Da nije mozda ova, Fuel Overdose?
Ima dosta automobila, a i formula se pojavljuje na 0:26, takodje ima izometrijsku (pticju) perspektivu.
Izgleda da si prevideo. Napisao sam "igrao sam je pre 6-7 godina".
Ova sto si ti izbacio je stvarno lepa ali ona koju ja trazim je daleko primitivnija, verovatno napravljena
pre 10-15 godina, sa primitivnim bojama(verovatno par desetina razlicitih boja i nijansi) i bez ikakvih
specijalnih ehekata izuzev malo crvene boje kada u "boksu" pokupis "coveculjke", zapravo male
"burice" koji "glume" mehanicare.
S druge strane trose se pneumatici, gorivo i kolima se "cukanjem" skidaju helti pa sve losije "idu".
Ali garantujem da se ono moze svakom dopasti. Igrica predpostavljam zauzima nekoliko desetina
megabajta, maksimalno ne vise od sto.
I dalje nemam pojma kako se zove!... potraga se nastavlja
Kako da jednostavno skinem neku solidnu igricu sa borbenim avionima, savremenim ili iz drugog
svetskog rata(ne izaslu kasnije od 2005/06 godine), ili npr. "track maniju" isto raniju verziju oko
2005. godine.
Ima li uopste sajta gde moz da skines neku lepu igricu a da nije trajal verzija i da moze lako da se instalira?
p.s.haha veceras u GTA 4 liberti siti storiz nisam mogao da otvorim padobran!!
Leteo sam "u formaciji" sa putnickim avionom, odnosno na 10-ak metara iznad njega. Zatim sam iskocio
iz helikoptera(sa padobranom na ledjima) pa se "skucam" u glavno krilo aviona i padnem u "kovit".
Neverovatno ali zbog brzine rotacije budjavi crnac nije mogao da otvori padobran! hahaHAhahaha
Ne znam da li je to bag ali ako nije dobro su uradili daj detalj u igrici - crnac je neiskusan sa padobranom!

Prosto ne mogu da verujem da su "uradili" takav detalj. Do sada mi se nije desilo da imam padobran a da
ne mogu da ga otvorim.

A pazite ovo. Posto obozavam letenje svaku igricu u kojoj moze da se leti ili skace padobranom obavezno
to radim. Veceras sam se setio da na "ju tjubu" ukucam "helicopter airplane chase" i nije nista izbacilo.
Pa se pitam jel moguce da se niko nije setio da helikopterom moze da se "juri" putnicki avion koji leti
minimalnom brzinom spremajuci se za sletanje - a u GTA 4 se putnicki avioni prakticno non-stop spremaju
za nekakvo sletanje(koje se nikad ne desi:troll:") kruzeci pritom oko Liberti sitija!
Ako znate da dobro upravljate helikopterom veoma je lako. Samo je malo zaguljeno to sto je helikopter pri
maksimalnoj brzini jedva malo brzi(za ne vise od 10-20 km/h u zavisnosti od helikoptera) od ogromnog
putnickog aviona koji je brzinu prilagodio sletanju, pa se krece 200 do 250 km/h, tako da morate da imate
dobar "tajming" i dobar zalet da bi mu se sto lakse "prikljucili" u krstarenju oko grada.
Inace sam svasta pokusavao, rakete po avionu, rafali topom, sletanje i iskakanje na krilo i trup itd...
Bilo bi lepo kada bi me neko uputio kako da "sredim" da GTA 4 igram preko "neta" pa da ako ima vas koji
igrate probamo neku zajebanciju. Npr. trku helija sa automobilom ili motorom.
Pozdrav svima!