Sta igrate trenutno?

@Wild Child

Pa ti si stvarno divlja, kuku, Masquerade, pa Sanitarium... Nego video sam da neko trazi horor igru sa atmosferom, a nema bolje od Amnesia: Dark Descent, a tu je negde i Silent Hill, samo sto je survival horor, ali ebe kevu. U svakom slucaju od obe sam padao sa stolice. Trenutno igram Final Fantasy igre po redu, na mom divnom android telefonu, uz pomoc emulatora. Trenutno sam na VII delu, presao sve pre toga. Final Fantasy I i VI za sad najbolji. Mada smrt odredjenog lika u VII je ubedljivo najbolji momenat u svim igricama iz ovog serijala, a i doveo me do suza. SEPHIROTEEEEE!!!!

Inace clan Black Wolf me ponovo pomamio na Dreamfall. Naravno u kompjuteru imam uvek Football Manager 2008, PES 6 i PES 13. Pored toga sam skoro zavrsio Beneath A Steel Sky i moram reci da je igra fenomenalna. I naravno nenadjebivi Anachronox...

Inace za ljubitelje avantura obavezno stivo Syberia ;)

Sad igram prvi put:

images

Ne volim bas first person shootere, nemam pojma zasto sam skinula Half Life 2 ali mi je drago sada, jer sam odusevljena igricom :D

Pa ti si stvarno divlja, kuku, Masquerade, pa Sanitarium... Nego video sam da neko trazi horor igru sa atmosferom, a nema bolje od Amnesia: Dark Descent, a tu je negde i Silent Hill, samo sto je survival horor, ali ebe kevu.

Ja sam trazila :)
Igrala sam vec Amnesiu odlicna je igrica. Nisam odigrala do kraja jer sam morala da menjam laptop (sad je slabiji) pa sad ne mogu da je instaliram.
Silent Hill sam isto igrala 2. i 3. deo. Odlince igrice samo nikada nisam mogla da se naviknem na kameru i kontrole.

Taman uspem da nabavim FM 2013 kad ono pocne da mi izbacuje crash dumpove nakon 10-15 min. igranja...Poludecu.. :O

Krek je los, a Skidrowu je placeno da ne izbaci fix, kao i ostalim grupama.

@Coco

Ima i starijih horor igara, kao sto je Suffering, samo sto je malo vise akciono orjentisana, pa vec navedeni Sanitarium, Shadow of Destiny/Memories ,

Preporucio bih ti posebno White Day: A Labyrinth Named School. Evo ti i kratak tekst o igri... Inace ovo je korejski dragulj. Imas na pirate bay jedan torrent, koji je na engleskom i radi na nasim masinama. Ja sam igrao kod drugara, ne znam gde je nasao, mogu da ga pitam. Verujem da je bas taj torrent, koji sada na zalost ima jako malo seedera, te ne znam koliko ce brzo skidati. A igra se i meni. Najslicnija amneziji i ebeno strasna... Ja sto sam zestoki ljubitelj horor igara padao ukenjo sam se xD Kao i kod amnezije.

This game is one of the scariest games to ever exist, so much so the developers had to release patches for the game to make it less scary because people couldn’t bring themselves to finish the game due to pure terror. Though it’s graphics don’t stand the test of time 10 years later it’s fantastic atmosphere and gameplay mechanics hold surprisingly well. This game simulates real-life actions better than most current games do and uses lot’s of real world logic to it’s advantage. However, with the simulation of real-life functions comes the highlighting of the more twisted paranormal going-ons in the school. The scares in this game are fantastic and broad in their scope. You will have to turn out lights and hide in the dark from the security guard who can chase you throughout the whole entire school and wanders the halls at random… But the dark is not much better, as that’s where the spirits haunt you. The game’s concepts were way ahead of it’s time, strangely reflecting some of the content found in what is considered some of today’s “Scariest” games even though it came out years before. It delves into a unique setting that is not abandoned, not isolated, but a public place twisted by the night. Something that is familiar yet foreign and works on the fears that we have while alone in the night. Want to play this bitch? Well there is one problem… You need to simulate a Korean PC to play the game as it was only released there.

Takodje vidim da volis i igre tipa Half Life... Imas i Advent Rising, dobra igra, a posto volis i horror razmisli i igri System Shock, jes stara, ali ima dva dela i klasik je.

Sto se tice horora, vizuelne novele su isto dobre, kao sto je npr Saya's song/Saya no uta, tu uglavnom citas i pravis izbore s vremena na vreme, ali ti izbori uticu na dalji tok price. Treba znati da je vecina na japanskom, ali postoje pecevi koji je prebacuju na engleski. Takodje imas slike, ali su u anime stilu, kao i glasovnu glumu, koja je na japanskom. Nije za svakoga, ja sam licno odusevljen nekim prelepim ljubavnim novelama, kao sto je Clannad, Little Busters, Kanon i ostale novele koje izdaje Key. Znaci ovde se sve cita uz poneki minigame i to ne u svakoj vizuelnoj noveli.

Takodje imas i Call Of Cthulhu: Dark Corners of The Earth. Preporucujem prvo citanje Lovecraftovih knjiga za pun dozivljaj. Zaista jeziva igra i veoma izazovna. Dalje imas igru Scratches, probaj da nadjes Director's cut jer je pecovana i svi bagovi su ispravljeni. Nosferatu je isto dobra igra, malko kratka, uz ne bas dobru grafiku, ali ti rece da sada imas slabiji laptop.

@Wildice

Ako ti tako kazes :lol:

@Tab

Igra koristi autosave, ali ne znas ni sam kad se sacuvava :) Bar koliko se ja secam, nije nemoguce da je u nekom pecu ubacena opcija za snimanje, ali sumnjam. Veruj mi autosave je cest, tako da i kad umres nece biti mnogo problema, izgubices malo vremena. Iskreno to samo pojacava dozivljaj.

Poslednja izmena:
Nije sad nesto pretereano nezahtevna, ali nije ni prezahtevna

http://gamesystemrequirements.com/games.php?id=1560

ovo 3GHz ti je jednojezgarni, gotovo svaki dual core sa 1,5Ghz i vise moze da je pokrene. A recommended ti treba core 2 duo 2,4Ghz samo... RAM samo 1gb i graficka od 128Mb... ;) Inace Dear Esther nije horor, vec ljubavna prica, na malo drugaciji nacin. Ali posto si zensko trebalo bi da ti se dopadne

Igra je prilicno kratka ;)

Pokrenula sam, stvarno nije zahtevna igrica. :)

Za sada ne mogu da kazem da li je dobra ili ne, jer se nista nije desilo samo sam stigla do broda i slusala pricu ali ne razumem jos sta se desava. Malo kasnije cu da nastavim.
Nisam ni sigurna da je prava "igrica"... mada citala sam vec komentare "visual interactive experience", tako da nisam iznenadjena :)

Pa nemas nista ni da radis, samo setas, i gledas okolo dok slusas predivnu muziku i citas ili ako bas dobro znas engleski slusas monolog, tj. pisma...

A tu kod broda ne znas gde ces jel? Usla si u pecinu s onim plavim kristalima :)

@Tab

Igra koristi autosave, ali ne znas ni sam kad se sacuvava :) Bar koliko se ja secam, nije nemoguce da je u nekom pecu ubacena opcija za snimanje, ali sumnjam. Veruj mi autosave je cest, tako da i kad umres nece biti mnogo problema, izgubices malo vremena. Iskreno to samo pojacava dozivljaj.

to je ok.. nego je mene iznerviralo na primer u SH homecoming sto je imao samo odredjene tacke za snimanje a nekad je razmak izmedju njih bio poduzi a ja jednostavno nisam imao vremena toliko da igram u cugu :)

Obrćem nanovo Vampire:the masquerade - bloodlines
Uhvatilo me nešo da ponovo igram pošto nisam igrala sa svim klanovima :lol:

obavezno je odraditi je sa malkavianom.
komunikacija je urnebesna :)

Hahaha :D I ja sam isto pocela opet pre par dana! Jako dobra igrica odkad sam je otkrila svake god. je odigram sa novim karakterom.

Prvo sam sa Gangrel, posle Malkavian a sada Tremere :)

Ajoooj, stari dobri Bloodlines, kad se samo setim koliko sam voleo tu igru! Good memories.

Uf, mislim da sam i dalje zaljubljen u Jeanette :rumenko:

Back