- Poruka
- 18.140
Sunce upravo ušlo u Bika 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

. Uđem na kartu, MO mi tranzitira kroz Vagu u 4, jedina veza koju vatam, mada ja nisam bio glavni kanal, nego ćale. Moraću da mu proverim kartu kasnije xDsta joj fali?bezveze..a ni skoro nece biti bolje...ova godina je specijalno nepovoljna, leto narocito
sta joj fali?
nikada nije lepse bilo izaci u setnju, grad prazan...
normalno da je mucan kad se rves sa botovima ko herkulRetrogradni Saturn je generalno loš period, poklapa se i sa retrogradnim Marsom što je neki mučan period kada se sve oteže i otežava.
Osećaj da si nemoćan, da si utamničen, kao pas na lancu vezan....videćemo, bilo bi lepo da ne bude tako.

Retrogradni Saturn je generalno loš period, poklapa se i sa retrogradnim Marsom što je neki mučan period kada se sve oteže i otežava.
Osećaj da si nemoćan, da si utamničen, kao pas na lancu vezan....videćemo, bilo bi lepo da ne bude tako.
normalno da je mucan kad se rves sa botovima ko herkul![]()
ne znam za vas i za astrologiju al vidim optimizam na ulicama samo sto se svi ne ljube
lepse bilo kad je bilo pusto...neki put sam se osecao kao u i am legend
ma goni ga bre...Pa sam Dr.Kon je uslikan danas kako sedi u sred kafića i pijucka kaficu.

ako os da si pickaras nije problem..samo nemo posle bude kuku lele kud nalete na ovogaVidi ovog Marsa u 1K u Blizancima, tranzit... Mislim da je to razlog što ispaljujem sve kako mislim i ono, niko me ne napada.
Ima tu još, ali mislim da je došao Mars u kuću 1 da čekam svađu i bitku, a ono ništa... Svi prema meni prijateljski... Pih, tako sam htela da se popi*karam sa nekim! Ja bih da se svađam, oni me vole... svašta!
Znači li to da se na svađalice mnogo ljudi topi i onda odluče da ih prosto vole?
Šmrc!

Vidi ovog Marsa u 1K u Blizancima, tranzit... Mislim da je to razlog što ispaljujem sve kako mislim i ono, niko me ne napada.
Ima tu još, ali mislim da je došao Mars u kuću 1 da čekam svađu i bitku, a ono ništa... Svi prema meni prijateljski... Pih, tako sam htela da se popi*karam sa nekim! Ja bih da se svađam, oni me vole... svašta!
Znači li to da se na svađalice mnogo ljudi topi i onda odluče da ih prosto vole?
Šmrc!
moj ti savet nako iskustven da se iskljucis iz pizdarija koje i ako budu... fizicki-teritorijalno a pre svega duhovno...jer nemas pojma kako negativa moze da bude jaka samo li je ubacis u glavu ma kako bila mentalno jaka...i radis stvari koje ne bi nikad radila

pa ko u muvanju..nes valda da pricas snekim 6 meseci pre no sto izadjes na kafuDa, kada te uvuče u vrtlog bez dna.
Kada bi čovek mogao da se izoluje, ali mislim da je to baš teško, skoro nemoguće. Ne možeš ignorisati i praviti se da ne vidiš...
Mislim da nas očekuje jedan baš težak period, još su u pitanju kardinalni znaci, sve će se dešavati naglo, odjednom..

Jašta, @Nastia , hvala!
Pih, ček', Mars u Vodolijama kuća 10, da, borba za pravdu i status, , Venera u 1K, Blizanci, ... Znači, malo mi se brani da sam idiot, pa tako imam više pristalica... Hm.. ima smisla...![]()