Sta igrate trenutno?

WRC 2010 ,dirt je nemoguc za upravljanje,al ni ovo nije bolje,ide mi na zivce njihova "realnost" ,gde je stari dobri Collin McRea Realy 2 da uzivam u igrici

povlacim rec,super igra,samo treba podesiti auto,vise volim da zadnji kraj zanosi nego da imam understeer,tako da se auto ponasa sada ok,malo mi smetaju 2 stvari,cim se malo sleti sa staze resetuje se auto-mozda ja bas zelim da sletim :) ,a druga slabe kocnice i nemogucnost podesavanja jacine

Bulletstorm_boxart.jpg

Nije loše. :)

POP je odlična igra nemogu da verujem da još nisi nijedan deo igrao ,4 deo iako nije deo glavne priče mi se jako svideo u svakom slučaju mnogo je bolji od ovog najnovijeg dela The forgotten sand koji je po meni do sad najlošiji deo i izgleda koda je nabrzaka napravljen radi para.

Ja trenutno igram Prototype :)

POP je odlična igra nemogu da verujem da još nisi nijedan deo igrao ,4 deo iako nije deo glavne priče mi se jako svideo u svakom slučaju mnogo je bolji od ovog najnovijeg dela The forgotten sand koji je po meni do sad najlošiji deo i izgleda koda je nabrzaka napravljen radi para.

Ja trenutno igram Prototype :)

Ma igrao sam je...kako nisam...vec sam nekidan vidio zanimljivu ponudu sa prva 3 djela u jednom za PS3 i odem ih kupiti (: ...
Nisam ih godinama igrao, reko da se malo pocastim (: ...

Mislio sam na novu 4-ku tj 5-cu...

Igrao sam onaj dio koji nema veze sa trilogijom prva 3 dijela i nije mi se svidjala...prekinuo sam jako brzo...

Nova 4-ka tj. 5-ca me odusevila...mnogo vise akcije, mnogo vise JUMP AND RUN akcije...stavise podsjeca na God of War...(: ...
Nekih 10-ak sati prijatne radnje, zapetljanih kombinacija tastera i par interesantnih puzlica (: ...

Od mene preporuka (: ...

Ma igrao sam je...kako nisam...vec sam nekidan vidio zanimljivu ponudu sa prva 3 djela u jednom za PS3 i odem ih kupiti (: ...
Nisam ih godinama igrao, reko da se malo pocastim (: ...

Mislio sam na novu 4-ku tj 5-cu...

Igrao sam onaj dio koji nema veze sa trilogijom prva 3 dijela i nije mi se svidjala...prekinuo sam jako brzo...

Nova 4-ka tj. 5-ca me odusevila...mnogo vise akcije, mnogo vise JUMP AND RUN akcije...stavise podsjeca na God of War...(: ...
Nekih 10-ak sati prijatne radnje, zapetljanih kombinacija tastera i par interesantnih puzlica (: ...

Od mene preporuka (: ...

Hahaha a kod mene skroz obrnuto :D

Prešao prototype sad igram Dark Sector :)

Sonic_the_Hedgehog_4_Episode_I_logope.jpg

U retro fazonu, a grafika je, naravno, mnogo bolja. Preporučujem svim nostalgičarima koji su voleli one prve Sonic igre na Segi a imaju koliko-toliko jak komp. Posebno što sad emulator Dolphin podržava Wiiware igre u WAD formatu, a ova igra ima manje od 50 MB, pa stvarno vredi probati. :ok:

sonic-the-hedgehog-4-episode-i-20100325002429376_640w.jpg

sonic-the-hedgehog-4-secret-stage.jpg

sonic-the-hedgehog-4-episode-i-20100930081500351_640w.jpg

WOW (nije world of warcraft vec zvucna ekspresija ) ,portal 2 me je raspametio,sinoc nisam mogao 3 sata da se odvojim od kompa,kad god zavrsim jednu misiju jedva sam cekao da viidm sta ce biti dalje,al nije poenta preci sve u jednom danu tako da cu da je gustiram ,malo po malo,posle skoro 3godine od kako nista "pametno" nisam odigrao (nakon Fahrenheit-a) ovo je po mom ukusu, metascore od 95 je opravdan

Back