Sta igrate trenutno?

ajde molim te reci mi da GoW2 igraš na PCu ? :neutral:
Ajde nemoj se puno praviti pametan.
Naslov teme je "Koju trenutno igru igrate" a ne "Koju trenutno igru igrate na kompu".
Igram igru na XBOX 360 konzoli.To sto ti nisi cuo za druge igre osim na kompu,to stvarno nije moj problem.
U "igre" ne spadaju samo one za PC,uostalom postoji brdo extra ekskluziva koje nece ni u blizoj buducnosti biti napravljene za komp (tipa Halo 3,GOW 2,Fable II i meni licno the Darkness, i jos mnogo drugih) ali u to necu da zalazim.
Tako da eto odgovora na tvoje veoma "bistro" pitanje...:hahaha:

Ajde nemoj se puno praviti pametan.
Naslov teme je "Koju trenutno igru igrate" a ne "Koju trenutno igru igrate na kompu".
Igram igru na XBOX 360 konzoli.To sto ti nisi cuo za druge igre osim na kompu,to stvarno nije moj problem.
U "igre" ne spadaju samo one za PC,uostalom postoji brdo extra ekskluziva koje nece ni u blizoj buducnosti biti napravljene za komp (tipa Halo 3,GOW 2,Fable II i meni licno the Darkness, i jos mnogo drugih) ali u to necu da zalazim.
Tako da eto odgovora na tvoje veoma "bistro" pitanje...:hahaha:

Pa sad zavisi sta ti smatras kao blizu buducnost, Fablle 2 treba da izadje krajem ove godine za PC...;)

Pa sad zavisi sta ti smatras kao blizu buducnost, Fablle 2 treba da izadje krajem ove godine za PC...;)
Naveo sam samo primere igara koje mi se svidjaju,moguce je da je najavljen ali to je samo jedna od brdo ekskluziva koje postoje za konzole,a za komp ih nece ni biti.Sve ostale nece ni biti za PC koje sam naveo.
Eto primera da je GTA IV za konzole pusten mnoooogo pre PC verzije,mogu reci da nije u pocetku ni bio u planu za PC.
Dok je igra izasla za PC,konzolasima je vec dosadila koliko su je vec puta presli.I sto je najveci fazon PC verzija je toliko neoptimizovana da retko ko moze da potera igru na PC-ju na najvisim podesavanjima,a na svakoj konzoli ta igra ide na najvisa podesavanja bez pada FPS i slicnih bugova.

Naveo sam samo primere igara koje mi se svidjaju,moguce je da je najavljen ali to je samo jedna od brdo ekskluziva koje postoje za konzole,a za komp ih nece ni biti.Sve ostale nece ni biti za PC koje sam naveo.
Eto primera da je GTA IV za konzole pusten mnoooogo pre PC verzije,mogu reci da nije u pocetku ni bio u planu za PC.
Dok je igra izasla za PC,konzolasima je vec dosadila koliko su je vec puta presli.I sto je najveci fazon PC verzija je toliko neoptimizovana da retko ko moze da potera igru na PC-ju na najvisim podesavanjima,a na svakoj konzoli ta igra ide na najvisa podesavanja bez pada FPS i slicnih bugova.

Da ali grafika na konzolama ne moze da se meri sa grafikom na PC-ju, bar u GTA 4...;):D

Da ali grafika na konzolama ne moze da se meri sa grafikom na PC-ju, bar u GTA 4...;):D
Grafika je u 90% slucajeva mnoooogo bolja od one na PC-ju,ali ima nekih igara koje bolje izgledaju na kompu (kao sto je GTA IV).
GTA IV na konzoli je sasvim solidan,mogu reci dosta dobar ali zato konzola kosta 200 eura.Znaci nema bugova kao na PC verziji,nema naglog pada FPS i ostalih problema.
A PC na kom bi GTA IV moga oda se igra donekle bez problema (ima likova koji sa quad core procesorima imaju problema za igrom,pogledajte po stranim forumima) ali to kosta u proseku 800-1000 eura.Racunao sam naravno i dobar monitor koji je jedna od bitnijih stavki.

Igra li neko prvi ili drugi deo Gothic-a? Imam dosta cheatova za njega.
Imam cheatove i za: GTA Vice City, Quake (prvi i drugi deo)...
Zna li neko za dobar sajt za skidanje skinova za Unreal Tournament i Quake?
Znam za samo www.skincity.com
Ako neko zna za jos koji, neka mi javi.
Igram sve pucacine (sto je retko kod devojcica!), npr. Quake, Wolfenstein, Doom, Counter Strike (otkidam u igraonici!)... Volim i strategije: Stronghold Legions, Warcraft III, Age of Empires...
A volim i stare platforme: Jazz Jackrabbit, Donald Duck, Lilo and Stitch...
Trebalo bi mi sto godina da napisem sve sto igram!

Back