Sta igrate trenutno?

Trenutno Amnesia: Dark Descent :D

Amnesia-The-Dark-Descent-Cover-Art.png

Konacno imam malo vise vr pa mogu da se igram :)

@wild_child

Браво за Кадилак ! Сећам се у то време,деведесетих година,да сам поред ње играо и Knights of the Round,феноменална игрица.Толико је била популарна да је апарат са њом нон-стоп био заузет и тебало је чекати сатима да се дође на ред.Ако је ниси играла.пробај.Можда ће ти се свидети.

Вансеријска игрица,Ја сам је својевремено играо на sony playstation 1.
Набавио сам био неки диск са демо игрицама,међу којима је била и Broken Sword,једна од ретких поинт енд клик авантура за sony playstation 1 конзолу.То је уједно и био мој први сусрет са авантурама тог типа.Пошто ми се игра свидела набавио сам целу верзију и кренуо да играм.Е то је било оно што се каже активно играње.Даноноћно мозгање и решавање загонетки.У то време нико жив није знао за ту игрицу па сам је показао неким другарима из Новобеоградских блокова.У року од 15 дана пола Новог Београда је играло Broken Sword.У наредних месец дана само се отој игрици причало.Ко год је имао комп или sony (што је у то време био тешко доступан луксуз),сви су је играли.А они који нису имали на чему да се играју висили су даноноћно код оних који су имали.У решавање појединих загонетки учествовао је велики број људи,пошто у то време није било интернета да се погледа решење,него је требало мозгати и мозгати,разговарати са људима,покушавати све што ти падне на памет.Када се заглавиш на неком делу и не знаш шта даље,нема друге него да нађеш некога ко је тај део прешао па да ти он каже решење.Све у свему весело неко време.Док Broken Sword није био савладан ретко ко је спавао или се бавио нечим другим.

Zadnjih dana igram DayZ,mod za ArmA II ratnu igru.Igrica se igra online protiv drugih playera,radnja je smestena u podrucije bivseg Sovjetskog saveza,U zemlji je izbio neki virus od cega su se svi pretvorili u zombije,tvoj zadatak je da prezivis apokalipsu tako sto moras naci hranu,vodu i oruzije.Koliko god su zombiji opasni od njih su opasniji igraci kojima survival nije glavni,nego se bave lovom na druge igrace,zato se oni zovu banditi.
Mnogo dobra igra,jos uvek je u Alfa verziji pa ima dosta bugova,ali se moze igrati.
DayZ-mod-predva-Armu-II-67498-1125451-1.jpg

Trenutno igram Drakensang online i mogu reći da sam razočaran... Toliko su nahvalili igru, nije mi jasno zašto?! Samo su se potrudili oko grafike, sve ostalo je 0. I moram da dodam da je žešći p2w u pitanju, bar kad je u pitanju pvp.

Upravo igram Spec Ops: The Line i igra je ispala prijatno iznenadjenje.Pruza zanimljivo napucavanje i jako razradjenu pricu i licnost protagoniste.Surovo stvarno prikazuje ratne grozote.

Баш сам је прешао пре неки дан. Најјаче део играм, морам признати, су ми опције шта да радим, кога да убијем, кога да поштедим.
Додуше то нема никаквог утицаја на игру, али свеједно.
Морам признати било ми је мало жао Луга, који је настрадао.

Елем, треутно играм Макс Пејн 3, и да будем искрен, једна од бољих игара које сам играо у животу.
Поред изврног гејмплеја, његови монолози су нешто што се не заборавља.

Ko voli horor, Doom 3 je prava stvar :)
Мене је нешто био сморио. Што више одмиче, то `твари бивају мање страшне. Премало иновације на број напасти. Играо једном и то је то.

Задњих година сам слабо играо нешто ново. Када нађем времена, бавим се ретро стварима. На пример:

Back