Sta ima novo u Kragujevcu?

mislite ovako mozda
toinkzz-1.jpg

Pozdrav svima!

Uzgred, ukoliko ne budem online veceras, svima zelim SRECNU I USPESNU NOVU 2009 GODINU!!! Neka sve vase zelje postanu deo stvarnosti, i neka vam se svi snovi ostvare!!! Neka vam Nova godina donese puno zdravlja, ljubavi i srece, a ostalo ce vec doci samo od sebe!!! I, naravno, nemojte da sam cuo da je neko u ponoc bio trezan!!!!!!!!

SVIM CLANOVIMA FORUMA ZELIM SRECNU NOVU 2009 GODINU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
happy-new-year-1.gif

Sve zavisi iz kog ugla se posmatra i sta se ocekuje...meni je sasvim komotno i udobno u nasem gradu, izlazim na moja omiljena mesta , imam odredjen krug prijatelja i sasvim sam zadovoljna....trenutno je aktuelan cafe u Rodi sa pogledom na klizaliste:snesko3:

Skoro mesec dana, nadam se da od danas pocinjem normalno da funkcionisemz:), muz krenuo na posaoz:hi:, stigao nam gasz:dm5:, dete otislo na zimovanje:grudvanje::grudvanje2:,ostalo je jos da pocnem da radim i da rikne mog dragog babaz:shock:, posto je odavno jednom nogom u grobuz:dm3:, haha salim se ali od toga strepimo zadnjih dana:zima2:, a sa svekrvom cu lako, njoj se nije tesko zameriti jer svaku moju rec tumaci naopakoz:cry:...ajd ziveli....

Back