ŠTA JE NOVOSADSKI ?

Novosadski su napucane ribe u Sistemu,Adresi,MB-u...itd.U fancy kaficima ,fancy ribice i sponzorusice.E to je moje dame i gospodo NS.
Zatim EXIT festival leti je jos jedna druga dimenzija NS-a,a i ljudi koji tamo dolaze.A opet je to NS.

Velika foliraza,pretvaranje,kurcenje,gluma i kopija malenog Hollywood-a...E to je NS!

Miss_Diamond:
Novosadski su napucane ribe u Sistemu,Adresi,MB-u...itd.U fancy kaficima ,fancy ribice i sponzorusice.E to je moje dame i gospodo NS.
Zatim EXIT festival leti je jos jedna druga dimenzija NS-a,a i ljudi koji tamo dolaze.A opet je to NS.

Velika foliraza,pretvaranje,kurcenje,gluma i kopija malenog Hollywood-a...E to je NS!

Hehehe pa moze tako...

Mada meni je nekako i masa na EXITu malo isfolirana (vecinom) ono kao svi smo opusteno svi smo kul i tako.. :roll:

jaoj kako ljudi znaju da loopetaju za taj sistem, adesu i tako to.............chim neko vidi sredjenu devojku odma je drolja i sponzousha!!!!
Ja ne kazem da nema takvih devojaka, ali ih ima tamo kao i na svakom mestu osim....ne znam u onom klosharskom "dvorishtu" (gde nikad nisam bila, ali su mi prichali) i tako nekim slichnim.....tako da mooooolim vas ne lupajte tako vishe!

gucci_novosadjanka:
jaoj kako ljudi znaju da loopetaju za taj sistem, adesu i tako to.............chim neko vidi sredjenu devojku koja juri lovarne tipove u dobrim kolima odma je drolja i sponzousha!!!!
Ja ne kazem da nema takvih devojaka, ali ih ima tamo kao i na svakom mestu osim ma kakvi bre uopste ih nema, to je jos jedna u nizu izmisljotina CIA da nam zatruje naciju....ne znam u onom klosharskom "dvorishtu" (gde nikad nisam bila, ali su mi prichali (ljudi koji izlaze u sistem i adresu) pa je to ko da sam bila ) i tako nekim slichnim.....tako da mooooolim vas ne lupajte tako vishe!

Necemo! ;)

Гари је Новосадски!
Најлепше девојке су Новосадски.
Новосадски је када развлачиш док причаш.
Новосадски је када питаш неког из Београда да каже гари, а он једноставно, ма колико се трудио не може да акцентује то како ваља ;)
Дунавска, Точак, Кокара, Малињак, Жута кућа су Новосадски ;)
Панк и прве комбатице су Новосадски!

Back