Šta ima novo?

Danas cvorovi menjaju znak, prelaze u Blizanac/Strelac osu

Merkur/Jupiter ce biti nesto bitniji u narednih 18 meseci.

Cvorovi aktiviraju pomracenja Sunca i Meseca u tim znakovima kojima su, pa samim tim i njihove vladajuce planete.

Svakako laksa energija nego u proteklih 18 meseci, kad su cvorovi bili na osi Rak/Jarac, a Saturn je bio u znaku Jarca, svakim pomracenjem aktivirajuci izuzetno jak maleficni upliv.

Danas sam imao poveći totalno neočekivani income u porodici. Kao grom iz vedra neba :hahaha:. Uđem na kartu, MO mi tranzitira kroz Vagu u 4, jedina veza koju vatam, mada ja nisam bio glavni kanal, nego ćale. Moraću da mu proverim kartu kasnije xD

Od sutra počinje uticaj retrogradne Venere u Blizancima, s obzirom da je već sada gotovo stacionirana.
Retrogradne planete, osim što se vezuju za povratak u prošlost, simbolišu i nepredvidivost, pa čak i neku dozu buntovništva
U tradiciji, retro planeta se tumači da je u svojoj slabosti, pa bi se moglo reći da se oseća kao "bolesnik koji pada u postelju" i nema previše mogućnosti da deluje.
U Blizancima bi mogla da simboliše i obnavaljanje komunikacije sa nekim sa kim je bila prekinuta.

Dan za danom nižu se neke promene, u narednih 7 dana jedna za drugom: najpre Saturn kreće retrogradno ( njegov se uticaj takodje već oseća, jer je on već stacioniran ) zatim Merkur ulazi u Blizance, pa Venera kreće retrogradno, Mars ulazi u Ribe i na kraju, Jupiter kreće retrogradno.
Na sve to možemo spomenuti pun Mesec u Škorpiji
Sve su ovo okidači za narednih 7 -10 dana.

Retrogradni Saturn je generalno loš period, poklapa se i sa retrogradnim Marsom što je neki mučan period kada se sve oteže i otežava.
Osećaj da si nemoćan, da si utamničen, kao pas na lancu vezan....videćemo, bilo bi lepo da ne bude tako.

jasno je i bez astrologije da ce celo leti biti stani pani skoro svima, astrologija isto to potvrdjuje igrom slucaja, retro planete su korak unazad, voznja u prvoj brzini.

normalno da je mucan kad se rves sa botovima ko herkul :lol:

Biće neko još teže stanje, a sada si me baš nešto podstakao na razmišljanje, vezano za izbore i uopšte period nakon izbora.

Jul/avgust će biti period kada će Saturn da se vrati u Jarca a Mars napreduje u Ovnu ka kvadratu sa njim.
Kvadrat Saturna i Marsa ima neku simboliku mača u kamenu, vrlo je brutalan aspekt, okrutan, nemilosrdan.
Biće to jedan baš težak period, jer su oba malefika jaka, u svom sedištu a kardinalni kvadrat.
Moglo bi svašta da bude.

moj ti savet nako iskustven da se iskljucis iz pizdarija koje i ako budu... fizicki-teritorijalno a pre svega duhovno...jer nemas pojma kako negativa moze da bude jaka samo li je ubacis u glavu ma kako bila mentalno jaka...i radis stvari koje ne bi nikad radila

Vidi ovog Marsa u 1K u Blizancima, tranzit... Mislim da je to razlog što ispaljujem sve kako mislim i ono, niko me ne napada.
Ima tu još, ali mislim da je došao Mars u kuću 1 da čekam svađu i bitku, a ono ništa... Svi prema meni prijateljski... Pih, tako sam htela da se popi*karam sa nekim! Ja bih da se svađam, oni me vole... svašta!

Znači li to da se na svađalice mnogo ljudi topi i onda odluče da ih prosto vole?
Šmrc!

Vidi ovog Marsa u 1K u Blizancima, tranzit... Mislim da je to razlog što ispaljujem sve kako mislim i ono, niko me ne napada.
Ima tu još, ali mislim da je došao Mars u kuću 1 da čekam svađu i bitku, a ono ništa... Svi prema meni prijateljski... Pih, tako sam htela da se popi*karam sa nekim! Ja bih da se svađam, oni me vole... svašta!

Znači li to da se na svađalice mnogo ljudi topi i onda odluče da ih prosto vole?
Šmrc!
ako os da si pickaras nije problem..samo nemo posle bude kuku lele kud nalete na ovoga :hahaha:

Pa, ne sa vama, nego ono... birano, sa ljudima gde sam najjača. Svašta!
Mada počinje da mi se sviđa da me ljudi gotive kad izrazim svoje mišljenje.
Ha... nova, potpuno nova stvar!
Hej, mislim da se javim Dušanu Veličkoviću, šta mislite, da li je on dobar astrolog?

Šmrc!

Nije Mars u Blizancima već u Ribama.
U Blizancima je Venera trenutno, stacionirana već, za koji dan kreće retrogradno.
Mars nije prijateljski nastrojen, on je ratoboran i to jako.
Kada udje u Ovna, biće u svom sedištu i tu je najsnažniji. A teško da će imati previše milosti, on se ne svadja, on radi.

moj ti savet nako iskustven da se iskljucis iz pizdarija koje i ako budu... fizicki-teritorijalno a pre svega duhovno...jer nemas pojma kako negativa moze da bude jaka samo li je ubacis u glavu ma kako bila mentalno jaka...i radis stvari koje ne bi nikad radila

Da, kada te uvuče u vrtlog bez dna.
Kada bi čovek mogao da se izoluje, ali mislim da je to baš teško, skoro nemoguće. Ne možeš ignorisati i praviti se da ne vidiš...
Mislim da nas očekuje jedan baš težak period, još su u pitanju kardinalni znaci, sve će se dešavati naglo, odjednom..

Da, kada te uvuče u vrtlog bez dna.
Kada bi čovek mogao da se izoluje, ali mislim da je to baš teško, skoro nemoguće. Ne možeš ignorisati i praviti se da ne vidiš...
Mislim da nas očekuje jedan baš težak period, još su u pitanju kardinalni znaci, sve će se dešavati naglo, odjednom..
pa ko u muvanju..nes valda da pricas snekim 6 meseci pre no sto izadjes na kafu :lol:

Jašta, @Nastia , hvala!
Pih, ček', Mars u Vodolijama kuća 10, da, borba za pravdu i status, , Venera u 1K, Blizanci, ... Znači, malo mi se brani da sam idiot, pa tako imam više pristalica... Hm.. ima smisla...:eek:

Mars u Vodoliji je meni uvek bio u simbolici navijača i huligana.

Baš sam više puta o tome pisala, on voli neke grupe, da ne poštuje autoritete, pravdu...
Eto kako se sve može povezati.

Back