proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
i kao nije ti se svidelo???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A onda ... onda se ćale, bez da ga uhvate, pošteno obogatio, pa sada brstiš sve to + puter od kikirikija, u većim količinama, tamo po Ameriki !!! :-Dgucci_novosadjanka:pa bez masti............lol
joj sad sam se setila kad su nam u vrticu davali da jedemo masti hleba i aleve paprike jaoooooj boze
Miss_Diamond:Novosadski su napucane ribe u Sistemu,Adresi,MB-u...itd.U fancy kaficima ,fancy ribice i sponzorusice.E to je moje dame i gospodo NS.
Zatim EXIT festival leti je jos jedna druga dimenzija NS-a,a i ljudi koji tamo dolaze.A opet je to NS.
Velika foliraza,pretvaranje,kurcenje,gluma i kopija malenog Hollywood-a...E to je NS!
gucci_novosadjanka:jaoj kako ljudi znaju da loopetaju za taj sistem, adesu i tako to.............chim neko vidi sredjenu devojku koja juri lovarne tipove u dobrim kolima odma je drolja i sponzousha!!!!
Ja ne kazem da nema takvih devojaka, ali ih ima tamo kao i na svakom mestu osim ma kakvi bre uopste ih nema, to je jos jedna u nizu izmisljotina CIA da nam zatruje naciju....ne znam u onom klosharskom "dvorishtu" (gde nikad nisam bila, ali su mi prichali (ljudi koji izlaze u sistem i adresu) pa je to ko da sam bila ) i tako nekim slichnim.....tako da mooooolim vas ne lupajte tako vishe!
Nije Novosadski ne voditi komsinicu na sajam i jos ne poneti fotoaparat,da nam ovekovecis isti,da i mi vidimo sata tamo imaslavishans:Novosadski je poljoprivredni sajam!![]()
tooo Marina...reci mu....sram ga bilomarina-b:Nije Novosadski ne voditi komsinicu na sajam i jos ne poneti fotoaparat,da nam ovekovecis isti,da i mi vidimo sata tamo ima![]()
ministar zvuka:Slusati radio MOST 98,8 MHz....eto, to je novosadski.... :-D
DOKONI UM:Po gazdi bi se reklo da je to više onako RAVNO SELSKI![]()