Samsonight
Elita
- Poruka
- 16.271
@Nastia, kako da se odlučim između navijača i huligana? Trebalo bi mi da pogledate natal, ali vi to nećete jer što? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mars je ušao u Ribe.
Prošlo je već par dana a niko nije prijavio, moram ja![]()
Jako suptilno 

Videh, jos Jupiter u jarcu. Strasno.Retro su i Jupiter, Saturn i Pluton![]()
Da li ovo znači da je sad vrlo turbulentan period za rakove?Pomracenje Sunca u Raku na 0°
Znacajan stepen 0° Raka letnji solisticij, dan kad je dan najduzi dan u godini, a pomracenje tog istog dana.
Eklipse se imaju dejstvo do 6 meseci, a neke i dugorocnije posledice kao npr. ova eklipsa u januaru sto je ukljucivala i Saturna u Jarcu, sa Saturnom je sve dugorocno.
Ovo ne znam sta bi moglo da donese, opet nista dobro, 0° Raka je znacajan stepen, ali za razliku od prosle godine kad smo isto imali pomracenje Sunca u Raku Saturn je bio u egzaktnoj opoziciji pa je bila teza energija.
Sad su Jupiter i Saturn van orbisa opozicije, tako da mislim da nece biti opet nekog pomeranja tla, bar u skorije vreme.
Ako se gleda tzv. astrologija sunčanih znakova onda moždaDa li ovo znači da je sad vrlo turbulentan period za rakove?
ali inače ne, to zavisi od natalnih karti i da li postoji neka planeta na stepenu na kom je eklipsa. Dakle kod Rakova je veća verovatnoća da će se to desiti jer im je Sunce svakako tu, ali ne mora da znači da to ima neki značaj.

Dakle, ovo je još jedna kafana tema?
Interesantno.
Pričajte o Saturnu u Vodoliji i šta on znači za Astrologiju.
kulminacija ce biti u septembru sto se tice tog Mars u Ovnu 2020 sage 
još malo.