- Poruka
- 34.867
pitaj bonda, džems bondaA ha! Jasno
on bi se stideo ovih muškaraca sa krste hahaaa
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pitaj bonda, džems bondaA ha! Jasno
Joj što si blesava!samo kosu iz kaputa izvlače i otvaraju vrata mojati......
sad bi ti schweppes rekoA ne znam sad i ta vrata, ja krenem, pa se vratim da proverim da l' sam zaključala, pa opet krenem, pa čekaj, da l' sam sve ponela, pa jedino vratar neki da isprati moje kretanje. I šta on ima kosu da mi vadi iz kaputa, možda sam je namerno ostavila da me greje i tako to.
A ovo odbijanje, ne pamtim da mi se desilo, ali ja sam žena skromnih zahteva i aktivno pratim znakove pored puta.
Imam tonik, imam i džin, još malo sam na odmoru, ako ti nije znak pored puta, ja ne znam šta je.sad bi ti schweppes reko
devojčice prate znakove pored puta ...
žene ih pišu
kako schweppes sve zna ko šta radi...
svi džentlmeni nikom ponikoše
i u crnu zemlju propadoše...
Nema supe, ali imamo tonik.Нема топле супе у подне да срце загреје.
Nema supe, ali imamo tonik.
Nema veze, više za nas.Да је бело вино па и ’ајде.
Tebe je baš lako zadovoljiti.Нема топле супе у подне да срце загреје.
Odbila te i napravila profilnu facu? Od tada se ne daš oporaviti? Ili? A tako ti je sa učenima, ništa iskustvo i intuicijaImo sam jedan odbitak te vrste...nije se dobro završilo...
Tebe je baš lako zadovoljiti.
Gde ćeš supu na ovu vrućinuОно, не треба компликовати живот...
Али супа би била добар почетак.
Beduini uvek piju čaj, ima tu nešto.Gde ćeš supu na ovu vrućinu
I rusi. I jedu sladoled zimi. Valjda ne kontriraš temperaturi tela. Ali, neka hvala. I beduini i čajBeduini uvek piju čaj, ima tu nešto.
Gde ćeš supu na ovu vrućinu
Može sladoled i čaj, ma može sve samo da nije votka.I rusi. I jedu sladoled zimi. Valjda ne kontriraš temperaturi tela. Ali, neka hvala. I beduini i čaj
I rusi. I jedu sladoled zimi. Valjda ne kontriraš temperaturi tela. Ali, neka hvala. I beduiBeduini uvek piju čaj, ima tu nešto.
Pa ih namotaš kao špagete ili srčeš odozdo ili odozgo, ne mogu zamislitВојвођанска супа у подне, прелепо.
Са резанцима од метар.
Može i votka sa đusom, više đusaMože sladoled i čaj, ma može sve samo da nije votka.
A ne, oni su tanani. Na rezance mislim.I rusi. I jedu sladoled zimi. Valjda ne kontriraš temperaturi tela. Ali, neka hvala. I bedui
Pa ih namotaš kao špagete ili srčeš odozdo ili odozgo, ne mogu zamislit