STA JE ISLAM

• Začetnik teme Začetnik teme zivac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И треба да уживају,а не да пљују по систему и култури.
Није Европа дошла у Турску,али јесте у Дубаи.
Изградили су га већином хришћански инжињери.

Pa gospoda dala pare hamali dosli i napravili i nazad kuci a Arapi uzimaju pare

To sad govoris a kad treba pljuvati po turcima onda oni nisu evropa

pa i nisu Evropa,to ti i pricam.
a pljujem po onim Turcima sto su vladali petsto godina ovde i kojima bi po vasoj idiotskoj logici trebalo da se zahvaljujem za carsave i jorgane.
ovi danasnji Turci su mi jako simpa narod,ali preko onih 5 vekova mi ne pada na pamet da predjem i jos da im se zahvaljujem

ako su pustili korene,verovatno najvecim delom i lice na Nemce po stavovima i nacinu zivota,i onda nema frke.
ali ovi sto dodju u tu Evropu pa setaju svoje zene zamotane od glave do pete mogu da se vrate kuci sto se mnene i svakog normalnog Evropljanina ticez:)

Sto se mene tice, mogu svi da se zamotaju koliko hoce. Uopste me ne interesuje dokle god mi ne namecu neke svoje stavove tako napadno...

@ tali bali

da li si svestan da svojim postovima samo povecavas ionako u velikoj meri prisutnu netrpeljivost prema islamu uzrokovanu monstruoznim praktikovanjem vere od strane idiotskih bombasa? ne znam da li si tako ucen ili si samo obesni/naelektrisani klinac koji bi da malo poprska vatru benzinom...

A sta tebe interesuje nafta? Kakve ti veze imas sa naftom?

Зато што ме занима како ће се развијати арапски свјет кад нестане нафте,јер им је то једино богатство.
Дубаи је изграђен парама од нафте,а не од бедуинских генијалаца.
Док нису открили нафту били су камад пустиње,као Ирак,Арабија,Кувајт...

Зато што ме занима како ће се развијати арапски свјет кад нестане нафте,јер им је то једино богатство.
Дубаи је изграђен парама од нафте,а не од бедуинских генијалаца.
Док нису открили нафту били су камад пустиње,као Ирак,Арабија,Кувајт...

Brzo svi kucate, pa nisam ni obratio paznju mnogo na nick. Samo avatare gledam. :) Mislio sam da je Tali pitao, pa sam se pitao sta njega briga za naftu, jer u zemlji iz koje je niti nema nafte niti tih plaza o kojima prica, a na koje ce da idu Evropljani... Izvinjavam se...

tali bali@
Jedno pitanje mene ko Hrisacanina interesuje ako smem da pitam.
Interesuje me koncept raja za Muhamedance tj one koji stradaju za veru necu da sad tu raspravljam na koji nacin ali da se podrazumeva mladic je stradao za veru .
I stigao u raj nagrada je sledeca toliko i toliko devica i tako to e sad ja pitam ,odkud te device jel one imaju familiju sta ce njiovi reci za njih ili ako nemaju ako su stvorene samo tako bez familije samo kao seksualni objekti sta ako devojka strada za veru sta ona dobija .
Nije vljda da dobija i ona devicane stace joj toliko tinejdjera .
E pa ti meni lepo objasni cisto mi to nesto nerazumnjivo.

ako su pustili korene,verovatno najvecim delom i lice na Nemce po stavovima i nacinu zivota,i onda nema frke.
ali ovi sto dodju u tu Evropu pa setaju svoje zene zamotane od glave do pete mogu da se vrate kuci sto se mnene i svakog normalnog Evropljanina ticez:)

Већина муслимана из 3.4.генерације не разликује се од европљана,пију,пуше,опијају се,лумпују...

Sto se mene tice, mogu svi da se zamotaju koliko hoce. Uopste me ne interesuje dokle god mi ne namecu neke svoje stavove tako napadno...

Niko vama nista ne namece samo trebate da pustite da ljudi zive onako kako im vjera nalaze i gotovo niko niko g ne tjera na silu pravi put se razlikuje od zablude ka jevrej hoda sa bradom i kikama to je ok ali kad mulimanka ise pokrivena to je problem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back