- Poruka
- 95.554
Potražiću.Sad si me zainteresovao.Zbog ovoga o nekrofiliji je pomenuh, vjerovatno bi ti se dopala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potražiću.Sad si me zainteresovao.Zbog ovoga o nekrofiliji je pomenuh, vjerovatno bi ti se dopala
Dobra temaMislim da si ti pogrešno nešto tu ukapirao...asekualni ljudi imaju prirodni nagon ali nemaju potrebu da to bude sa drugom osobom i to ih odvraća...neki uopšte nemaju potrebu da budu intimni nekima je potrebno da razviju jak emotivni odnost sa nekom osobom pa tek onda im je ok da budu intimni...
Ali u svakom slučaju nije bolest već varijanta jer sekualitet ide po dve skale,jedna je hetero-homo a druga je aseks-hiperseks,ne zavise jedna od druge i svako od nas se negde pada na obe hteli mi to ili ne.
Nije nepromjenljivo, i ima puno varijeteta aseksualnosti što sam uvidio na nekim grupama. Neki ne mogu da gledaju seks ni na filmu ili da čitaju eksplicitan opis. Neko se plaši intimnosti. Kod nekoga intelektualni rad apsorbuje svu energiju libida (Tesla, Kant).I drugo, kako se zna da je to nepromenljivo u životu? Kao što neko može biti neurotičan, pa se promeni, zar ne može i ovo?
Na primer, imala sam periode života kada sam bila aseksualna. Nisam mogla zamisliti da sam sa nekim. Trajalo je dosta godina. A onda opet dođe period hiperaktivnosti. Može biti uslovljeno nekim spoljašnjim stvarima.
A napisao si da si aseksualan. Kada si to shvatio? ako želiš o tome, ako ne nema vezeOvo o pogrešnom definisanju možda važi za neke ali ja sam prilično siguran da sam hetero.
Pa to nije kontradiktorno. Pogledaj definiciju aseksualnosti. Osoba može osjećati privlačnost prema jednom, drugom ili oba pola, ali ne žudi za samim činom onako kao što žudi većina.A napisao si da si aseksualan. Kada si to shvatio? ako želiš o tome, ako ne nema veze![]()
Колико год да Вам је чудно,постоје такви људи.Meni je licno malo vise cudno da neku osobu ne privlaci seksualni odnos,zbog toga.Razumem da covek upadne u neku fazu ,ima problema ….pa mu i nije do toga ,ali konstantna aseksualnost …
Јесте ли мушко или женско?Nikakva to bolest nije. Prosto, ima nas koji ne volimo seks. Znam da je to čudno onima koji ne mogu bez njega ali i meni su takvi nerazumljivi.