Šta je ovo, narode?

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
18.473
Neko predvidjanje o antihristu negde u nazad beše, da će pričati o ljubavi i jednakosti ali će to biti laž i biće prikazano celom svetu da to vidi, i da će to trajati kratko, koliko...zaboravio sam, ajde da lupim par godina, koliko beše godina da će antihrist vladati, zaboravio sam, jer sam izašao iz te priče. Možda 3-4 (da me niko slučajno nije uhvatio za reč :) )
Kad gledamo antihrist, figurativno, to ne mora biti jedna osoba već Legija jer njih je puno. To može biti organizacija.
Ono što je bilo neprimereno do skoro, se sada prodaje kao jednakost, ljubav, i kao rasizam je ako nešto se prigovori. To kao sistem može se reći da je taj antihrist koji prodaje ljubav i jednakost, na velika vrata.

Stvarno smarate više sa tim satanizmom žena sa odsečenom glavom je Marija Antoaneta koju su skratili za glavu na giljotini u francuskoj revoluciji možda ima po nekima nekih neprimerenih stvari i preterivanja u tim predstavama ali brate i vi pretesaste sa kuknjavom iju šta ovo bi kuku nama
Lično mi najmanje smeta (ali ipak smeta) scena sa Marijom Antoanetom... ima tu još mnooogo drugih boleština

Postoji i jedan eksperiment sa hrčkovima koji se desio negde u prošlosti.
Jedni hrčkovi su tretirani tako da moraju da se trude i hajde da kažemo zarade svoju hranu (kako, ne znam, izmislili su sistem) bili su normalni.
Druga grupa hrčkova su tretirani tako da imaju hranu na pretek, nisu morali da se trude oko hrane, tu je muški deo hrčkova razvio mentalitet da se kolju medjusobno ko je jači kad je oplodnja u pitanju, a ženski deo je stalno pazio na svoje krzno da bude u što više mogućem redu, da budu mekani, pipali sami sebe da budu mekani i tako to...
Zaključak... Što si u većem komforu, preživljavanje ti nije primarni deo, pa izlazi nešto drugo, dakle koncentrisaćeš se na to ko je alfa mužjak da više oplodiš ili ko je veća riba da ti budeš ta koja se oplodjava. Ne kažem da toga nema prirodno, ali ima i preživljavanje pa se balansira sve to.
E sad... Kad su ljudi u pitanju, oni imaju mozak...što si u većem komforu, devijacije uma su veće, pa dolazi do...da ne budem rasista, ćutaću.

ruganje bilo kojoj religiji nije nužno loša stvar jer se postavlja logično pitanje gde su tu zapravo granice da li to znači da moramo da poštujemo ona recimo hindu verovanja o svetoj imlek kravici i bogu pacovu,bogu zmiji i bogu majmunu jer yebiga to je njihova vera gde je granica da li dosledno poštujemo sva ta verovanja ili samo ove avramske religije i njihovog pustinjskog boga iz bronzanog doba

Nije mi nimalo smešno. Ovo otvaranje Olimpijade je otvoreno propagiranje satanizma. Otvoreno ruganje hrišćanstvu.

Strašno, bolesno...

Nije mi nimalo smešno. Ovo otvaranje Olimpijade je otvoreno propagiranje satanizma. Otvoreno ruganje hrišćanstvu.

Strašno, bolesno...
I meni tako izgleda. Najgora javna predstava koju sam ikad videla! Pa još otvaranje Olimpijade...

Svojski su se potrudili da otvaranje bude 'umetnicko' a pretvorilo se u kitch, neukus i cirkus.

Po ovom olimpijskom otvaranju zakljucujem da je Pariz prso nacisto. Ocigledno se bori da bude originalan ali mu to vise ne polazi za rukom. Mozda je to bio nekad grad umetnika, kao sto je Beograd nekad bio grad boema ali ni jedan ni drugi odavno vise to nisu. Ocigledno da je da je cirkus jedina preostala forma. Sve sto je nakaradno - napred - ostali stoj!

Postoji i jedan eksperiment sa hrčkovima koji se desio negde u prošlosti.
Jedni hrčkovi su tretirani tako da moraju da se trude i hajde da kažemo zarade svoju hranu (kako, ne znam, izmislili su sistem) bili su normalni.
Druga grupa hrčkova su tretirani tako da imaju hranu na pretek, nisu morali da se trude oko hrane, tu je muški deo hrčkova razvio mentalitet da se kolju medjusobno ko je jači kad je oplodnja u pitanju, a ženski deo je stalno pazio na svoje krzno da bude u što više mogućem redu, da budu mekani, pipali sami sebe da budu mekani i tako to...
Zaključak... Što si u većem komforu, preživljavanje ti nije primarni deo, pa izlazi nešto drugo, dakle koncentrisaćeš se na to ko je alfa mužjak da više oplodiš ili ko je veća riba da ti budeš ta koja se oplodjava. Ne kažem da toga nema prirodno, ali ima i preživljavanje pa se balansira sve to.
E sad... Kad su ljudi u pitanju, oni imaju mozak...što si u većem komforu, devijacije uma su veće, pa dolazi do...da ne budem rasista, ćutaću.
Razumem potpuno... I slažem se potpuno sa napisanim!

Svojski su se potrudili da otvaranje bude 'umetnicko' a pretvorilo se u kitch, neukus i cirkus.

Po ovom olimpijskom otvaranju zakljucujem da je Pariz prso nacisto. Ocigledno se bori da bude originalan ali mu to vise ne polazi za rukom. Mozda je to bio nekad grad umetnika, kao sto je Beograd nekad bio grad boema ali ni jedan ni drugi odavno vise to nisu. Ocigledno da je da je cirkus jedina preostala forma. Sve sto je nakaradno - napred - ostali stoj!
Bravo!
Potpisujem!

Molim vas, pogledajte ova dva kratka video klipa i kažite šta mislite.

Meni se čini dosta tačnim tumačenje ovih novinara...

Mislim da nikad nije bilo javne predstave sa gorim i više zastrašujućim
scenama i porukama od ove ...
Bolesno, apokaliptično, bez trunke umetničke lepote...

https://www.tiktok.com/@fakat6/video/7396627400743718176?_r=1&_t=8oOcfWTn8M9

Nekom je smešno, nekom ne...
Šta vi mislite?
🙏 🙏 🙏

Ja nisam ni gledao otvaranje.

Može li neko da me ukratko uputi?

A odlikovanje kacavende i to što je pahomije unapredjen u mitropolita nije boleština i ruganje :think:
Pokajte se licemeri.....:mazipsa:
To ne može da traje, te "trule jabuke u korpi". Kako...pa vidiš kako ti to znaš...znači da si čuo negde, znači još koliko njih je čulo... pa kako to da traje, osim ako se ne ćuti, a vidiš...ti nisi ćutao ili ćutala (ne znam šta si).. Trajaće... ali sat otkucava.

Ja nisam ni gledao otvaranje.

Može li neko da me ukratko uputi?
Vulgarnosti na medijima, predstavljeno kao normalno u ime jednakosti i ljubavi prema tome. Pripremanje budućeg naraštaja da je normalno nositi suknju a muško si, primiti u zadnjicu a muško si, trans generalno, isusova poslednja večera prikazana sa trans gender osobama, a isus u sredini debeli muškarac obučen u žensko koji sa dve ruke pokazuje srce.
200.gif

Molim vas, pogledajte ova dva kratka video klipa i kažite šta mislite.

Meni se čini dosta tačnim tumačenje ovih novinara...

Mislim da nikad nije bilo javne predstave sa gorim i više zastrašujućim
scenama i porukama od ove ...,

Ma, neću da pogledam jer nemam vremena za to. Volim skoro sve sportove i borilačke veštine, ali da gledam gluposti... Što sam gledala, gledala sam. Na normalan pravac, a njima daleki sreDnji puti!😅

Back