Sta je bolje?

pa kaže bez seksa, kako napraviti decu? :)
Сексом :cool: Зна се шта значи "без секса" данас. То значи секс једном у две недеље. . .

Али све и да нема никаквог секса, па ни тог репродуктивног, ако намера постоји . . .

nisam na to mislila, kad me citiraš več :)
Дружење које се своди на "бенефиције". Дружите се . . . путем секса. Ко каже да разговарате? Или да играте "Не љути се човече"? 🤔

Poslednja izmena:
Сексом :cool: Зна се шта значи "без секса" данас. То значи секс једном у две недеље. . .
Seks jednom u 2 nedelje nije zanemarljiv. Problem je kad ga nema mesec dva ili čak godinama.
Али све и да нема никаквог секса, па ни тог репродуктивног, ако намера постоји . . .

Дружење које се своди на "бенефиције". Дружите се . . . путем секса. Ко каже да разговарате? Или да играте "Не љути се човече"? 🤔
Samo ta reč druženje je potpuni turn off. Ne znam ženu koja se ne bi uvredila da je neko tako doživljava, to što se seksaju da se druže. Svaka žena koja se viđa sa nekim zarad sexa voli da zna da je željena i da mu je riba na neki način a ne drugarica za druženje, to deluje skroz neinspirativno. Nek ima i više ljubavnica, al da se stvar nazove pravim imenom.

Ne znam ženu koja se ne bi uvredila da je neko tako doživljava, to što se seksaju da se druže.
Треба назвати ствари правим именима макар се неко увредио због тога. Друже се и то тако што учествују у заједничком фантазирању. Једно о другом мисле, погрешно наравно, да су нашли особу с којом требају да имају децу. То је неопходан услов да би се пробудио сексуални нагон. Сексуални нагон се не активира на дугме већ кад се створи перцепција, колико год она била нереална, да си нашао особу с којом требаш да се размножаваш. Знам да свест о томе квари фантазију, а самим тим и доживљај, али овде се бавимо реалношћу.

Треба назвати ствари правим именима макар се неко увредио због тога. Друже се и то тако што учествују у заједничком фантазирању. Једно о другом мисле, погрешно наравно, да су нашли особу с којом требају да имају децу. То је неопходан услов да би се пробудио сексуални нагон. Сексуални нагон се не активира на дугме већ кад се створи перцепција, колико год она била нереална, да си нашао особу с којом требаш да се размножаваш. Знам да свест о томе квари фантазију, а самим тим и доживљај, али овде се бавимо реалношћу.
Hoćeš da kažeš da se ta percepcija o razmnožavanju dešava nesvesno?

Nisam uopšte uverena da je uslov za nagon želja o pravljenju dece. Može se čovek navući na sex sa nekim kao čisto stvar telesne zavisnosti, jače a slično kao što se navuku na cigarete ili slatkiše. No, ne mogu obarati tvoju tezu nemam dovoljno uvida u to. Moguće da ima veze jer je naše nesvesno iracionalno, ne vrede argumenti

Боља је лоша веза али са пуно доброг секса. Свако може и треба да буде емотивно независан али бити независан у сексу је тешко. А и какво је то супер поклапање ако се не поклапате и у сексу.

Back