Šta je erotska masaža?

injao......
koji su dripci.
dakle imaju tantra i Nuri masažu ali samo žene rade 😡... ne obradujte se muški, znači ona se ne može videti gola, reče mi.
a kaže da žene vole kad ih tako žena masira, bolje se opuste 🙄

Izgleda da to kod nas ne postoji.

Naime usudila sam se da kontaktiram par oglasa koji nude masaže za dame i posle mog jasnog pitanja da li se stvarno radi o profi maseru, koja vrsta itd ispostavio se ćorak, naime uglavnom mi nude masažu tipa trljamo se telo o telo 🤣🤣🤣

Znači kao masiraju ali to ništa nije profi. jedan reče ma ajde da se keksnemo, plaćam ti ja u spa masažu 🤣, znači nemaju pojima.

ako neko zna stvarno nekoga, nek nam dojavne 🥳
erotske masaze za muskarce ukljucuje ili handjob sam, negdje pusenje, negdje sex, nije erotska masaza ako ne ukljucuje nista od tog, a tako je i za zene sigurno,
Znam za neki slucaj di je maser na medicinskoj masazi dok je zenskoj masirao leda ukrucenu "kiticu" prislonio uz njenu guzu a prste primicao sisama pa se ona ustala i otisla..
Na erotskoj se nudi komplet tretman..:)
Izgleda da to kod nas ne postoji.

Naime usudila sam se da kontaktiram par oglasa koji nude masaže za dame i posle mog jasnog pitanja da li se stvarno radi o profi maseru, koja vrsta itd ispostavio se ćorak, naime uglavnom mi nude masažu tipa trljamo se telo o telo 🤣🤣🤣

Znači kao masiraju ali to ništa nije profi. jedan reče ma ajde da se keksnemo, plaćam ti ja u spa masažu 🤣, znači nemaju pojima.

ako neko zna stvarno nekoga, nek nam dojavne 🥳

erotske masaze za muskarce ukljucuje ili handjob sam, negdje pusenje, negdje sex, nije erotska masaza ako ne ukljucuje nista od tog, a tako je i za zene sigurno,
Znam za neki slucaj di je maser na medicinskoj masazi dok je zenskoj masirao leda ukrucenu "kiticu" prislonio uz njenu guzu a prste primicao sisama pa se ona ustala i otisla..
kod nas to ne bi bilo legalno jer je prostitucija. znači krije se, ali sigurno postoji samo za one koji znaju.. po preporuci garant.

Užas. Ja bih pretrnula od straha.
Ne volim i nikad nisam volila suvišna dodirivanja.
Zbog takvih napadnih ljudi, draže mi je da me masira žena, a ne muškarac.

Takođe.
Imam par bliskih ljudi kojima dozvoljavam da me zagrle, poljube. Inače, odstojanje od minimum metar.
Ne podnosim"slučajne"dodire, tapšanje po ramenu i unošenje u lice.
Identična sam.
Obožavam zagrljaje i dodire, ali samo sa ljudima koje volim, gdje osjećam bliskost. Najviše sa partnerom.

Baš ne volim kada me dira neko gdje može bez toga. Ako baš mora, smetam konobaru da prođe npr, a glasna je muzika, onda nek bude pristojan i dodirne rame.

Ja nisam ni muške drugove grlila, to gdje god može nešto da se provuče, izbjegavala sam. A znaju žene grljakati, ljubiti, sjediti u krilu "drugovima" itd. što meni često djeluje uvlačenje suptilnog flerta. To može svako raditi, ali je stvar principa i ličnih granica.
Ali eto, ja sam baš tradicionalna, i jasno imam granice ko, šta i koliko.

Pozdrav

Šta je i jeste li išli na erotsku masažu?

Ja ne mogu oprostiti onom sesi maseru što mi je masirao vrh pozadine na običnoj masaži, pa se sad pitam kako se to trljaju i gdje na erotskoj :D

Jel se trljate, trljate li i trljaju li vas? :zcepanje:

Nikad nisam isao u neki studio gde to rade profesionalci, ali sumnjam da neko moze bolju erotsku masazu da mi pruzi od moje drage 😎

Nikad nisam isao u neki studio gde to rade profesionalci, ali sumnjam da neko moze bolju erotsku masazu da mi pruzi od moje drage 😎
Daaa, tu je ljubav, povjerenje, bliskost, poznavanje, ta posebna konekcija koja se gradila godinama. Nema tu mjesta za 'odi mi-dođi mi'. Na jakim temeljima sve biva samo stabilno dograđivano.

Nikad se ne priča o tome kako je seks bolji nakon što su partneri godinama zajedno, nažalost, i ne znam zašto. A to jeste tako.

Ja ne mogu oprostiti onom sesi maseru što mi je masirao vrh pozadine na običnoj masaži, pa se sad pitam kako se to trljaju i gdje na erotskoj :D

to ti je novi tj kulturniji naziv za prostitutke

ili krers za pare

danas ni spremacice nece da bude spremaljke vec higijenicarke

konobar je tehnicar ugostiteljstva

a kuravele su poslovna pratnja i erotska masaza

lepse zvuci

То што си написао је све само не еротска масажа. Благо речено немаш појма шта је еротска масажа.

Užas. Ja bih pretrnula od straha.
Ne volim i nikad nisam volila suvišna dodirivanja.
Zbog takvih napadnih ljudi, draže mi je da me masira žena, a ne muškarac.
Нема он појма шта пише. Лик све што напише на овом форуму повезује са јбњем. Другачије не умије. Понављам еротска масажа не мора да се заврши сексом.

Нема он појма шта пише. Лик све што напише на овом форуму повезује са јбњем. Другачије не умије. Понављам еротска масажа не мора да се заврши сексом.
onda je mediinska , ovakva, onakva, neznam kakva i ne zanima me...ako idem na erotsku masazu pod tim pojmom se nudi handjob, pusenje, sex...tko voli nek izvoli..

Па кад масираш жену или човека а тај има задовољство да у истовремено на телевизији гледа еротски филм. (моје мишљење)

Sinoc, obostrana
I super je jer je i neogranicena, ako si krenuo rukama dole pa kao da zaobidjes dupe ovde ne, ovde masiras guz temeljno. I mnogo je dobro, ljudi ne masiraju dupeta inace a na tome sedis...
E sad dalje je i masti na volju, ali bi me ovde prozvali napaljenim perverznjakom, tako da cu da zadrzim za sebe.

Back