dragi11
Primećen član
- Poruka
- 725
Left 4 Dead,Halo 3,Gears of War 2.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Left 4 Dead,Halo 3,Gears of War 2.

Ajde nemoj se puno praviti pametan.ajde molim te reci mi da GoW2 igraš na PCu ?![]()

.To pitaj CAPSLOCKa,ne mene.A ja igram Street Fighter IV na Ps3, pa sta fali.
To pitaj CAPSLOCKa,ne mene.
I nemoj da se ovo pretvori u takmicenje "ko je odigrao vise igara na konzolama" jer to nije u vezi sa temom.
!Ajde nemoj se puno praviti pametan.
Naslov teme je "Koju trenutno igru igrate" a ne "Koju trenutno igru igrate na kompu".
Igram igru na XBOX 360 konzoli.To sto ti nisi cuo za druge igre osim na kompu,to stvarno nije moj problem.
U "igre" ne spadaju samo one za PC,uostalom postoji brdo extra ekskluziva koje nece ni u blizoj buducnosti biti napravljene za komp (tipa Halo 3,GOW 2,Fable II i meni licno the Darkness, i jos mnogo drugih) ali u to necu da zalazim.
Tako da eto odgovora na tvoje veoma "bistro" pitanje...![]()
Naveo sam samo primere igara koje mi se svidjaju,moguce je da je najavljen ali to je samo jedna od brdo ekskluziva koje postoje za konzole,a za komp ih nece ni biti.Sve ostale nece ni biti za PC koje sam naveo.Pa sad zavisi sta ti smatras kao blizu buducnost, Fablle 2 treba da izadje krajem ove godine za PC...![]()
Naveo sam samo primere igara koje mi se svidjaju,moguce je da je najavljen ali to je samo jedna od brdo ekskluziva koje postoje za konzole,a za komp ih nece ni biti.Sve ostale nece ni biti za PC koje sam naveo.
Eto primera da je GTA IV za konzole pusten mnoooogo pre PC verzije,mogu reci da nije u pocetku ni bio u planu za PC.
Dok je igra izasla za PC,konzolasima je vec dosadila koliko su je vec puta presli.I sto je najveci fazon PC verzija je toliko neoptimizovana da retko ko moze da potera igru na PC-ju na najvisim podesavanjima,a na svakoj konzoli ta igra ide na najvisa podesavanja bez pada FPS i slicnih bugova.
Pa sad zavisi sta ti smatras kao blizu buducnost, Fablle 2 treba da izadje krajem ove godine za PC...![]()

Stvarno? To je lepa vest.
Dvoumim se između Drakensang i Mass Effect.
Grafika je u 90% slucajeva mnoooogo bolja od one na PC-ju,ali ima nekih igara koje bolje izgledaju na kompu (kao sto je GTA IV).Da ali grafika na konzolama ne moze da se meri sa grafikom na PC-ju, bar u GTA 4...![]()
Mass Effect je vrhunski RPG ako si probala Star Wars KOTOR onda obavezno igraj ME...a sto se tice Drakenseng-a ja sam ga samo probao deluje dobro ali sumnjam da je u rangu Witcher-a...