Sta ima novo u Kragujevcu?

posto su me poedinci iz'ebali za proslu nedelju koju sam (jel'te) bio slobodan, ne sam siguran da cu moci atendovati ovaj skup, ali budite sigurni da cu se vraski potruditi... Ali nisam siguran da je prostor adekvatan, jer ako se pojavi vise od 4 osobe, moracemo se razdvojiti...

Poslednja izmena:
Ovako,NARODE...Predlazem. SKUP-FORUMASA-KG na terasi kod 'jezera 1 JUNA 2009g....Sobzirom. da terasa radi leti,zbok kupanja,mocicemo u vecem broju, da se 'okupimo'.Kako su blizu SUMARICE, a i van grada je docice onaj koga 'stvarno' iteresuju'-FORUMASI KG-a...Igracemo, pogadjanja,ko se 'okrene-prvi, na forumaski-nadimak, placa, 'prvu'-turu...kasnije ce mo se 'predstaviti, a onda jedno, FORUMASKO-KUPANJE u jezeru...pa ko je 'za' neka se javi do 'odredjenog datuma....

pa ja sam za.....i za valherov predlog i deksijev- ali deksi bez kupanja, ja u jezero ne ulazim........pa jaco mozes da rezervises, sto se mene tice.....pa ajmo oko 17....ja sam za.......:)....e a koliko nas tacno ide, zbog broja?......ja, jacamaca, valheru, andjelak, bilja.....deksi? zexy?

cao, narodre,zao mi je, ali ovg puta, zbog posla, nisam u mogucnosti da dodjem,ali obavestite, Valheru, pa ce on mene,za neki 'drugi put...a predlog za jun,dao sam iz 'razloga', sto bih pozvao i neke ' forumase' iz BG,a mislim da je Jezero dovoljno 'reprezetativno' da se malo i mi 'pokazemo...Nadam se da bi i 'oni' nas pozvali u uzvratnu 'posetu', pa eto lepih 'eskurzijica' i novih poznastava...Zato, ovaj predlog ne odbacujte 'apriori', jer sto je 'siri' krug to bolje...pozz

Back