Sta igrate trenutno?

goldfish:
ama bre na xbox360
kad sam chula da je izashla two worlds pre neki dan , sve sam trchala u prodavnicu :lol:
igrala sam samo 18 sati bez prestanka :D

eno napisala sam svoje utiske ukratko na mikijevoj temi "BioShock"
osecam da ce svi sad da me kamenuju :lol:
Ma nece te niko kamenuje-valjda :) . Inace ja batalio Two Worlds 5 sati nakon sto sam je kupio i zatim poklonio ortaku. Jednostavno mi se nije svidela. Plus puna je bagova.

wow, ja i dalje pilam splinter cell double agent, sad se mucim tamo u prostorijama jba, gde treba da skontam neki mail sto ima onaj emile na kompu, al mi trazi neke borjeve..inace ne mogu da skontam nijedan quest u toj misiji(to je nakon onog hotela gde je trebalo postaviti bombu, mislim da je mexico)
sta je izaslo do novih igara?
i odakle skidatre igre?

Niidza:
manhunt je brate stara ali je dobra igrica dokle si stigao jel si stigao do onog zatvora kad treba da ubijas iza ledja sa 3 razl. udarca??

Ma kakvi ja sam tek na pocetku, posle one staze sa onim kranom sa magnetom kad bacas frizidere na protivnike. Ona staza kad treba da ubijas one (kao) kamuflirane likove.

kakav je manhunt

Uopste nije los. Savrsen za ubijanje vremena (i NPC-jeva). Rockstar ju je napravio, pa ti vidi dal' ti je to dovoljan razlog da nabavis igru.

Back