И треба да уживају,а не да пљују по систему и култури.
Није Европа дошла у Турску,али јесте у Дубаи.
Изградили су га већином хришћански инжињери.
Pa gospoda dala pare hamali dosli i napravili i nazad kuci a Arapi uzimaju pare
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И треба да уживају,а не да пљују по систему и култури.
Није Европа дошла у Турску,али јесте у Дубаи.
Изградили су га већином хришћански инжињери.
Nista nije haram sto se ne kosi sa serijetom ,znaci nije haram dok ne prelazi granice .

Ih,ih,Turska se koliko znam s adva ili tri procenta teritorije nalazi u Evropi,ostalo je Azija,realnost,nema u tome niceg loseg.
To sad govoris a kad treba pljuvati po turcima onda oni nisu evropaIh,ih,Turska se koliko znam s adva ili tri procenta teritorije nalazi u Evropi,ostalo je Azija,realnost,nema u tome niceg loseg.

E to me bas zanimalo. Pa onda je veliki uspeh za Tursku sto ni malo ne lici na Evropu jel? Ili to samo tali hoce tako da prikaze?
isto tako i Turci ovde,dosli,napravili,otisli,srecan put![]()
Po tebi je evropa samo Njemacka

To sad govoris a kad treba pljuvati po turcima onda oni nisu evropa
Баш да видим шта ће бити кад нестане нафте.
Баш да видим шта ће бити кад нестане нафте.
A sta tebe interesuje nafta? Kakve ti veze imas sa naftom?

Ali oni su jos tu pustili jake korjene

Cak ni skijati se nece vise u evropi

ako su pustili korene,verovatno najvecim delom i lice na Nemce po stavovima i nacinu zivota,i onda nema frke.
ali ovi sto dodju u tu Evropu pa setaju svoje zene zamotane od glave do pete mogu da se vrate kuci sto se mnene i svakog normalnog Evropljanina tice![]()
A sta tebe interesuje nafta? Kakve ti veze imas sa naftom?
Зато што ме занима како ће се развијати арапски свјет кад нестане нафте,јер им је то једино богатство.
Дубаи је изграђен парама од нафте,а не од бедуинских генијалаца.
Док нису открили нафту били су камад пустиње,као Ирак,Арабија,Кувајт...
Mislio sam da je Tali pitao, pa sam se pitao sta njega briga za naftu, jer u zemlji iz koje je niti nema nafte niti tih plaza o kojima prica, a na koje ce da idu Evropljani... Izvinjavam se...Sto se mene tice, mogu svi da se zamotaju koliko hoce. Uopste me ne interesuje dokle god mi ne namecu neke svoje stavove tako napadno...
ako su pustili korene,verovatno najvecim delom i lice na Nemce po stavovima i nacinu zivota,i onda nema frke.
ali ovi sto dodju u tu Evropu pa setaju svoje zene zamotane od glave do pete mogu da se vrate kuci sto se mnene i svakog normalnog Evropljanina tice![]()
Sto se mene tice, mogu svi da se zamotaju koliko hoce. Uopste me ne interesuje dokle god mi ne namecu neke svoje stavove tako napadno...