Sta igrate trenutno?

Syndicate vec par mjeseci, sa velikim prekidima i minimum entuzijazma.Pomislih da zato sto je od Starbreez-a (Chronicles Of Riddick) da ce valjati nesto,a i trebala mi je pucacina sa malo razmisljanja ,old skul i to, ali iskreno, nista posebno.Grafika je prelijepa, ima puno akcije, dobar AI, bezlicno je sve u svemu i nije nesto narocito zabavno.
 
Kingdom rush (tower defense game).

tumblr_m6ylqdPutv1qmc1kko1_500.jpg
 

Prilozi

  • tumblr_m6ylqdPutv1qmc1kko1_500.jpg
    tumblr_m6ylqdPutv1qmc1kko1_500.jpg
    40,6 KB · Pregleda: 1
Link: www.kraljevine.com

Odlicna besplatna browser igra. Simulacija srednjeg veka. Za igricu nije potrebno mnogo vremena, bazira se na forumima i cetu, a ima i gameplay deo. Trenutno, Srbija je dosta napredovala i bori se za prevlast na Balkanu. U ratu smo sa Albanijom i njenim saveznicima (Kraljevina dve Sicilije, Kraljevina Firenca i ostale italijanske kraljevine..), a nas saveznik je Bosna, koju su nedavno pokorili.

Za svako pitanje, obratite mi se privatnom porukom ili u tamo u igri (nick Atomski_mrav).
 
Shiver: vanishing hitchhiker
Nije losa, iako je za nijansu prelaka. Na najtezem modu se prelazi bez problema i hintova

http://1.***************/-sD2OOU8uZJM/TYrO7dFnnxI/AAAAAAAAFbM/lbsTYNH6IZQ/s1600/Shiver%2BVanishing%2BHitchhiker%2BCollector%2527s%2BEdition%2B%255BFINAL%255D.jpg

shiver-vanishing-hitchhiker-shiver2.jpg
 
Završio odličnog Vešca i naelektrisan pročitao prve dve knjige u serijalu koje se čitaju neočekivano lako i apsorbuju brzo.
the-witcher-Комиксы-sad-keanu-geek-309399.jpeg

Pravo osveženje nakon trulog ME2 i nedovršenog ME3.
эволюция-rpg-игры-61228.jpeg


Igram Dotu 2. Prepuno Rusa. Bude zabavno kada krenu da psuju po ruskom a ja onda počnem na srpskom, a nadje se i neki Turčin, Ukrajinac ili zalutali Amerikanac. I uspemo da se razumemo. Daleko zrelija igračka baza od recimo one koja krasi HoN ili Ligu Leproznih. Poljaci, Česi, Francuzi i ostali se još vuču po LoL-u. Uh, a tek što ima Kineza.
krobelus___death_prophet_from_dota_2_by_virtualman209-d5lfwgj.jpg


F.E.A.R. Platinum Ed. koji jako puno podseća na originalni Half Life. Ne mogu se oteti tom utisku. Iznenadjujuće zabavna igra. Barem za sad.
943903_97729_front.jpg


I najzad, Final Fantasy IV. FF igre igram otprilike jednu godišnje. Zavalim se na kauč i uživam. Igrica je esuna za nerve. Sve FF su takve.
cecil-final-fantasy-4-wallpaper.jpg
 
Citaj dalje. Sledece knjige su jos bolje. :)

Ako si razocaran sa ME2 i ME3, onda bolje da ne igras Witchera 2. :mrgreen:
Bio sam počeo treću, ali Ljutomir se preobrazio u Nevena i sve je postalo hronološki. Više mi se svidela razbacanost prvih dveju knjiga. Treća mi odudara. Napisana pomalo na silu. Makar takav utisak stekoh na početku. Možda je u pitanju samo manje vešt prevod. Ili drugačiji stil prevodilaca. Ne znam. Odložih je radi nečega drugog; vratiću se drugi put.
A Witcher-a 2 ne verujem da ću igrati skoro.

Nije me ME3 razočarao koliko užasni ME2. Odveli su potencijalno veoma zabavnu franšizu u tako pogrešnom smeru dupeta i seks igračaka. Ovde mislim na članove posade. I onda su masu navukli na te fiktivne veze da bi iste likove u ME3 kasnije uveli gotovo isključivo kao onaj besramni poslednji DLC paket 'Citadel' valjda. Više ti se isplati da skineš neki japanski dating sim nego da igraš ME2 i 3 samo da bi romansirao sve te verne obdarene pratioce. Koja gomila sranja.
Koji su ganeri oni EA.
 
Ne igram mnogo igrice,vise radim u grafickim programima to mi je glavna opsesija,inace igram tu nekoliko igrice ali ne bas cesto,ja sam ti vise casual gamer :rotf:
Chessmaster 10th edition :),Sacred Citadel,Darksiders II i Gta San Andreas ponekad,a evo sad trenutno skidam sa torenta Dishonored,ostalo jos 1gb :D
 
Kingdom rush (tower defense game).

tumblr_m6ylqdPutv1qmc1kko1_500.jpg

i ja volim TD igre

trenutno igram ovu..slatka je i ima dosta razlicitih kula i upgradea...zanimljiva..

i u old school je fazonu..nije iz prvog lica.....po mom misljenju i bolje.

http://4.***************/-dyoEk1HLPz8/UY2eXuGAMZI/AAAAAAAACrg/Vqvt1Fc8Sd0/s1600/31(167).jpg

ko voli TD igre obavezno ovo mora da odigra.
 

Back
Top