Sta igrate trenutno?

Malo sam napunio hard sa igricama ...trenutno igram :

Infernal ( pucacina iz 3 lica ) - preporucujem igru svima koji vole brzu igru sa mnostvom razmisljanja ,akcije ..., Blazing Angels(avioni ) - malo su lude komande ... ali vremenom se naviknete da cilj pratite pritiskom na desni klik misa , Red Baron Wings Of Honor(avioni) - cool game ..laka za igranje , Attack On Pearl Harbor (avioni) - odlicna mala igra ...laka za rukovanje , Hell in Vietnam (FPS) - skinuo sam je juce ..presao 5 misija za sada ....lepo za ubijanje dosade ,Marine Sharpshooter 3 (FPS) - nista posebno .. 2 deo je bolje napravljen , Pirates of the Caribean 3 ( 3 lice ... lepo uradjena igrica ...ko voli avanturice sa akcijom odusevice se ... ) , Transformers ( 3 lice ) - odlicna ,Harbinger ( strategija ) - odlicna ..... trenutno skidam novi MOOHA .... 61% za sada .... 6,3 GB

Peter Jackson's King Kong -The Official Game of the Movie
Što sam popizdeo igram ga jedno 4 sata i zapuca se a ja nisam ni jednom sačuvo tako da sad moram sve ispočetka,ima li neko možda save stigao sam do tamo kad se pojavi kolona onih ogromnih dinosaurusa sa dugačkim vratovima.
Klothius pogledaj ovo. :-D

Back