Sta ima novo u Kragujevcu?

Jesen, kako volim jesenje boje u Sumaricama...

20061013-jesen.jpg

Videla sam i ja danas iz kola u prolazu:roll:..mislim da se radi o tome da nije zavrseno jos nekih tridesetak tezgi, tako sam cula na Tv...a preseljenje je neminovno, sto pre:worth:....ljudi su navikli da zive i rade u uslovima kao stoka, a gore je zatvoren prostor koji se greje, tezge su predvojene paravanima od bele iverice, mogu da ih zatvore onim rolo vratima, ima cak i neka fontana, cini mi se....e, sad jesu im uslovi zakupa nepovoljniji nego na otvorenom ali se ide na to da svaka tezga bude neka vrsta mini radnje, i naravno ima tezgi puno manje pa je i konkurencija takodje manja....

Sumnjam da tje ikada da se ovako neshto zaboravi!
Silom prilika sam iz kreveta posmatrala prenos na TV-u,i stvarno su se potrudili oko predstave...kao i uvek...ali bez pomotji BG glumaca.I zaista je potresno.Vrlo chesto prolazim kroz Shumarice i ne razmishljam bash uvek o razlogu njihovog postojanja,ali danashnji dan zato i postoji da opomonje da su "svetu dosta jedne Shumarice".Eto neshto se rastuzih...:(

Na prvom programu RTS,Odabran je pravi glumac za ulogu koju igra Dragan Jovanovic:hahaha:, vanilko obavezno gledaj...:ok:

Pocistili su sve na mestu gde je bio buvljak, sad opet imamo teniske terene:rotf:....:mrgreen:

..i ima jos jedna stvar koja se meni nije dopala, ali pocinju novo gradiliste pored auto puta, neposredno do kafane "Dvoriste", definitivno ce se ona mirna oaza izgubiti :cry:

Poslednja izmena:

Back