitanje upućeno meni.. i ja onda na njega odgovorim.
To radim zato što goustovanje smatram jednom od najružnijih stvari.. mislim da kada te čovek pozove na repliku treba da mu odgovoriš, i to radim sve dok smatram da ima svrhe. Kad počnem da goustujem nekoga, to znači da prema toj osobi nemam više nikakvog poštovanja.

A ako smo ovim razjasnili šta je šta - ja sam više nego radosna da se posvetimo Lazarevoj temi, na kvalitetan i dobronameran način - kako je i bio red od samog njenog postavljanja. Da je tako bilo, ja se ne bih ni mešala.

Pa to se nekako izmesalo. Mozda neki ruralni odnos ali to bih izbegavao u sirokom luku.
Kako bi se mi nasalili nekad: to ti pricam sve vreme?
Sta je muskarac danas? Koja je to definicija - budi musko? To se nekad znalo, i tako su se vaspitavala muska deca. Ali to je bilo NEKAD!

Ali ja nisam reper i etalon po bilo kakvom smislu - ne znam koja je definicija modernog (a pogotovo modernog mladog) muskarca.

Kako bi se mi nasalili nekad: to ti pricam sve vreme?
Sta je muskarac danas? Koja je to definicija - budi musko? To se nekad znalo, i tako su se vaspitavala muska deca. Ali to je bilo NEKAD!

Ali ja nisam reper i etalon po bilo kakvom smislu - ne znam koja je definicija modernog (a pogotovo modernog mladog) muskarca.
Nikako.
Ovde se ne mozes nasaliti, a da ne bude zloupotrebljeno, spinovno, obrnuto u neki drugi kontekst. Zbog toga i nisam bila tako dugo ovde. Ono sto je muskarac danas, muskarac je oduvek. Dobro je dobro, zlo je zlo.

Back