Sta igrate trenutno?

metro-2033.jpg

metro-2033-game.jpg

Metro 2033 :worth::worth::worth:

Sinoc sam poceo da je igram i zasad mogu reci da nisam dugo igrao bolju igru,zasjenila je cak i S.T.A.L.K.E.R trilogiju.:)

Metro 2033 mrzim. Odvratna igrica. Koliko sam ja pizdeo dok sam je igrao. Jedva sam smogao snage da je predjem. AAAH. Ali to je moje misljenje. :)

EDIT: Inace igram Dragon Age: Origins vec oko 23 sata. Koliko jos ima da traje ova kampanja jer pocinju da mi se gomilaju igrice (DMC4, RUSE da zavrsim, Dead Rising 2, F1 2010)

E mazi kakav je Darksiders?Posto sam planirao da ga nabavim,pa... :D

Igram ga tek nekih 40 minuta. Vuce malo na DMC, ali je gameplay po meni malo bolji. Atmosfera je do jaja, pogotovo u situacijama kad se ispred tebe stvori monstrum i onda uleti jos jedan pa pocnu da se fajtaju i sl, prica ima smisla, mislim sto se tice povezanosti i odrzava paznju, ima rpg elemenata koliko sam video, nemas neku vecu slobodu kretanja, radis quest po radaru/mapi, ali u celini je ok, vredi je probati. Imas "moci", nesto nalik PoP:TFS, kombinujes oruzja (bar sam tako skontao u razgovoru na pocetku). Od opcija mozes samo rezoluciju da menjas, mali minus, ali manje vise optimizacija je okej. Sa e8400/8800gts na win7x64 izvlacim 30-90fps na 1280x1024, uglavnom je oko 50-60, neka rip verzija. Scene izmedju misija su dobre, pocetak mi se svidjao. Iako ne volim igre ovakvog tipa, fina je..mogu da je uporedim sa Prototypom zbog "gameplaya", sa minusom sto se tice slobode kretanja.

Poslednja izmena:
Metro 2033 :worth::worth::worth:

Sinoc sam poceo da je igram i zasad mogu reci da nisam dugo igrao bolju igru,zasjenila je cak i S.T.A.L.K.E.R trilogiju.:)

Djelimično si u pravu. Metro nije nešto bog zna, ali ima svoj šmek i vrijedi odigrati, i čini je dobrom igrom, izgledom je zasjenio stalkera, i ni po čemu više. Stalker nije triologija, to je jedna igra sa 2 expanzije. I svi su bolji od metroa kao igrice. Usput, znaš li da metro ima 2 različita završetka? Ima i achievmente, pogledaj ih. Bitni su za sam kraj igre.

Ja sam završio DMC4 prošle sedmice, odlična igra. Završio betmena, takođe odlična igra. Oću igrati F1 2010, ali nemam volana a ne igrami se sa onim asistencijama pa mi sad crnjak što moram čekati da mi odnekle ispane 50e da budžim volan ili neki bolji džojped.
Sad mi pade na um da nisam završio majesty 2. Moram prvo da se plahnem pa ću se izgotiviti uz muziku. Mislim da inače u svijetu igara nema veće gotive od RTS uz mjuzu.

Poslednja izmena:

Back