bane
Primećen član
- Poruka
- 974
Danas odigro dve partije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni neJel probao neko novi worms? Jel vredno kupovine?

Давно беше... Биће да се ја дуже сећам... Монитора на Комодору 64Ja se secam 15 I 17.
Kada je izasao ravni ekran to je bila senzacija.
Ваљда је тамо било 12 инча 
... скоро 30 година имам ПЦ.Давно беше... Биће да се ја дуже сећам... Монитора на Комодору 64Ваљда је тамо било 12 инча
Нисам превише монитора променио на ПЦ, мислим само 4 - 14, 15, 17, 24 инча, за...... скоро 30 година имам ПЦ.
А шта играм... вртим Орион преко нета (хвала им што су ту легенду поставили онлајн).
Kod mene yunost mali ruski crno beli na spekiju potom zeleni na CPC6128, potom zuti herculles 14", potom u boji 15", potom 19" sve CRTNisam ograo, war selection mi je sada glavna zanimacija. Jos uvek razvijaju igru ali je za sada dzabe i ne verujem da ce biti potpuno zavrsena do kraja godine.
Kod mene je bilo 15, 17, 23 i 26 inca. TV sam koristio kao monitor skoro godinu dana.
(zovem LCD ne znam koja je tehnologija)/Ja sam isao nekim cudnim redosledom 19 “ TFT pa 17” pa 15,4 “ pa 13.3” pa 9,7” pa sad sam spao na 4,7” RetinaKod mene yunost mali ruski crno beli na spekiju potom zeleni na CPC6128, potom zuti herculles 14", potom u boji 15", potom 19" sve CRT
potom 17" LCD, potom 24" LCD i sa 13" na macbook uz to to je to(zovem LCD ne znam koja je tehnologija)/
Повремено се питам да ли би ми то користило, тв као монитор... Слика би требала да је оштра као оригинал, али је тв свакако већи од монитора.Nisam ograo, war selection mi je sada glavna zanimacija. Jos uvek razvijaju igru ali je za sada dzabe i ne verujem da ce biti potpuno zavrsena do kraja godine.
Kod mene je bilo 15, 17, 23 i 26 inca. TV sam koristio kao monitor skoro godinu dana.

sto veca rezolucija to bolje za vid velicina ekrana nije bitna.Повремено се питам да ли би ми то користило, тв као монитор...
... осим ако гледаш нешто што има своју фиксну величинуsto veca rezolucija to bolje za vid velicina ekrana nije bitna.

Orion preko neta?Давно беше... Биће да се ја дуже сећам... Монитора на Комодору 64Ваљда је тамо било 12 инча
Нисам превише монитора променио на ПЦ, мислим само 4 - 14, 15, 17, 24 инча, за...... скоро 30 година имам ПЦ.
А шта играм... вртим Орион преко нета (хвала им што су ту легенду поставили онлајн).
E to me potseti da odigram Master Of OrionOrion preko neta?
Повремено се питам да ли би ми то користило, тв као монитор... Слика би требала да је оштра као оригинал, али је тв свакако већи од монитора.
За понешто би ми требао већи екран, али не обавезно и резолуција... Не знам да ли да пробам са тв-ом, да набавим прешироки или 4К монитор.
Телевизор наравно већ имам, али ми није згодно да једини тв узмем за комп, а да монитор стоји безвезе. А немам ни места да користим оба у исто време.
Можда ово моје питање не припада овој теми?![]()

Хм... Онда је највероватније да ћу узети прешироки монитор, 21:9.Dosta je nezgodno kada je TV zamena za monitor, slika nije podjednako ostra, ekran je veci, manje je pregledno ali posle nekog vremena se naviknes.
Хм... Онда је највероватније да ћу узети прешироки монитор, 21:9.