STA JE ISLAM

• Začetnik teme Začetnik teme zivac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
opet si mi nesto genijalan z:)

Srbi su normalan narod i oprastaju sto vama izgleda mnogo teze ide,
zato ti i kazem da su m iTurci vrlo simpaticni.Da je nad tvojim narodom neki hriscanski narod vladao 5 vekova,mogu da se kladim d abi ga mrzeo do smrti,ali to je vec razlika u nasim mentalitetima,zar ne?
z:)

Poslednja izmena od moderatora:
tali bali@
Jedno pitanje mene ko Hrisacanina interesuje ako smem da pitam.
Interesuje me koncept raja za Muhamedance tj one koji stradaju za veru necu da sad tu raspravljam na koji nacin ali da se podrazumeva mladic je stradao za veru .
I stigao u raj nagrada je sledeca toliko i toliko devica i tako to e sad ja pitam ,odkud te device jel one imaju familiju sta ce njiovi reci za njih ili ako nemaju ako su stvorene samo tako bez familije samo kao seksualni objekti sta ako devojka strada za veru sta ona dobija .
Nije vljda da dobija i ona devicane stace joj toliko tinejdjera .
E pa ti meni lepo objasni cisto mi to nesto nerazumnjivo.

Већина одговора на таква питања је типа:Тако пише у Курану.
И то је једини одговор на сва питања.

tali bali@
Jedno pitanje mene ko Hrisacanina interesuje ako smem da pitam.
Interesuje me koncept raja za Muhamedance tj one koji stradaju za veru necu da sad tu raspravljam na koji nacin ali da se podrazumeva mladic je stradao za veru .
I stigao u raj nagrada je sledeca toliko i toliko devica i tako to e sad ja pitam ,odkud te device jel one imaju familiju sta ce njiovi reci za njih ili ako nemaju ako su stvorene samo tako bez familije samo kao seksualni objekti sta ako devojka strada za veru sta ona dobija .
Nije vljda da dobija i ona devicane stace joj toliko tinejdjera .
E pa ti meni lepo objasni cisto mi to nesto nerazumnjivo.

Sto te interesuju sporedne stvari ,za te stvari postoje uvjeti trebalo bi ti pisati cijelu knjigu a ja nemam ni vremena niti toliko znanje

Како Мухамед може причати о моралу кад се он сам није тога придржавао.
Кад је био млађи смувао се са старијом богатом удовицом.
Кад је био старији завео је дјевојчицу од 10ак година.
То у Европи и остатку свијета зову педофилијом.

Srbi koliko sam primetio nemaju nista protiv Turaka, nego se bune protiv ovih koji smatraju da su Turci i ne priznaju svoje pravo poreklo i time bodu oci. Odlaze toliko daleko jer znaju i sami da nisu porekla kojeg bi zeleli, pa pokusavaju da iskorene sve koji imaju pojma o njihovoj maloj tajni...

Pa ti isti srbi nas zovu turcima a sad im smeta ,a sami su nastali od turaka pogledj ih samo kako su garavi

tali bali,pitanje zagrobnog zivota nikako ne moze biti sporedno,koliko znam jako je vazno u svakoj religiji,odgovori coveku u kratkim crtama

pitanje zagrobnog zivota verovatno nije sporedno ali razmisljati o zenama/plodiljama jeste ...sta ga briga otkud one tamo i da li su one necije cerke/sestre...bitno ja da su tu kad mu...dodje jel? zene se u islamu ionako ne kotiraju bas nesto...ne kotiraju se ni u pravoslavlju al'..da ne idemo u off...

Nije sporedna,nego nema odgovor kao ni vecian muslimana.Mozda bi neki hodza i umeo da ti jedno pola sata brblja nesto,ali opet bez neke logike.Evo ja postavih to pitanje odavno,ap stalno ga preskace.I ponavljam ga nekoliko puta,decko me ignorise .Nema odgovora i nema logike.Ako si muskaras u islamu,sve ti je super.Cetiri zene na ovom svetu,70 na onom,kud ces bolje?

pitanje zagrobnog zivota verovatno nije sporedno ali razmisljati o zenama/plodiljama jeste ...sta ga briga otkud one tamo i da li su one necije cerke/sestre...bitno ja da su tu kad mu...dodje jel? zene se u islamu ionako ne kotiraju bas nesto...ne kotiraju se ni u pravoslavlju al'..da ne idemo u off...

I nisam rekao da se zene ne postuju u islamu postiju se mozda i vise nego u drugim religijama ali mene interesovalo to pitanje koje on ocigledno nezna pa nista od odgovora.

Muhamed se je ozenio regularno sa svima zenama a tvoji danas samo decu napastvuju po crkvama ali ne samo danas nego vijekovima samo sto su vjesto krili ali dode sve u svoje vrijeme

Muhamed se Ajsom ozenio jer mu je navodnio Bog tako naredio.A to je zakljucio tako sto je dva puta sanjao san u kome mu Allah to govori.Jel smem ja sledeci put kad dvaput sanjam nesto da i uradim i kazem da je od Allaha?
Koliko bese ono zena regularnih imao?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back