Sta igrate trenutno?

Igram unakrsno Shift 2 i Europa Universalis III, ali sa EU III imam mnostvo problema, jer igrici treba vecito da ucita save game, i jos veca vecnost da sacuva podesavanja(automatski na 5 godina)
Plus, desava se da izbaci iz igre dok ucitava sejv gejm.

Bulletstorm!

Ne znam zašto većina ljudi sa kojima sam pričao o igri kažu da su pomalo razočarani, ingra je epic, ali je veoma challenging. U svakom slučaju je veoma orifinalan FPS, šteta samo što nekako kratko traje xD

3941vg9.jpg

S obzirom koliko sam dugo čekao da probam ovu igru, moram reći da je slabija nego što sam očekivao. Nije potpuno razočarenje, ali ispod očekivanja jeste. "Vadi" je humor karakterističan za seriju, ali nivoi i ciljevi su previše repetitivni.

Неша, - Homefront - је изврсна игра. Добра прича, мада немаш слободу кретања. Очекивао сам више.

Тренуто сам прешао -Assassin's Creed: Brotherhood - и изненадило ме то колико је добра игра. Не можеш је прећи за пар сати као -Homefront- ...

А тренутно играм - Crysis 2 -

U je,ala se ovo mesto promenilo....
<--- ex mod
Igram DOOM i jos legendarniji DOOM2, Ultimate Mortal Kombat 3, ponekad CS1.6 i Q3 Arenu koje igram u LANu sa drustvom...
Cekam DE: Human Revolution, Guild Wars 2 i SW:ToR. Kad ovaj poslednji ugleda svetlost dana, ni pistoljem me nece skinut s kompa, a za faks da ne pricam...

Kako bre nisi znao da je izašao! Igraj, premoćna stvar! :D

Bulletstorm!

Ne znam zašto većina ljudi sa kojima sam pričao o igri kažu da su pomalo razočarani, ingra je epic, ali je veoma challenging. U svakom slučaju je veoma orifinalan FPS, šteta samo što nekako kratko traje xD
Igrala sam ja, igra je epic, ali kad sklonimo neke nove stvari, bila bi samo obična pucačina. Ali ima dobar humor, samo me ponekad podseća na Serious Sama. BIće trilogija.

Back