sestro, ja sam ateista...u mojoj glavi raj ne postoji...
e sad, pitanje je kako bi bilo imati na raspolaganju hordu nevinog mesa. ok, 'intervenisu' one dok ne 'poplavimo' jel... ali... vremenom bi verovatno dojadilo to meso - ubajatilo bi se ako nemaju jos neku funkciju/upotrebu...
nego, pise li nesto da li te device mogu i da pricaju - da muskarcu ne bude dosadno...da li im je dozvoljeno da imaju svoje 'ja' i da misle svojom glavom ili je kao i na zemlji - ono sto misli muskarac -> mora da misli i zena (tj. da se slozi sa glavom kuce)? s'kim da se covek tamo svadja i prepire da ubije dosadu???
da raj postoji, moralo bi da bude i flipera, stolova za stoni fudbal i bar 3 device (ovo sa nevinoscu nije neophodno) koje znaju da igraju 'bez rostiljanja', morao bih da nadjem roberta jordana i da ga izvucem iz pakla jer je riknuo a nije zavrsio 'the wheel of time' serijal (izasla je prva knjiga od ukupno 3 kojim se serijal zavrsava) i smorio silne fanove, ne znam kakva je tamo situacija sa gothic zanrom muzike

, da, jaffa keks, uzicke komplet lepinje sa prsutom (meni su odlicne i one iz zlatiborca), makao restoran, raznorazni kulturno umetnicki programi itd itd..(treba preziveti vecnost a ne riknuti od dosade).
...nego...
pade mi na pamet...
zamisli da u isti taj raj dodje otac neke od tih devica...kako bih mu na oci izasao?? ili je svaki raj za sebe pa ne moze da se desi konflikt?
odoh i totalni offtopic jel da?...a samo sam bio ustao da pustim californication trecu epizodu treceg serijala (otisle baterije na bezicnom misu

)...