Igram, izmedju ostalog, i Dungeon Keeper gold (1+expanzia).
Dosadnjikavo u pocetku, ali kako table idu, postaje teze i zabavnije. Grafika je zastarela, te preporucujem samo retro gamer-ima.
Okrenuo sam pre par meseci 'Space Rangers', postoji i drugi deo, ali mi se prvi svidja vise.
Ti si kao rendzer u galaksiji kojom se setka 5 rasa i onda dodju bio-brodovi nepoznate 6 vrste i pocnu da rokaju sve i svakoga. Igra je ruska i ume biti repetitivna, kao i vecina ruskih igara, ukljucujuci tetris. Ali ima neki shmeq. Ima text quest-ove sa zanimljivim objektivama i mini-pricama, ima citav arsenal dodataka brodu, oruzja, motora, stitova itd. Igra se turn-based, ili arkadno, prica je tek taman da posluzi igri, i shtima chak.
Prijala mi je, mislim da ce i tebi.
Ali prava stvar koju bih preporucio veceras je malo poznata i igrana 'Shadow Watch'.
Ti si kao vodja elitnog tima koji radi security za svetsko neko udruzenje za kosmicka istrazivanja, koje ima par problema. Igra je turn-based kao i rendzeri, postavljas svoje ljude na tablu i odredjujes im kretanje i aktivnosti, da li ce cucnuti i pokrivati vrata, hoce li potrcati (i izgubiti 50% preciznosti za taj turn) i sakriti se iza stola, ili tiho neutralisati protivnickog coveka brzim karate udarcem u kitchmu - na tebi je.
Tim je nacinjen od zivopisnih likova i brzo ti prirastu srtzu. Svaki put kada startujes igru dobijes neku drugu pricu (iako konacan ishod je uvek isti) za misije, i ima oko 2000 kombinacija mislim (kao kod Diablo 1 dungeon randomizacija).
Ovo je jedna od igara za koju ne prodje godina a da je ne zavrtim u rom-u.