joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
Ja sam ovde novajlija(i to strasno),ali nisam mogla da odolim a da ovo ne upitam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joGooOOD:
Ja sam ovde novajlija(i to strasno),ali nisam mogla da odolim a da ovo ne upitam...Ima dosta toga sto je moj decko recimo bio spreman da uradi...za mene je nasladje kada me je(kad sam se sa exkurzije vracala)cekao 2 sata u mojoj ulici i nije se bunio
ops:
naravno,ja nisam mogla da prepoznam grad pa nisam znala gde sam...a hiljade sveca on upali u svojoj sobi...sweet,a?
![]()
ilona:Meni niko nije uradio nista romanticno![]()
Ili sam ja postala toliko neromanticna da ne mogu da se setim...
joGooOOD:meni je glupovo sto neki(priznajem,zao mi ih je-skoro :wink: )ubedjuju-pokusavaju da ubede ceo svet da romantika nije nista.......ah,lujka sam,zar ne? :wink:
ilona:Meni niko nije uradio nista romanticno![]()
Ili sam ja postala toliko neromanticna da ne mogu da se setim...
joGooOOD:meni je glupovo sto neki(priznajem,zao mi ih je-skoro :wink: )ubedjuju-pokusavaju da ubede ceo svet da romantika nije nista.......ah,lujka sam,zar ne? :wink:
divlja-u-srcu:Al' bilo je PRELEPO!
I imali smo 16 godina! 8)
divlja-u-srcu:Definitivno kad mi pisu pesme, a ja im dodjem kao inspiracija ili muza! Secam se, jedne moje platonske ljubavi koja je zivela kroz pesme- on meni, ja njemu sklapam stihove i tako dve godine, ne mogu da verujem da se nismo smuvali na kraju? :?