Šta je ovo, narode?

NWO satanizam 1/1 i najava WW3

O tome pricam odavno u vezi kako ove tako i prethodnih i Olimpijada uopste jer je Olimpijada kreacija masona.

1) Ceremonija Olimpijade u Londonu 2012. je najavila koronu 2020.

2) Olimpijada u Sarajevu 1984. je najavila rat u Yugi 1991-1999 i cak najavila VUCICA...posto je maskota bila VUCKO...(a i jedna od prvih i najzescih linija sukoba VUKOVAR i to isto SARAJEVO)

Tek cu kad odvojim vreme analizirati ceremoniju ove Olimpijade u Parizu...ali spram ovih par "trejlera"...jasno je vec za sta nas prediktivno programiraju...i cemu nas vode i sta nam planiraju... = Nista dobro...jer u pitanju su satanisti...

A sama svrha kako okultno ritualnih Ceremonija (otvaranja/zatvaranja) tako i ucesca svih sportista i navijaca tj publike sirom sveta...jeste ezoterijsko prikupljanje energije sirokih masa za svrhu njihovih mracnih ciljeva...

Znaci sva ulozena energija kako sportista tako i nalozene publike jeste kao sirovina tj energija u "elektrani" NWO sekte kojom ce ona proizvoditi dalje mracne dogadjaje...koje vidimo priziva...

I nazalost SVI...(sem ove godine Rusije...) ucestvujemo u tome ritualu prizivanja satane...

...
zanimljiva postavka

francuska ima sanse da bude problematicna sad kad krene igra desno - levo.
ovo sa diverzijom na vozove je neka vrsta predigre.

Nema od toga ništa. Vi talibani ste odsvirali svoje zauvek. Jedino vam ostaje da skičite nemoćno po intrenetu. :lol:

Lično sam napisao čak i na prethodnoj sličnoj temi da vi meni niste pretnja bilo kakva, iz prostog razloga što će se devijantni naći i zabavljati između sebe.

A to što nekome ostaje da skiči nemoćno po internetu, ne znam baš, Francuzi se nisu baš proslavili sa izrugivanjem vernicima.

Evo i sad su se izvinjavali.

Kako je pocela Olimpijada otvaranjem tako i traje.
Nemam protiv nista u vezi koreografije ali imam veliku grozu na to sto se romantizuje i plasira ta nakaradna jednakost, promocija trandzi, debelih zena, zena sa bradom, ultra feminizam, sva ta woke sranja koja prelaze sve granice.

Evo sad ne moze da se utvrdi da li je boxer zensko ili musko ili sta li je vec ali izgleda da je neka trandza sa retkom anomalijom koja je rodjena kao zensko a ima xy hromozom i sve ostale odlike koje imaju muskarci...
Jednom su odbili da se takmici a sad naravno sa ovakvim otvaranjem i porukom bradatih trandzi itd ovde je proslo...

I sad to cudo prirode neka vrsta trandze koje ima sve muske odlike i to se iz aviona vidi ali eto kazu ima vaginu bije redom u ringu zene u zenskom boksu i udara nokaut u 46 sekunde tj pobedjuje u prvoj rundi...

Kakav svet covece vise se ne zna ni ko je musko ko zensko, pedofili, homoseksualnost, razlika u godinama ne postoji ma sve moze samo cepaj...

Ovo je zensko ko sto je Brnabic cale...

Poslednja izmena od moderatora:
Te priredbe prilikom otvaranja su samo dokaz bezidejnosti (ukoliko se izuzme Woke agenda). Nešto kao "parada pijanstva i kiča". Ćorsokak. Kao kada bi pravili kući žurku, sami sa sobom, pa je svejedno jesi li u pocepanim gaćama ili ne, ili bez njih.
U Londonu je bilo neuporedivo maštovitije.

Poslednja izmena od moderatora:
Molim vas, pogledajte ova dva kratka video klipa i kažite šta mislite.

Meni se čini dosta tačnim tumačenje ovih novinara...

Mislim da nikad nije bilo javne predstave sa gorim i više zastrašujućim
scenama i porukama od ove ...
Bolesno, apokaliptično, bez trunke umetničke lepote...

https://www.tiktok.com/@fakat6/video/7396627400743718176?_r=1&_t=8oOcfWTn8M9

Nekom je smešno, nekom ne...
Šta vi mislite?
🙏 🙏 🙏
a neiseam video tako ds ja mislim da trebas posfafiti vido snimak od tr teorije zasvere

Back