Sta ima novo u Kragujevcu?

Yugo ode u istoriju......poslednji je sishao sa trake....

24dg9oi.jpg

10ypds8.jpg

Otvorena petrovacka magistrala, ali nisam jos uvek tamo prolazila...

epm655.jpg

2you7m8.jpg

Tuš i Merkur gradiće 60 hiljada kvadrata

Kompanija Tuš na Aerodromu ce graditi supermarket površine oko 4 hiljade metara kvadratnih.
(samo 4)
Na potezu Save Kovačevića objekat od oko 8 hiljada kvadrata gradiće i kompanija ''Novi čelik''

Planira se gradnja tunela ispod Metinog brda za snabdevanje i transport za potrebe Fiata kao i aktiviranje dela trase južne zaobilaznice od Metroa do ulice 9.maja.....duzina 1200metara

Izgradnja nove autobuske stanice u bloku Servis 2...

eto..

OTVARANJE ROBNE KUĆE ZA NOVU GODINU

19.11.2008.

Radovi na renoviranju robne kuće "Kragujevčanka" su naveliko u toku i kao što možemo da saznamo da je planirano otvaranje pred samu Novu godinu.

Nezvanično se saznaje da neće biti zakupa manjih lokala, već koncentracija trgovina uglednih velikih firmi. Tako na primer najverovatnije će prehranu otvoriti lanac SUPER VERO, i da će na spratu biti restoran sa prelepim ambijentom, a u prizemlju više uglednih trgovina.

Očigledno je barem u najavi da će Kragujevac dobiti još jedan vrlo lep trgovačko-ugostiteljski objekat kakav i zaslužuje da bude u samom centru grada.

222-1.jpg

jel mi ti zavidish ili se cudis koja sam alapaca??...ha,ha....znas kako meni je sada interesantan Drakce(Dragan Jovanovic) iz serije.....kad kaze:"Guuudbaj, lepo smo se proveli, ostavljamo vas da se na miru svadjate!...ili ono "mene zene ne interesuju....pre pola devet uvece...":hahaha:

...otisao je i poslednji "stojadin" iz Zastave..jel ima neko da ga nije vozio????

2qw22wn.jpg

Ne podsecaj me....imali mi jednog, pre nekih 10 godina i posto je moj dragi radio u "Spinu" gde toniraju auto boje.....i resimo mi da ga ofarbamo celog, da bude moderna boja.....leleeeee, covek je birao na uzorku od 10cm kvadratnih....bilo je ljubicasto kao one plasticne vanglice za mucenje torti....svi su me lako u gradu prepoznavali po boji.....od tada ga moj muz vise nije ni vozio...ubrzo smo ga prodali....:mrgreen:

OTVARANJE ROBNE KUĆE ZA NOVU GODINU

19.11.2008.

Radovi na renoviranju robne kuće "Kragujevčanka" su naveliko u toku i kao što možemo da saznamo da je planirano otvaranje pred samu Novu godinu.

Nezvanično se saznaje da neće biti zakupa manjih lokala, već koncentracija trgovina uglednih velikih firmi. Tako na primer najverovatnije će prehranu otvoriti lanac SUPER VERO, i da će na spratu biti restoran sa prelepim ambijentom, a u prizemlju više uglednih trgovina.

Očigledno je barem u najavi da će Kragujevac dobiti još jedan vrlo lep trgovačko-ugostiteljski objekat kakav i zaslužuje da bude u samom centru grada.

222-1.jpg

'Ladno ovde vidim da sredjuju robnu kucu a prolazim tamo nekoliko puta nedeljno :) Valjda nikada nisam podizao pogled na gore :)

Back