twigy
Domaćin
- Poruka
- 4.599
gde i na koji program?
jel ti mene malo z......, pa ja vec napisah na kom programu, a ti opet pitao...a ja opet napisala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde i na koji program?

jeli, a sta ce da bude u RK, i na mestu stare Srbijine prodavnice, na cosku, preko puta stafete...

...i ponekad kupimo...smucilo mi se vise po pesackoj zoni do Pionira ......a tek kad bude stigla Plaza, e ima da bude pravi gusht!
...i ponekad kupimo...smucilo mi se vise po pesackoj zoni do Pionira ......a tek kad bude stigla Plaza, e ima da bude pravi gusht!
 .
.

koje serije pratite... dobar nam je tv dnevnik, dobar...... samo malo dosadan...
 koje serije pratite... dobar nam je tv dnevnik, dobar...... samo malo dosadan... 

by Zoran "The Greatest" Radmilovic
 by Zoran "The Greatest" Radmilovic

OTVARANJE ROBNE KUĆE ZA NOVU GODINU
19.11.2008.
Radovi na renoviranju robne kuće "Kragujevčanka" su naveliko u toku i kao što možemo da saznamo da je planirano otvaranje pred samu Novu godinu.
Nezvanično se saznaje da neće biti zakupa manjih lokala, već koncentracija trgovina uglednih velikih firmi. Tako na primer najverovatnije će prehranu otvoriti lanac SUPER VERO, i da će na spratu biti restoran sa prelepim ambijentom, a u prizemlju više uglednih trgovina.
Očigledno je barem u najavi da će Kragujevac dobiti još jedan vrlo lep trgovačko-ugostiteljski objekat kakav i zaslužuje da bude u samom centru grada.

Valjda nikada nisam podizao pogled na gore
 Valjda nikada nisam podizao pogled na gore 
 koji je to potencijal, brate.....
koji je to potencijal, brate.....