Sta igrate trenutno?

Conker's Bad Fur Day za Nintendo 64 uz pomoć emulatora
51NNW23M3NL._SL500_AA280_.jpg

Izgleda kao dečja, a u stvari je igra za odrasle (zbog sočnog izražavanja, nasilja i tako tog). Sjajna grafika i veoma interesantna priča. Ali moram reći da je igra mnogo za*ebana kad je igraš prvi put. Sto puta sam dosad zapeo i konsultovao raznorazne walkthrough tekstove sa neta. Super je igra i vredi je probati. :super:

Sta igrate, sta ste odigrali, sta ste batalili, zasto? Sta mi preporucujete, koliki vam je high-score, omiljen pixel, omiljeni detalj bas te igre. Kakvu kolekciju imate, cemu se stalno vracate? Sta igraju stari Gamer-i a sta Noob Saibot-ovi? Linkovi, slicice, screen-ovi, highscore-ovi, video.
........................................
Ja sam bas zavrsio 'Lionheart Legacy of the Crusader' koja je jako dosadna i jedini razlog zbog koga sam izdrzao je celu je to sto ju je napravio nekadasnji 'Black Isle'.
Igra ima otprilike 15% price, a ostalo je udaranje buzdovanom po karakondzulama.
Ovo je neprihvatljivo za jedan RPG. Nije ni cudo sto je niko nije igrao kada je izasla.
Igra je zanimljiva jos i po tome sto koristi 'SPECIAL' sistem, poput 'Fallout' serijala.
Kasnije, kada su momci iz bivseg 'Black Isle-a' presli u 'Obsidian' i napravili 'NWN2MoB', i KOTOR 2 iskoristili su nesto fora iz neigranog 'Legacy'-a. U njihovim igrama, naime, glavni lik uvek ima nekih problema sa duhom unutar sebe. U 'Legacy of Crusader' PC ima dusu andjeoskog stvora koja komplementira njegovu rodjenu, u KOTOR 2 PC guta silu i tudju energiju, a u NWN2 imamo gutaca dusa. Uvek na istu foru, glupi Obsidian-e. Tja, pa nisi ti Bioware.
Meni je Obsidian nesto kao 'poor man's Bioware'. Preporucujem samo za zagrizenike Fallout-a, koji moraju znati.
Lionheart_legacy_of_the_crusader_box_shot.jpg

pc-1190801

Lionhart je pre svega diablo clone, I to solidan diablo clone. Meni jedina mana je spor tempo borbi.
Dawn of War je veoma dobra igra, nisam stigao da probam DoW II, a i nesto mi se ne igra jer nema Chaos marinaca i Imperijalne garde (komisari su keva).
Ovih dana sam poceo megaman 5 teska igra mamu mu, igram malo battlefield heroes za opustanje. Ponekad sa burazerom koji partiju heroes of newerth i upao sam u League of Legends betu ali zbog sjebanog neta ne igram mnogo.

Uhvatio sam se za emulirane ps1 igre. Podsecam se zlatnih dana igara, kada si apsolutno svasta mogao da otkrijes na disku ili ketridzu, kada je sve ovo bilo novo, a nas gamer-a malo. Vreme kada igranje video igara nije bilo popularno, i kada se time bavio zanemarljiv broj nerd-ova atari ili commodore generacije.

G-Darius_arcade_flyer.jpg

Poslednja izmena:

Back