ministar zvuka
Obećava
- Poruka
- 51
Izgleda da smo mi sami na ovom chatu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slavishans:Novosadski je poljoprivredni sajam!![]()
Pa zato se ja umiljavam komsiji da me vodi : :rolleyes:Aleksej_BASO:Sa ulaznicom koja kosta citavo bogatstvo..?
I pljeskavicu i sok!??? :shock: :shock: :shock: :-(marina-b:Pa zato se ja umiljavam komsiji da me vodi : :rolleyes:
Pa onda jos da me casti pljeskavicom,sokom,....![]()
auuu Storm...pa ja necu da gledam krave...vec promoterke na sajmustorm cloud:Ја могла за џ и нисам хтела. Боле ме баш да гледам краве.
Aleksej_BASO:Ja sam se zarekao da vise necu ici nikad na sajam dokle god bude precenjen.
Nesto kao DUm i EXIT![]()
jacques:auuu Storm...pa ja necu da gledam krave...vec promoterke na sajmu![]()
E neka si im rekla,svaka ti cast :wink:storm cloud:Краве...промотерке...мени дође на исто.![]()
Proradila ženska sujeta! :rolleyes:storm cloud:Краве...промотерке...мени дође на исто.![]()
DOKONI UM:Pravo zboriš.![]()
Odustvo sa foruma si iskoristio da proširiš vidike i spoznaš svu dubinu mog protesta protiv EXIT-a![]()
Krava kad uđe u štalu kaže:Muuu pa tek onda pita ko za koga navija!sandukovic:Krava navija za Partizan?
Znaju li ti nesretnici za Slaninare Novosadske?
A jel ovo promoterka ili krava?Hehe.Zasto nema muskih promotera npr.oko traktora,kombajna,tako u radnickim kombinezonima,na golom telu...Promoterke nek se drze dela mleko i mlecni proizvodi.slavishans: