Šta je erotska masaža?

Nbc Hug GIF by America's Got Talent

Šta je i jeste li išli na erotsku masažu?

Ja ne mogu oprostiti onom sesi maseru što mi je masirao vrh pozadine na običnoj masaži, pa se sad pitam kako se to trljaju i gdje na erotskoj :D

Jel se trljate, trljate li i trljaju li vas? :zcepanje:
bio i nadam se da cu jos...u takvoj masazi i tom ambijentu uz zgodnu maserku i vjeste ruke, sve ti se napne i opusti ti sve misice..:) e sad za zene pretpostavljam isto da krene a kako ce zavrsit zavisi od klijentice, da sam maser i da masiram sweet girl il neku zgodnu gospodu predlozio bi joj da svrsi na mom..:)

Izgleda da to kod nas ne postoji.

Naime usudila sam se da kontaktiram par oglasa koji nude masaže za dame i posle mog jasnog pitanja da li se stvarno radi o profi maseru, koja vrsta itd ispostavio se ćorak, naime uglavnom mi nude masažu tipa trljamo se telo o telo 🤣🤣🤣

Znači kao masiraju ali to ništa nije profi. jedan reče ma ajde da se keksnemo, plaćam ti ja u spa masažu 🤣, znači nemaju pojima.

ako neko zna stvarno nekoga, nek nam dojavne 🥳

Izgleda da to kod nas ne postoji.

Naime usudila sam se da kontaktiram par oglasa koji nude masaže za dame i posle mog jasnog pitanja da li se stvarno radi o profi maseru, koja vrsta itd ispostavio se ćorak, naime uglavnom mi nude masažu tipa trljamo se telo o telo 🤣🤣🤣

Znači kao masiraju ali to ništa nije profi. jedan reče ma ajde da se keksnemo, plaćam ti ja u spa masažu 🤣, znači nemaju pojima.

ako neko zna stvarno nekoga, nek nam dojavne 🥳
Ja znam sebe :)

Back