- Poruka
- 73.710
Preskočiću, dosta mi je votke za ovaj život.Može i votka sa đusom, više đusa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preskočiću, dosta mi je votke za ovaj život.Može i votka sa đusom, više đusa
A uz nju rinflaž i sos od mirođije.Нема топле супе у подне да срце загреје.![]()
Može i votka sa đusom, višeMože sladoled i čaj, ma može sve samo da nije votka.![]()
Opričaj jednomPreskočiću, dosta mi je votke za ovaj život.
Imam tonik, imam i džin, još malo sam na odmoru, ako ti nije znak pored puta, ja ne znam šta je.
Stani samo, taj sos od mirođije jel nešto kao bešamel sa mirođijom?A uz nju rinflaž i sos od mirođije.
Ukratko, litar votke, dva čoveka, jedno veče, a jedan čovek sam ja. Loša, loša odluka.Opričaj jednom
Da, ja ga pravim kao bešamel sa mirođijom ali se u stvari pravi sa vodom i dodaje se na kraju limun ili sirće.Stani samo, taj sos od mirođije jel nešto kao bešamel sa mirođijom?
pa kako se jedu?A ne, oni su tanani. Na rezance mislim.
A uz nju rinflaž i sos od mirođije.
Ukratko, litar votke, dva čoveka, jedno veče, a jedan čovek sam ja. Loša, loša odluka.
Onda znam, ali meni mama pravila sa krastavčićima kiselim i sirćetom i često bez mirođije.Da, ja ga pravim kao bešamel sa mirođijom ali se u stvari pravi sa vodom i dodaje se na kraju limun ili sirće.
Ma ajte molim vas, ručaću opet, krenula mi voda na usta. I Đoletova pesma u glavi
Ali sve je kao u pesmi... dobro, skoro sve. Nema one pite na kraju ili šta već.Ma ajte molim vas, ručaću opet, krenula mi voda na usta. I Đoletova pesma u glavi
Ne ja sam odbio, to je temaOdbila te i napravila profilnu facu? Od tada se ne daš oporaviti? Ili? A tako ti je sa učenima, ništa iskustvo i intuicija
То је љубав, не ово... Придржаћу ти врата. То је геј варијанта.
Pa dobro, al šta se desilo posle? Na to sam mislilaNe ja sam odbio, to je tema
Bolje da nisam...ili da je ona mene, manji skandal![]()
Progon, javna prozivka, vređanje...Pa dobro, al šta se desilo posle? Na to sam mislila