Sta igrate trenutno?

:D
Ja igram Vampire samo vikendom ( pošto samo tada imam pristup tom kompu, dok sam u Bg-u) i sad se zlopatim sa Going the way of kings...quest koji sam ubedljivo najviše od svih mrzela prvi put..i mrzim ga i dalje podjednako.:lol:

A da malo odmorim od njih , skinuh juče jednu od onih laganih hidden object ludorijica
Brink of Consciousness: Dorian Gray Syndrome
Nije loša, lepa grafika - mada su mozgalice baš baš lake.
brink-of-consciousness-dorian-gray-syndrome_large.jpg

Max Payne me razocarao.
Pricha nije na nivou prva dva dela.
Grafika i fizika igre su na visokom nivou, posebno fizika.
Sve u svemu vredi je preci ako si ljubitelj serijala.:think:

A Alan Wake, standardno dobra horor igra...:mrgreen:

Trenutno igram Tomb Raider 2013...za sada sam zadovoljan. :rtfm:
Screenshot-from-Tomb-Raid-008.jpg

Занимљиво, јер сам за новог МП чуо углавном позитивне коментаре, па и за причу која, како кажеш, није на нивоу.
Прва два дела су ми међу омиљеним игрицама као и цео серијал, тако ћу чим будем имао времена дефинитивно пробати наставак.

Au koja kopija Diabla, i to za mene hard core fana Diablo serijala jako losa kopija, ne znam ni kako da srocim igru, decija verzija?
Ne svidja mi se taj cartoon stil, i sve je nekako previse brzo, uopste ne vidim sta radim, kamera koja prati karaktera kao da je prebrza, a jedino sta mi se dopalo jeste sto me prati pet.
Ulazem sve nade u Lineage Eternal, to mi jedino deluje dostojno Diablo zanra.

Imam jedno pitanje: Kako se zove igrica:

Automobilcici/formule/i ostala vrste "kolca", pticija perspektiva ali nije u dve dimenzije vec u 3d,
imas mogucnost za kreiranje sopstvene staze gde moras da ucrtavas putanju po kojoj ce se
kretati botovi(kompjuter) kada budes igrao sa njima.Fenomenalna igrica ali ne mogu da je
nadjem imao sam je pre 6-7 godina.Inace imas i trosenje goriva pa moras povremeno u pitstop
ako igras dosta krugova.U boksu/pit stopu se nalaze coveculjci predstavljeni u primitivnom
obliku kao neke tackice koji kada ih pokupis slucajno auticem prospu krv na stazu.Ali se ubrzo
vracaju na svoje mesto.

Da li je neko igrao ovu kul igricu i da li zna kako se zove jer ne mogu vise da se setim.

I najbitnije kako da ponovo dodjem do te igrice!!!??

Hvala!!

Ako nije problem saljite mi na "pp" ako znate ili predpostavljate koja bi to igrica mogla da bude
i kako se zove!

p.s. Igram GTA 4 liberty city stories ali se samo za***avam, vozim helikopter u cemu
sam majstor, driftujem, skacem BASE, maltretiram americki narod sa onim oklopnjakom :D itd...

:hvala:

Poslednja izmena:
Da nije mozda ova, Fuel Overdose?
Ima dosta automobila, a i formula se pojavljuje na 0:26, takodje ima izometrijsku (pticju) perspektivu.

Izgleda da si prevideo. Napisao sam "igrao sam je pre 6-7 godina".

Ova sto si ti izbacio je stvarno lepa ali ona koju ja trazim je daleko primitivnija, verovatno napravljena
pre 10-15 godina, sa primitivnim bojama(verovatno par desetina razlicitih boja i nijansi) i bez ikakvih
specijalnih ehekata izuzev malo crvene boje kada u "boksu" pokupis "coveculjke", zapravo male
"burice" koji "glume" mehanicare.
S druge strane trose se pneumatici, gorivo i kolima se "cukanjem" skidaju helti pa sve losije "idu".:D

Ali garantujem da se ono moze svakom dopasti. Igrica predpostavljam zauzima nekoliko desetina
megabajta, maksimalno ne vise od sto.

I dalje nemam pojma kako se zove!... potraga se nastavlja :lol:

Kako da jednostavno skinem neku solidnu igricu sa borbenim avionima, savremenim ili iz drugog
svetskog rata(ne izaslu kasnije od 2005/06 godine), ili npr. "track maniju" isto raniju verziju oko
2005. godine.
Ima li uopste sajta gde moz da skines neku lepu igricu a da nije trajal verzija i da moze lako da se instalira?

:hvala:

p.s.haha veceras u GTA 4 liberti siti storiz nisam mogao da otvorim padobran!!
Leteo sam "u formaciji" sa putnickim avionom, odnosno na 10-ak metara iznad njega. Zatim sam iskocio
iz helikoptera(sa padobranom na ledjima) pa se "skucam" u glavno krilo aviona i padnem u "kovit".
Neverovatno ali zbog brzine rotacije budjavi crnac nije mogao da otvori padobran! hahaHAhahaha
Ne znam da li je to bag ali ako nije dobro su uradili daj detalj u igrici - crnac je neiskusan sa padobranom! :D
Prosto ne mogu da verujem da su "uradili" takav detalj. Do sada mi se nije desilo da imam padobran a da
ne mogu da ga otvorim. :)
A pazite ovo. Posto obozavam letenje svaku igricu u kojoj moze da se leti ili skace padobranom obavezno
to radim. Veceras sam se setio da na "ju tjubu" ukucam "helicopter airplane chase" i nije nista izbacilo.
Pa se pitam jel moguce da se niko nije setio da helikopterom moze da se "juri" putnicki avion koji leti
minimalnom brzinom spremajuci se za sletanje - a u GTA 4 se putnicki avioni prakticno non-stop spremaju
za nekakvo sletanje(koje se nikad ne desi:troll:") kruzeci pritom oko Liberti sitija!
Ako znate da dobro upravljate helikopterom veoma je lako. Samo je malo zaguljeno to sto je helikopter pri
maksimalnoj brzini jedva malo brzi(za ne vise od 10-20 km/h u zavisnosti od helikoptera) od ogromnog
putnickog aviona koji je brzinu prilagodio sletanju, pa se krece 200 do 250 km/h, tako da morate da imate
dobar "tajming" i dobar zalet da bi mu se sto lakse "prikljucili" u krstarenju oko grada.
Inace sam svasta pokusavao, rakete po avionu, rafali topom, sletanje i iskakanje na krilo i trup itd...

Bilo bi lepo kada bi me neko uputio kako da "sredim" da GTA 4 igram preko "neta" pa da ako ima vas koji
igrate probamo neku zajebanciju. Npr. trku helija sa automobilom ili motorom.

Pozdrav svima! :bye:

Poslednja izmena:
Da, da, napisao si pre 6-7 godina da si igrao a upravo u to vreme je ova igra izasla, nismo se dobro razumeli. :)
Ne znam onda koja je igra u pitanju, ne mogu ti pomoci, osim ako mozda mada cisto sumnjam imas neku sliku te igre? To bi mi koristilo u pretrazi, a za ostalo imas PP.

Probaj The Scruffs ako nisi, imas dva dela.

Odigrala...nije losa...

Odigrala upravo. Lepa igrica, laka..ali kraj me smorio..ocekivala sam nesto bolje.Ali svakako dobro utroseno vreme

I ja sam ocekivala bolji kraj..

@tema
Zavrsih Hallowed Legends: Ship of Bones Collector's Edition trailer

Sad cu White haven mysteries i Grim Tales:The legacy collection

Ovo nestrpljivo cekam :ceka:

Odigrala...nije losa...

I ja sam ocekivala bolji kraj..

@tema
Zavrsih Hallowed Legends: Ship of Bones Collector's Edition trailer

Sad cu White haven mysteries i Grim Tales:The legacy collection

Ovo nestrpljivo cekam :ceka:

Javi obavezno utiske.
Mene je odusevila Grim Tales. Impresivna vizuelno, ne toliko teske zagonetke ali vremenski traje dugo i bilo je par momenata ( na advance, dakle srednja tezina) kad sam bila u fazonu..daaa, ok i sta sad :lol:

Back