SSJ4
Ističe se
- Poruka
- 2.334
Novosadski je najesti se kulena i shunke za doruchak 
BTW devojkasasela
Netachne optuzbe
Shto se tiche stanara mozda je i istina, al mislim svako se druzi sa kime hoce ...

BTW devojkasasela
Netachne optuzbe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novosadski je najesti se kulena i shunke za doruchak
BTW devojkasasela
Netachne optuzbeShto se tiche stanara mozda je i istina, al mislim svako se druzi sa kime hoce ...
Pa ne znam, boga mi ... U kom si delu grada? Ako su one zgrade na Limanu, pune penzionera ... (Bez uvrede limanci al stvarno ima takvih zgrada)mozda....ali moje trinaestogodisnje novosadjarenje je obojeno tim "netacnim" optuzbama
s tim sto nisam dosla preko 7 gora i mora...nego samo sela u bus i za pola sata pristigla u vas grad...koji,na moju veliku zalost,jos ne osecam kao svoj![]()
Novosadski je da ceo zivot zivis u istoj zgradi,a ne poznajes komsije.(meni neshvatljivo)
Novosadski je da na sve kojima pradeda(najmanje) nije rodjeni novosadjanin gledas sa visine.(meni neshvatljivo)
Novosadski je da neprestano ogovaras nekog(bilo koga,a da ga pritom skoro i ne poznajes),ali se to novosadski ne zove ogovaranje,ima lepsih termina.
Verujem, a verujem da i Vi verujete da smo kao Novosađani osobeni po mnogočemu...
Dakle![]()
Novosadski je ...npr :
- Ići na Štrand leti i šetati kraj zamrznutog jezera u dunavskom parku zimi![]()
Dopunite ...
Hmm,rekao bih da je novosadski da dobro doruckuje![]()
dorucak?