Sta igrate, sta ste odigrali, sta ste batalili, zasto? Sta mi preporucujete, koliki vam je high-score, omiljen pixel, omiljeni detalj bas te igre. Kakvu kolekciju imate, cemu se stalno vracate? Sta igraju stari Gamer-i a sta Noob Saibot-ovi? Linkovi, slicice, screen-ovi, highscore-ovi, video.
........................................
Ja sam bas zavrsio 'Lionheart Legacy of the Crusader' koja je jako dosadna i jedini razlog zbog koga sam izdrzao je celu je to sto ju je napravio nekadasnji 'Black Isle'.
Igra ima otprilike 15% price, a ostalo je udaranje buzdovanom po karakondzulama.
Ovo je neprihvatljivo za jedan RPG. Nije ni cudo sto je niko nije igrao kada je izasla.
Igra je zanimljiva jos i po tome sto koristi 'SPECIAL' sistem, poput 'Fallout' serijala.
Kasnije, kada su momci iz bivseg 'Black Isle-a' presli u 'Obsidian' i napravili 'NWN2MoB', i KOTOR 2 iskoristili su nesto fora iz neigranog 'Legacy'-a. U njihovim igrama, naime, glavni lik uvek ima nekih problema sa duhom unutar sebe. U 'Legacy of Crusader' PC ima dusu andjeoskog stvora koja komplementira njegovu rodjenu, u KOTOR 2 PC guta silu i tudju energiju, a u NWN2 imamo gutaca dusa. Uvek na istu foru, glupi Obsidian-e. Tja, pa nisi ti Bioware.
Meni je Obsidian nesto kao 'poor man's Bioware'. Preporucujem samo za zagrizenike Fallout-a, koji moraju znati.