Sta igrate trenutno?

Far_Cry_Coverart.png

Ponovo.....

Богами управо сам прешао најновији COD MW3, прејак је. Прича је невероватно добра. Сад мало ГТА 4 играм док се скида Аssassins Creed Revelations.

http://www.kraljevine.com

Година је 1459. Отоманска имеприја се незадрживо приближава са истока и све више се осећа утицај Турака и њених вазала , пре свега Бугарске која прети нашим источним границама .
Бесплатна онлајн игра , симулација средњовековног живота . Све радње су дневне (исхрана , рад на пољу , рибарење , сеча дрва, побуне , напади армија , стражарење у граду ...) Одлично дружење у градским кафанама (чет уживо) у којим се можете нахранити али и напити.

Пре само месец дана, Бугарска је била 10 пута већа од Србије. Србија је имала само 250-300 активних играча. Захваљујући бејби буму, Србија сада има преко 1000 активних играча и прети Бугарској, као јак конкурент на Балкану. Помозите Србији да постане лидер Балканског полуострва, а касније и целе Источне Европе.

Ватикан прети Србији крсташким ратом, ако не променимо веру.

За разлику од већине мултиплејер игара, Краљевине су крајње опуштене, и не постоји никакав шаблон играња и напредовања...

http://www.kraljevine.com

Ако хоћете да играте за спонзора(заштитникау игри) ставите играча Srb1389

counter-strike-219141-1236837699.jpeg

Bio sa ortakom u igraonici, tamo probao malo da igram CS posle jedno godinu i po dana, i... na kraju sam rešio da se reaktiviram i opet malo "cepam" igru koju sam prvi put zaigrao skoro deset godina ranije. :)

1.Modern Warfare 3 (Zato sto sam fan)
2.Battlefield3 (Zato sto ima newerowatan mulitplayer)
3.Assasins Creed Revelations (Zato sto je cool)
4.Skyrim (Zato sto je najbolji RPG ikada )
5.PES 12 (Zato sto mi se svidja vise od FIFA12)
6.Dead Island(Zato sto je horor)

Па, лепо би се забављао са Batman Arkham City-јем да се игрица обавезно после пола сата играња не заботује. То је једина игрица због које сам морао да купујем оригинал ЦД (за први део), али је вредело. Непревазиђен квалитет у сваком погледу.... Али сада се само досађујем са ВоВ-ом z:cry:

Back