Šta ima novo?

Retro Merkur u Raku kreće uskoro.
Go retrograde like a pro
MetallicImmaculateFlicker-size_restricted.gif

Pomracenje Sunca u Raku na 0°
Znacajan stepen 0° Raka letnji solisticij, dan kad je dan najduzi dan u godini, a pomracenje tog istog dana.
Eklipse se imaju dejstvo do 6 meseci, a neke i dugorocnije posledice kao npr. ova eklipsa u januaru sto je ukljucivala i Saturna u Jarcu, sa Saturnom je sve dugorocno.
Ovo ne znam sta bi moglo da donese, opet nista dobro, 0° Raka je znacajan stepen, ali za razliku od prosle godine kad smo isto imali pomracenje Sunca u Raku Saturn je bio u egzaktnoj opoziciji pa je bila teza energija.
Sad su Jupiter i Saturn van orbisa opozicije, tako da mislim da nece biti opet nekog pomeranja tla, bar u skorije vreme.

Pomracenje Sunca u Raku na 0°
Znacajan stepen 0° Raka letnji solisticij, dan kad je dan najduzi dan u godini, a pomracenje tog istog dana.
Eklipse se imaju dejstvo do 6 meseci, a neke i dugorocnije posledice kao npr. ova eklipsa u januaru sto je ukljucivala i Saturna u Jarcu, sa Saturnom je sve dugorocno.
Ovo ne znam sta bi moglo da donese, opet nista dobro, 0° Raka je znacajan stepen, ali za razliku od prosle godine kad smo isto imali pomracenje Sunca u Raku Saturn je bio u egzaktnoj opoziciji pa je bila teza energija.
Sad su Jupiter i Saturn van orbisa opozicije, tako da mislim da nece biti opet nekog pomeranja tla, bar u skorije vreme.
Da li ovo znači da je sad vrlo turbulentan period za rakove?

Da li ovo znači da je sad vrlo turbulentan period za rakove?
Ako se gleda tzv. astrologija sunčanih znakova onda možda :mrgreen: ali inače ne, to zavisi od natalnih karti i da li postoji neka planeta na stepenu na kom je eklipsa. Dakle kod Rakova je veća verovatnoća da će se to desiti jer im je Sunce svakako tu, ali ne mora da znači da to ima neki značaj.

@ tema

Mesec upravo ušao u Devicu, Venera krenula direktno ...i tako :lol:

Venera napusta polako sekstil sa Marsom, kao jedina planeta koja ima moc da umiri Marsovu destrukciju.
Krenuce polako da se ostre nozevi od sada :mrgreen: kulminacija ce biti u septembru sto se tice tog Mars u Ovnu 2020 sage
U septembru ce uci u retro hod i napraviti kvadrat sa Saturnom.
Sada polako ulazi u kvadrat sa retrogradnim Jupiterom, aspekt koji tera na rizik, brze i nagle poteze, posebno u kardinalnim znacima koji su vodjeni nagonom. Sila protiv zakona, stari zakoni i norme ce biti stavljeni na test.

Back