ružislav
Poznat
- Poruka
- 7.365
To je i sam Lazar napisao..mozda,
ispustih...
ali ne kapiram one muškarce koji samo hoće ove naše za brak? odu u ino rade vrate se ožene se ovde i onda sa ženama idu tamo ponovo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je i sam Lazar napisao..mozda,

Lepo sto si mu napisala ono gore. Srce za tebe.Da. I čim primetim da ga boli moj način, prestanem i uputim mu/joj izvinjenje.
Ljudi nisu otirači i nije OK tako se prema njima ponašati.
Razumeš?
Djurdjijin problem ne moze na ovoj temi da se resi ... @Nemoguća Могућност
Mene iskreno zanima da li verujes u te teorije koje pises ... to je zabrinjavajuce.Pa naravno.. ti se hraniš bolom..![]()
I zivot ne mazi ... @Moje ime je ĐurđijaSvima nama je tesko da se menjamo, kad je promena potrebna. Bez obzira na zivotno doba.
A zivot ne haje, ide i menja, ljubavlju ili macem svejedno.
Ali ja imam puno divnih parova oko sebe.. koji su primer onoga čemu Lazar teži.Lepo sto si mu napisala ono gore. Srce za tebe.
Ipak, u zivotu ce naletati i na takve. Puno takvih. Te o kojima pricas su nevidljive, na zalost. I treba da ocvrsne kozu. A to nece nadanjem i mirom, to ce ga odvesti u osamu. Treba da ume i da bude bezobrazan i uzvrati. Takav je tjivot. Pogotovu sto je muskarac, zar ne?
Bavimo se arhetipom balkanoidnog muskarca?Lepo sto si mu napisala ono gore. Srce za tebe.
Ipak, u zivotu ce naletati i na takve. Puno takvih. Te o kojima pricas su nevidljive, na zalost. I treba da ocvrsne kozu. A to nece nadanjem i mirom, to ce ga odvesti u osamu. Treba da ume i da bude bezobrazan i uzvrati. Takav je tjivot. Pogotovu sto je muskarac, zar ne?
To je i poenta ono što smo na početku pisali, ne tražiti jer će samo doći kad bude vremeAli ja imam puno divnih parova oko sebe.. koji su primer onoga čemu Lazar teži.
Kada ih pitam kako su se našli, to su uvek neke zanimljive situacije koje je sudbina namestila.. nisu se čeličili niti su se nešto preterano trudili.. jednostavno su se sreli u pravo vreme na pravom mestu.
Mislim da ne mora biti zle krvi između polova, da bi čovek naparvio nešto lepo i ozbiljno na tom polju.
Da muškarci i žene i treba i mogu da budu prijatelji.. da se međusobno podržavaju.. a onda da se iz tih prijateljskih odnosa spontano razvija nešto više, tamo gde se javi obostrana hemija..
Super je to. Prelepo. Ali to ne vazi za sve. Ima njih na kojima taj recept ne radi. Sta s njima?Ali ja imam puno divnih parova oko sebe.. koji su primer onoga čemu Lazar teži.
Kada ih pitam kako su se našli, to su uvek neke zanimljive situacije koje je sudbina namestila.. nisu se čeličili niti su se nešto preterano trudili.. jednostavno su se sreli u pravo vreme na pravom mestu.
Mislim da ne mora biti zle krvi između polova, da bi čovek naparvio nešto lepo i ozbiljno na tom polju.
Da muškarci i žene i treba i mogu da budu prijatelji.. da se međusobno podržavaju.. a onda da se iz tih prijateljskih odnosa spontano razvija nešto više, tamo gde se javi obostrana hemija..
Pa citirana sam.. zar ne?Dobro Djurdjija ti si rekla svoje mišljenje, svako je rekao svoje, ne podudaraju se čemu nastavak rasprave
Pa to se nekako izmesalo. Mozda neki ruralni odnos ali to bih izbegavao u sirokom luku.Bavimo se arhetipom balkanoidnog muskarca?
Ili se bavimo arhetipom muskarca iz globalne kulture?
Ali ja imam puno divnih parova oko sebe.. koji su primer onoga čemu Lazar teži.
Mila.. da ti i ja stanemo na crtu po tom pitanju, ti bi bila višestruko poražena.I zivot ne mazi ... @Moje ime je Đurđija
Ja se s tobom ne raspravljam trenutno, nego tebe pitam što nastvljaš raspravu ovde na temi.. Bolje reci još nešto Lazaru ako imaš, on je poenta teme tako da to će više značitiPa citirana sam.. zar ne?
Ako želiš prekid rasprave, jednostavno prestaneš da prozivaš na repliku onoga sa kime ne želiš raspravu.
Eno, vidi, podvukla sam.. - ova tvoja replika nije na temu Lazara, nego je pitanje upućeno meni.. i ja onda na njega odgovorim.Ja se s tobom ne raspravljam trenutno, nego tebe pitam što nastvljaš raspravu ovde na temi.. Bolje reci još nešto Lazaru ako imaš, on je poenta teme tako da to će više značiti
Kako bi se mi nasalili nekad: to ti pricam sve vreme?Pa to se nekako izmesalo. Mozda neki ruralni odnos ali to bih izbegavao u sirokom luku.
Rijetko razmisljanje jedne cure prijatno za cutiBolje da je rekao za koga glasa, šta misli o Rio Tintu, podržava li studentske proteste... Više bismo tako zaključile o njemu kao čoveku nego preko Audija i mastera !
Nikako.Kako bi se mi nasalili nekad: to ti pricam sve vreme?
Sta je muskarac danas? Koja je to definicija - budi musko? To se nekad znalo, i tako su se vaspitavala muska deca. Ali to je bilo NEKAD!
Ali ja nisam reper i etalon po bilo kakvom smislu - ne znam koja je definicija modernog (a pogotovo modernog mladog) muskarca.
stan, poso, bmw i da nema zive roditelje..

O gde si ti?Rijetko razmisljanje jedne cure prijatno za cuti
Ne bih rekla, sami smo cuvali svoju decu bez mesanja, mada nikoga nismo ni imali da bi se mesao - sreca.ovo poslednje na prvom mestu
ali nazalost kad dodju deca,
svi roditelji (babe dede) su vise nego potrebni
jos i kad ima tetaka, striceva i ujaka! Ohoho srece.
Eo pravim poredjenja izmedju razmisljanje ok cure i sponzoruseO gde si ti?