Sta imate rusko, a sta americko?

Ima li neko?

LADA NIVA JE BESMRTNA: Rat ne jenjava, ekonomska kriza sve jača, ali kultni terenac ne posustaje, ovo je njegovo NAJNOVIJE IZDANJE

Foto: AvtoVAZ

MODERNIZACIJA​

LADA NIVA JE BESMRTNA: Rat ne jenjava, ekonomska kriza sve jača, ali kultni terenac ne posustaje, ovo je njegovo NAJNOVIJE IZDANJE​

https://www.kurir.rs/zabava/auto/40..._Push&utm_medium=CP_Push&utm_campaign=CP_Push

Романи руских писаца и плоче са музиком руских композитора. Георгијевску ленту имам, ено је на полици.
Америчко, такође пар романа и опет cd и плоче или винили како се сад то зове. ****** их винили.

E, pa drugari, ako vam nije do knjiga evo jedno rešenje za osveženje - ruski sladoled. Piše najbolji. Sad da li je baš stvarno to najbolji ruski sladoled ili nije ne mogu da tvrdim jer drugih ovde nema. To će svakako @zx16 znati da kaže.
Gde to može da se kupi? Na Gazpromovoj pumpi. Evo ja sam kao što vidite upravo na licu mesta, izabraću neki pa ću vam preneti utiske:

IMG_20230506_101338_1.jpg

Neko ce doduse reci kako ovo nije strogo politicka tema, mada znam ljude koji proizvode iz neke drzave ne bi uzeli cak i da im ih dzabe daju. Nece biti da to onda nema i politicku konotaciju. Ionako ne znam gde bih je na drugo mesto smestio.
Licno nemam geografske i politicke predrasude. Od ruskih stvarcica imam 40 godina star casovnik Junost koji sam dobio od dede dok sam jos bio osnovac. Jos uvek radi, naravno ako se navije jer su tad i u razvijenijim drzavama elektronski satovi bili tek u povoju, dok ih kod Rusa nije bilo nikako. Nije narocito precizan, ali je robustan za medalju. Rucni sat inace ne nosim vec 16 godina. Povremeno koristim elektricni brijac koji sam kupio pocetkom devedesetih od jednog Rusa na pijaci. Jos uvek radi bez greske. Imao sam i auto onakav kao sto mi je na avataru, ali sam ga se davno kurtalisao. S njim sam imao i lepih momenata, ali i onih drugih.
Od amerikanskih stvarcica imam Zipo upaljac koji sam davno dobio na poklon. Retko ga koristim jer ga nigde ne nosim. Draga uspomena, pa ne bih voleo da ga izgubim.
I to bi bilo to. A vi?
Да није Тесле и отимање његових изума никад не бих постали суперсила, отимали су стране научнике. Нема ту ничег Америчког.

Back