- Poruka
- 42.497

Šta da radim kada su mi sitna slova na telefonu i kada promašim temu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pazi nije slucajno. To je tebi igra tako da je on topic
Šta da radim kada su mi sitna slova na telefonu i kada promašim temu![]()

Vala bašPazi nije slucajno. To je tebi igra tako da je on topic![]()

Vala baš
Obožavam miris paprika, svežih a posebno kada ih pečem na plotni.
Što se tiče 'igre' u kuhinji, najviše volim, jer me to opušta, da mesim testo sa kvascem , bilo za kiflice, štrudle, picu, samo da se mesi...

Играо бих нешто а не знам шта.Задњи апдејт убаговао Цомпанз оф Хероес 2, најавили поправку,
па сам прешао на Age Of Wanders Planetfall, koje je u principu click na move
click na akciju i potezna шетња по мапи осим на тактички виеу када
се као улази у борбу где се опет игра потезно. Тако ми одговара
али ми није нешто много интересантно.
У том стилу имам Grand Ages medieval стратегија где оно шаљеш трговце да тргујуИграо бих нешто а не знам шта.
Игра ми се нешто од чега не боле очи (да није 3д), нека менаџерисања, али не много компликована, а опет заразна, а да није спортска.
Сећам се да сам такав осећај диван имао када сам играо Defender of the Crown.
![]()
Ово данас све је изапрано и плагијато.
Šta znam. Sad ću da vidim top liste.У том стилу имам Grand Ages medieval стратегија где оно шаљеш трговце да тргују
по Европи, и тако, да схватиш како је средњи век радио. Ту си као Краљ. Пробај.
па Стеам свакако, твикују по профилу играча, индие наслови су много интересантнији.Koja je po vama najmerodavnija lista top igara?
Jel si igrao They are billionsИграо бих нешто а не знам шта.
Игра ми се нешто од чега не боле очи (да није 3д), нека менаџерисања, али не много компликована, а опет заразна, а да није спортска.
![]()
Kad neznas sta ces igraj stronghold crusade.Играо бих нешто а не знам шта.
![]()
Видећу Сити Скајлајнс. То сам јуче инсталирао.Kad neznas sta ces igraj stronghold crusade.
Onda, Kingdom New Lands. U pitanju je dvodimenziona, side-scrolling strategija, sa fenomenalnim retro dizajnom. Cela igra se igra na dvodimenzionalnim ostrvima na kojima zidate, unapredjujete i branite vase selo.Играо бих нешто а не знам шта.
![]()
Да ли може нешто од овога да помогне?Играо бих нешто а не знам шта.
![]()